Zenderat píše:Jen se zeptám, ta deska ti leží přímo na tom karbonovým rámu??
Nie, je umiestnena v rame na nozickach, vytiahol som ju a polozil hore na ram len kvoli foteniu.
Zenderat píše:Jen se zeptám, ta deska ti leží přímo na tom karbonovým rámu??
JosefSvejk píše:Měla by to být dvojitá "šotka" BAT54C (společná katoda).
Grugh píše:Bohužel se mi o víkendu podařilo něco velmi obdobného i když jiným způsobem (zkrat výstupu).
Nakonfiguroval jsem si CC3D v kombinaci se OrangeRx satelitem pro svahové samokřídlo.
Zjistil jsem, že jsem omylem prohodil serva pravého a levého elevonu. A při pokusu je zapojit správně jsem zavadil jedním konektorem o pin vedle. Následovalo lupnutí a od té doby sice CC3D částečně žije, ale na jednom místě neúměrně topí. Raději jsem ho nepouštěl více než asi 10 vteřin.
Pokud by to někdo dokázal opravit, budu rád když se mi ozve. Je to originál z OpenPilota.
Pro ostatní to doufám bude sloužit jako odstrašující případ.
Přikládám fotku "součástky s kráterem". Označení je D87 E1.
malé zvíře píše:Protože internet nedávno zaplavily levné klony CC3D, které sice byl padají jako originály od OP, ale většinou to jsou mizerné šmejdy vyrobené z nekvalitních součástek. Na oficiálním fóru OP je varování aby je lidi nekupovali, protože se na fóru množily dotazy proč jim deska nelétá a nakonec se přišlo na to že za to vždy mohla právě tato nekvalitní kopie. Takže pokud novou CC3D, tak od HL nebo RMRC. Jednak člověk bude mít "jistotu" kvalitního produktu a jednak člověk podpoří další vývoj OP.
Ancistrus01 píše:Já mám na cestě taky klon z banggood za 300Kč![]()
arachna píše:...za 690,- bez postovnyho bez krabicky a momentalne nedostupne ...
Huraaa muzem kupovat !!!![]()
Marena píše:Je to ale original. Minuly tyden byly skladem. Vyzvedl jsem si osobne. Cena za origos se zarukou mi prijde rozumna.
arachna píše:taky nevim jak bych z ni mel vycucat jestli je klon nebo ma "rodny cislo"