Gimbál funguje na jednotku - čiže normál , 6 sat. doma na stole v baráku, motory naskočili .
Navečer to odskúšam.
Žeby robil galibu 1m dlhý kábel ?
zaja.cz píše:Chlapi, omlouvám, se že narušuju debatu, ale přemýšlím o koupi setu Phatom 2, s 3 osým gimbalem pro Gopro. (FPV a Gopro 3 mám doma z mé hexy)
Jen mne zajímá zda je lepší koupit Phantom 1 nebo 2. Slyšel jsem, že dvojka má nějaké nic moc baterie a vím že stojí přes 3 000,-. Jen chci tedy poprosit jestli by mi tu někdo z Vás ve zkratce nenapsal výhody a nevýhody obou verzí. Předem moc děkuji.
Jen stručnězaja.cz píše:Chlapi, omlouvám, se že narušuju debatu, ale přemýšlím o koupi setu Phatom 2, s 3 osým gimbalem pro Gopro. (FPV a Gopro 3 mám doma z mé hexy)...Jen mne zajímá zda je lepší koupit Phantom 1 nebo 2. Slyšel jsem, že dvojka má nějaké nic moc baterie a vím že stojí přes 3 000,-. Jen chci tedy poprosit jestli by mi tu někdo z Vás ve zkratce nenapsal výhody a nevýhody obou verzí. Předem moc děkuji.
salamander píše:Žeby robil galibu 1m dlhý kábel ?
Ale funguje, jen se setovou TX (jak jsme již zde mnohokráte i v P1 vlákně popsali) se nedá nastavit rychlost a měkkost pohybu náklonu gimbalu (tilt), jako je to natvrdo nastaveno u 2D Zenmuse. To se dá ale řešit jinou Tx, viz mé výše uvedené shrnutí.artus píše:...u P1 ti nemusí fungovat 3D gimbal ( já jsem toho důkaz )...
gardenroute píše:Ale funguje, jen se setovou TX (jak jsme již zde mnohokráte i v P1 vlákně popsali) se nedá nastavit rychlost a měkkost pohybu náklonu gimbalu (tilt), jako je to natvrdo nastaveno u 2D Zenmuse. To se dá ale řešit jinou Tx, viz mé výše uvedené shrnutí.
Jinak je to zcela funkční, dokonce i s původní GCU od 2D gimbalu, která může být integrována již na základní desce P1 (upgrade board)...
Asi jsi mě nerozuměl, jinou Tx jsem myslel, jinou, než setovou Tx. Setová Tx od P1 není programovatelná, takže neumí obejít problém s nastavením rychlosti a měkkosti sklápění gimbalu, jak to má proprietárně udělaná P2ka ve svém Assistantovi. Takže se to řeší jinou Tx (jinou než setovou), která má programovatelné vychýlky, mixy. Vím, že u Řešátka v Telinku měl někdo nějaké potíže s 3D Zenmuse na P1ce (chvění gimbalu) a že se to dokonce i nějako reklamovalo, ale to byla ojedinělá záležitost - to jsi byl ty ?artus píše:Ani jiná TX tomu nepomohla. Ale nikomu nebráním to odzkoušet. Přes reklamace jsem si nezalétal téměř 3 měsíce
gardenroute píše:Vratili ti peníze ?
a za co ne ?artus píše:Za gimbal ano.