RadimHnilica píše:Dnes budeme trénovat s Kubou u nás mohu kdyžtak zkusit něco natočit
Díky Radime, já mám v plánu natočit video 18.10. na halovém campu
RadimHnilica píše:Dnes budeme trénovat s Kubou u nás mohu kdyžtak zkusit něco natočit
clouseau píše:Tak informace, jak byla doplněna pravidla RCEA - sestava a doplňkové hodnocení ( zaškolení provedu před soutěží, ale s popisu je to myslím jasné):
Soutěžní sestava – všechny obraty jsou centrální:
1 Vzletový postup K = 1
2 Normální přemet K = 2
3 Dvoubodový výkrut K = 2
4 Let na zádech do kruhu K = 3
5 Čtvercový přemet K = 3
6 Osmička ve vodorovném letu K = 3
7 Obrácená 1/2 kubánské 8 K = 3
8 Souvrat K = 2
9 Překrut K = 3
10 Přistávací postup K = 1
11 Celkový dojem letu K= 1
Hodnocení celkového dojmu:
Soutěžící obdrží známku 0 – 5 pokud během celé sestavy proletěl dělící rovinu tak, že průlet nebyl součástí bodovaného obratu ( tzv. prázdný průlet ).
Soutěžící obdrží známku 6 – 10, pokud během celé sestavy nedojde k prázdnému průletu a jednotlivé předepsané obraty budou na sebe navazovat, s tím, že se model na konci haly bude obracet zatáčkou nebo jiným vhodným způsobem.
Součet koeficientů 27
HonzaS píše:A podle mě ani nejde o čas na uklidnění, ale některé obraty se každému lítají líp z jedný strany, jiný z druhý...
HonzaS píše:Jo takhle! Já to blbě četl, myslel jsem, že se to sráží z daného obratu. No tak to jo, než přidávat hodně subjektivní "dojem", možná bych to dal na férovku bod za průlet. Jasný, jednoduchý, 100% objektivní. Když pak bodovač dá za dojem 1 nebo dva body, tak je to za co? za ty chyby, který už započítal do známek obratů? Sám pořádně nevím jak bych podle toho kritéria bodoval.
HonzaS píše:Dobře. A půjde vůbec takové kritérium oficiálně napsat do pravidel? Myslel jsem, že se v akrobatických kategoriích nedá bodovat (a teď to vůbec nemyslím zle) "co zrovna trenéra napadne". Ale jen se ptám - asi spíš otázka na TomasC?