Práce České pošty

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JosefSvejk

Re: Práce České pošty

#61 Příspěvek od JosefSvejk »

zdzd píše:
To asi úplně pravda nebude. Aktuálně mi PPL veze balíček na adresu do práce. Protože odesilatel měl možnost jen jedné adresy, je i fakturační adresa psaná do práce. Tedy jeví se to jako business. Přesto přišla SMS a ráno mi řidič ještě volal abychom se dohodli zda lze platit kartou či ne. Do půl hodiny by tu mel být.

Jenže když je to firemní, musí odesílatel za službu SMS upozornění připlatit. Mám taky takového "lakomého" dodavatele a přímo on mi řekl, že tu službu zaplacenou nemá. Vyřešil jsem to padesátikačkou řidiči a ten mi vždycky ráno zavolá. Mám i čísla řidičů v mobilu a když mi při očekávané zásilce nepřijde SMS nebo řidič nezavolá, zavolám si sám a domluvím místo a čas předání.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
zdzd

#62 Příspěvek od zdzd »

JosefSvejk píše:Jenže když je to firemní, musí odesílatel za službu SMS upozornění připlatit. Mám taky takového "lakomého" dodavatele a přímo on mi řekl, že tu službu zaplacenou nemá. Vyřešil jsem to padesátikačkou řidiči a ten mi vždycky ráno zavolá. Mám i čísla řidičů v mobilu a když mi při očekávané zásilce nepřijde SMS nebo řidič nezavolá, zavolám si sám a domluvím místo a čas předání.

Je to možné...

S řidiči mám podobný vztah a tak se možná na zadání odesílatele ani nedívají.

BTW: Už tu byl a ještě se mi omlouval, že mne ráno vyhnal pro hotovost, ale v tomto bylo zadání odesílatele jasné. Platbu kartou nepovolil a přes to vlak nejede.
kroxigor

#63 Příspěvek od kroxigor »

zdzd píše:To asi úplně pravda nebude. Aktuálně mi PPL veze balíček na adresu do práce. Protože odesilatel měl možnost jen jedné adresy, je i fakturační adresa psaná do práce. Tedy jeví se to jako business. Přesto přišla SMS a ráno mi řidič ještě volal abychom se dohodli zda lze platit kartou či ne. Do půl hodiny by tu mel být.

Nejedná se o adresu, ale o službu, kterou odesílatel zaplatí. Jestli to je, nebo není na firemní adresu je buřt, ale jsou zásilky vedené jako privátní (mimochodem doručují se teď i v sobotu) a bussines.
U privátních je v cestě SMS informace a lze je platit kartou s tím že se přičítají např ibody u ČS ale jakmile to je jako bussines zásilka tak smůla je to levnější pro odesílatele, ale nejsou tam žádné služby navíc.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
ufon13
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od ufon13 »

neobjednávám nikde, kde musím platit hotově při předání.... snad jen viagru z indie přes slovenské obchody.....
pokud to jde dopravcem, řidiči volají každé ráno kolem půl osmé a docela mě se...u neb mě pravidelně budí 90minut před budíkem...... a domlouvají se kde budu a kdy přijedou....
jedinkrát jsem měl problém s parcelem.... tam v zimě nastupoval nováček a nechal mi polyuretanovou pryskyřici na voze přes víkend ..... odvezl si ho zpět jako reklamaci a nepřijatý balík kde jsem to oznámil odesílateli ACR-czech aby si to vyřídili s firmou ..... a příště už jezdil jiný šofér.....
varok

#65 Příspěvek od varok »

Tak stávat v 9 hodin je dobrý luxus. 8O

No mě PPl skoro vždycky zavolá. Volal mi i kurýr z In Time, jen teď mi přišel balík přes DPD a volal mi když už u měl byl.
Pošta nevolá nikdy, max. mapíšou SMS, kdy a v kolik hodin mi balík doručí a to ještě jen někdy.
JosefSvejk

#66 Příspěvek od JosefSvejk »

U nás před pár týdny dali řidičům ČP do aut mobily a volají vždycky, pokud mají číslo. To je bomba. A další mě dnes čekala na poště. Řekli mi, že mám navíc ještě jeden balík na poštu s dobírkou. Samozřejmě jsem měl málo peněz. Říkám "kartou platit nejde, že?" a slečna na to, že už by to mělo jít. A ono to fakt šlo :o . Konkurence dělá divy.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
ufon13
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od ufon13 »

varok píše:Tak stávat v 9 hodin je dobrý luxus. 8O

No mě PPl skoro vždycky zavolá. Volal mi i kurýr z In Time, jen teď mi přišel balík přes DPD a volal mi když už u měl byl.
Pošta nevolá nikdy, max. mapíšou SMS, kdy a v kolik hodin mi balík doručí a to ještě jen někdy.

a proč né když jsi na volné noze a jsi noční typ.... a děláš v dílně klidně do 3 ráno.......??????
má obvyklá hláška pro kamarády ..... volej brzo ráno v 11......!!!!! jinak nevím jestli budu vnímat ..... záleží to od snídanového kafe......a to si dělám kolem 10.!!!!!!!
Naposledy upravil(a) ufon13 dne sob 21.11.2015 0:12, celkem upraveno 1 x.
ufon13
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od ufon13 »

JosefSvejk píše:U nás před pár týdny dali řidičům ČP do aut mobily a volají vždycky, pokud mají číslo. To je bomba. A další mě dnes čekala na poště. Řekli mi, že mám navíc ještě jeden balík na poštu s dobírkou. Samozřejmě jsem měl málo peněz. Říkám "kartou platit nejde, že?" a slečna na to, že už by to mělo jít. A ono to fakt šlo :o . Konkurence dělá divy.

to je dobrá zpráva u nás to ještě před měsícem furt nešlo......
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od jyrry »

ufon13 píše: ..... záleží to od snídanového kafe......a to si dělám kolem 10.!!!!!!!

Hade :P
jyrry.webnode.cz
kovyr
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od kovyr »

Protože jsem napsal A, napíšu také B.
V úterý 24. přišel od ČP dopis o uznání reklamace a omluva za způsobenou škodu.
Peníze že byly vyplaceny příjemci a mě že vrátí zaplacené poštovné.
Ve středu 25. byla složenka s poštovným ve schránce.
Létat je tak snadné.........ale padat je snažší !
FrSky Taranis X9E / Django I / EOS II / Xantipa II
petrfm

#71 Příspěvek od petrfm »

no vida, předpokládám, že bylo pojištěno na aspoň 2x takovou částku, takže si za to kupující koupí NOVÝ model a tím pádem na tom celém ještě vydělal, je tak? :lol:
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“