RadioMaster TX16S
Re: RadioMaster TX16S
Jo tak nějaké české video by bylo fajn. Každopádně si počkám jak vysílač zhodnotíte až ho budete mít někdo v ruce a pochlubíte se s ním
jsem celkem rozhodnut pro jeho koupi...asi nic lepšího v této cenové relaci momentálně není 
Jo, české video by bylo moc fajn. Juraj.jurej napsal:
"Každú chvíľu víde nová oficialná verzia pre Radiomaster Open TX 2.3.8 a tá by mala byť v CZ."
A já věřím, že jakmile tato verze vyjde a bude v češtině, tak ji pan Hořejší bude na přání instalovat na TX16S za příplatek tak, jak to dělal u Jumpera.
Pokud si tuto vysílačku koupím (ještě nejsem na 100% rozhodnut), tak bych o tu instalaci požádal. Samozřejmě až vyjde a bude česky. Rád si připlatím.
"Každú chvíľu víde nová oficialná verzia pre Radiomaster Open TX 2.3.8 a tá by mala byť v CZ."
A já věřím, že jakmile tato verze vyjde a bude v češtině, tak ji pan Hořejší bude na přání instalovat na TX16S za příplatek tak, jak to dělal u Jumpera.
Pokud si tuto vysílačku koupím (ještě nejsem na 100% rozhodnut), tak bych o tu instalaci požádal. Samozřejmě až vyjde a bude česky. Rád si připlatím.
Vždyť je to jen o nahrání nové verze OpenTX do rádia. Za pár minut hotovo včetně stahování. Jednoduchá operace. Verzi FW ti nabídne Companion sám podle toho jak máš vyplněný profil.
FunGlider, Funtastic, Amigo III, SALy/Jumper T16
Syn: Alpha 1500-RIP, Focus 400/Taranis X7
Syn: Alpha 1500-RIP, Focus 400/Taranis X7
- Roman_rc.pilot
Rekl bych, ze dost zalezi, co si za to rekne. U radia do 5tis bych moc neprehanel. Jak jiz bylo ale zmineno, verim, ze to je otazka par minut, takze..... Taky jsem zvedav na nejakr reakce a recenze 
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Roman_rc.pilot
"Rekl bych, ze dost zalezi, co si za to rekne."
U jumpera to bylo do dvou stovek. To se dá. Já na ty instalace moc nejsu.
"Rekl bych, ze dost zalezi, co si za to rekne."
U jumpera to bylo do dvou stovek. To se dá. Já na ty instalace moc nejsu.
- Roman_rc.pilot
Jo tak to jo, to zvazil i ja asi 
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Tak první dojem před zapnutím:
- působí na omak velmi lacině
- trimy plyn výškovka skoro nevyčnívají
- při pokusu vytáhnout SD kartu ta zmizela dovnitř vysílače
- gumové boky smrdí
- gumové boky smrdí
- Roman_rc.pilot
Pusobi lacine, rekl bych, ze ocekavana vlastnost kdyz uvazim cenu a kolik toho umi
S tou sd kartou je to blbe teda
Co kniply a kovove kolecko?
Kniply OK, trochu zvýším tuhost pružin, jak jsem zvyknutý.
Kolečko roluje příjemně, neprokluzuje ani pod prsty odřenými od stavění zdi z cihel.
Kolečko roluje příjemně, neprokluzuje ani pod prsty odřenými od stavění zdi z cihel.
- Roman_rc.pilot
No tak to je dobre
Kdyby nahodou by byl zajem o novy úvodní obrázek místo OpenTX, tak pis-te
Kdyby nahodou by byl zajem o novy úvodní obrázek místo OpenTX, tak pis-te
No, jak píše HLA, tak teda
Abych se přiznal, tak mě se nejvíc na tom rádiu líbí ten displej. Velké displeje je má srdcová záležitost. Proto jsem si jej chtěl koupit. Samozřejmě, že za letu na displej nehledím. Ten je jen na programování. Takže si asi místo TX16S koupím radši nějaké éro a zůstanu u Taranise plus atd. Ještě by mě zajímalo co slidery? Nejsou "páčky" volné na hřídely?
Slidery se pohybují velmi volně.
Knoflíky potenciometrů nahoře jsou malého průměru a také se pohybují velmi volně, ale mají "mechanicky zvýrazněnou" střední polohu - protože jsou tak malé, tak chlapskýma prackama se špatně nastavuje nějaká hodnota.
Klasický taranis sedí v ruce daleko líp - to se nedá okecat výhodou displeje.
Knoflíky potenciometrů nahoře jsou malého průměru a také se pohybují velmi volně, ale mají "mechanicky zvýrazněnou" střední polohu - protože jsou tak malé, tak chlapskýma prackama se špatně nastavuje nějaká hodnota.
Klasický taranis sedí v ruce daleko líp - to se nedá okecat výhodou displeje.
Dík HLA za tvé hodnocení. A jak píšeš:
"Tak první dojem před zapnutím:
- gumové boky smrdí"
Teď by mě a určitě nejen mě zajímal názor od - Awandalor-.
Ten psal, že mu má být taky doručen, pokud nebude mít PPL nějakou poruchu. Zajímaly by mě ty trimy a ta SD karta. Jestli to má taky tak, jak HLA, nebo se to liší, jak se říká kus od kusu.
Hezký víkend všem.
Honza
"Tak první dojem před zapnutím:
- gumové boky smrdí"
Teď by mě a určitě nejen mě zajímal názor od - Awandalor-.
Ten psal, že mu má být taky doručen, pokud nebude mít PPL nějakou poruchu. Zajímaly by mě ty trimy a ta SD karta. Jestli to má taky tak, jak HLA, nebo se to liší, jak se říká kus od kusu.
Hezký víkend všem.
Honza
Tak už si to osahávám. Doteď jsem používal flysky fs-i6. Je to jako sednout z Felicie do audi.
Co mě velmi mile překvapilo je spojení s PC. Už lítám na simu.
Zkusil jsem napipat jedno obyc letadlo a vše bez problémů i flysky telemetrie funguje.
Na simu jsem zkoušel různé mixy a pomalu se učím co a jak v openTX.
Co bych vytkl je tuhost potenciometrů a bočních sliderů, uvítal bych vyšší tuhost, jdou velmi z lehka. Na hřídeli vůli nemají ale chtělo by to nějakou hustou vazelínku máznout.
Občas když chci něco rollerem odentrovat, tak si s ním zároveň trošku pootočím a odentruju něco jiného než jsem chtěl. (Taky jsem si u mixu omylem pootocil do protismeru na polozku "delete" a zaroveň jsem roller stiskl)
Paměťová karta v pohodě, na mé vysílačce nic nesmrdí.
Ano souhlasím s tím že trim plynu a výškovky vyčnívá méně než trim směrovka, křidélka ale fungují bez problémů a stále vyčnívají dostatečně.
Nabíjení baterií USB-C kabelem vysílačka ukončí s napětím 8,2V.
Ve videu je problém s fci slow down u mixu. Koukněte a řekněte mi co dělám blbě.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TKh90Fs1D-o[/youtube]
Co mě velmi mile překvapilo je spojení s PC. Už lítám na simu.
Zkusil jsem napipat jedno obyc letadlo a vše bez problémů i flysky telemetrie funguje.
Na simu jsem zkoušel různé mixy a pomalu se učím co a jak v openTX.
Co bych vytkl je tuhost potenciometrů a bočních sliderů, uvítal bych vyšší tuhost, jdou velmi z lehka. Na hřídeli vůli nemají ale chtělo by to nějakou hustou vazelínku máznout.
Občas když chci něco rollerem odentrovat, tak si s ním zároveň trošku pootočím a odentruju něco jiného než jsem chtěl. (Taky jsem si u mixu omylem pootocil do protismeru na polozku "delete" a zaroveň jsem roller stiskl)
Paměťová karta v pohodě, na mé vysílačce nic nesmrdí.
Ano souhlasím s tím že trim plynu a výškovky vyčnívá méně než trim směrovka, křidélka ale fungují bez problémů a stále vyčnívají dostatečně.
Nabíjení baterií USB-C kabelem vysílačka ukončí s napětím 8,2V.
Ve videu je problém s fci slow down u mixu. Koukněte a řekněte mi co dělám blbě.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TKh90Fs1D-o[/youtube]
Janek 2: Tohle je moje výchozí obrazovka pro gamu. Obrazovka se dá nastavit všelijak - podobně jako v androidu.