Zakoupil jsem nedávno na AliExpresu Jumper T-Lite V2 ve verzi JP4IN1 M2 (tedy se zabudovaným multimodulem). Cílem bylo ovládat několik čínských "hraček" co mám ( WL Toys 911 (Heli), 949 (Cessna), ...) jedním TX navíc v M1 (drtivá většina je jich prodávána s TX M2 a s M1, který létám standardně, prostě nesjou) - na M1 je možné Jumper T-Lite dodávaný taky v M2 jednoduše předělat (na rozdíl ot TX těch hraček - už jsem se díval dovnitř, ale pravděpodobnost úspěchu není moc velká, TX jsou navíc hodně nekvalitní.
TX dle mého pozorování funguje, vysílá (signál na jednoduchém analyzátoru 2,4G spektra po zapnutí vidím), našel jsem v online zdrojích dle mého ty správné protokoly i subprotokoly a ty vybral/nastavil, ale TX se mi nedaří s hračkami spárovat. S originálními TX samozřejmě fungují modely správně a jsou v režimu automatického párování (po zapnutí RX a TX se automaticky spárují).
Máte s tím někdo zkušenosti - poradíte, co dělám špatně, co je případně ještě na Jumperu potřeba jak nastavit (v tom, myslím, bude ten problém)?
Přikládám fotky screenů pro tu Cessnu a celého TX.
Díky předem za poradu!