juraj.jurej píše:Niečo sa šušká a možno sa dočkáme, hlavne pre X20HD.....
o X20HD se toho zatím moc neví, ale podle všeho nebude v rádiu HD displej, ale stejný jako v X20 nebo X20s.
juraj.jurej píše:Niečo sa šušká a možno sa dočkáme, hlavne pre X20HD.....
Woita píše:o X20HD se toho zatím moc neví, ale podle všeho nebude v rádiu HD displej, ale stejný jako v X20 nebo X20s.
Jiri píše:Někde (teď si nevybavuji přesně) jsem četl, že označení HD se vztahuje k zabudovanému přijímači,, který by měl zajistit přenos obrazu v HD kvalitě a 60fps prakticky bez zpoždění, což by bylo velmi zajímavé např. pro závody FPV dronů. Zobrazení buď na vestavěném displeji (který bude stejný jako v X20) nebo externích brýlých s vyšším rozlišením, připojených přes HDMI. Alespoň tak jsem tomu rozuměl, zdroj byl v angličtině.
prikrylm píše:Podle mě:
- FrSky rádia s LCD zůstanou na OTX
- Pokud bude pokračovat FrSky řada X10, tak to bude asi to "best".
- (třeba) RadioMaster (Jumper? Někdo další?) postupně vydá rádio s kvalitnějším HW (stačí potenciometry a slidery) a pokud nebude nějaký problém s multiprotokolem (jako že zatím o ničem zásadním nevím), tak Jumpery a RadioMastery budou takové první "PC" mezi "Amigami, Atari a podobnými kousky". (A OTX privní DOS). Jak poroste výkon, tak se do rádií naroubuje další klon Linuxu (ala Android) a celé elektronično se zase trochu sjednotí. Bůh s námi.
Woita píše:Ano, tak to asi bude... Ten přijímač snad má být kompatibilní s DJI, takže to přestává být zajímavé (finančně), pokud HD verze X20 představuje pouze ten přijímač. Přenos obrazu se dá udělat dneska už lépe a není třeba se vázat na jednu (předraženou) platformu.
juraj.jurej píše:Rádia Ala Android (iOS) prídu podľa mňa už čoskoro a pohltia väčšinu trhu. A podľa mňa je to budúcnosť (všetko sa podstatne zjednotí). Zaplatíš si appku a stiahneš akú budeš chcieť (so svojim protokolom, alebo multi). Všetko sa bude dať zdieľať cez internet, Sim v telefóne atď. Chce to len pekný veľký HD dotykový displej (tablet) a vložiť ho do dobrého HW.]