Dag2B3 píše:...Včera jsem prvně lítal se dvouma baterkama. Dal jsem tam carbonové 8. vrtule a žádný výbuch nadšení... Doba letu cca 7-8 minut. (7 satelitů) Aby držel výšku - musela být levá páka nad půlkou a chvílemi se neudržel - pak musela jít páka na max abych ho srovnal. V závěru jsem ho měl ve 2 metrech a ve finále šel dolu a nic nepomohlo... Taky nemám pořádně nakonfigurovanou Futabu - protože neumím německy a Arthurovi na You Tube v několika místech nerozumím....
Budu to muset ještě odladit. Bohužel prší - tak musím počkat. Zkusím to s jednou baterkou a budu dělat pokusy s vrtulema - zkusím vrátit původní měkký plasťáky a nebo mám ještě carbonový devítky.
To je divne, nebot spousta lidi jiz leta na 2baterkovy setup, sice nemaji uplne 2nasobnou dobu letu, ale toto je hodne malo...
Jake mas ty 8" CF vrtule, s klasickym DJI profilem, ci Graupner eProp profil ?
A s jednou baterkou to lita jak dlouho ? To je divne, ja vazim (nebo do vcerejska vazil) s 1 baterkou cca 1220 g, a letam kolem 5,5 min (s origo baterii 6 min.), ale ted kdyz ta cisla vidim, tak to asi odpovida. S druhou baterii jsi se dostal nekam na 1.4 kg, no, asi to lepsi nebude. Musis odtucnovat
.