to
StrycAlois:
Lidi, jako jsou Hotovson, RiMr, nebo Boboland to nevzdají, to si můžeš být jistý

. Možná, že se stáhnou z diskusí, budou diskutovat jinde, ale nevzdají to. Druhá věc ovšem je - a RiMr to tu už psal - že všichni velice ochotně odpovídáte na sebemenší rýpnutí, prostě si hned na ty vidle naběhnete. To,že do vás takhle šijou, tomu se nediv, stačí si pročíst hned první stránky tohoto vlákna, kde hned z kraje někdo píše (tuším že lakotamm), že i kdyby na tuhle vysílačku někdo padal, tak se vlastně nic neděje, protože on nemá důvod jí nevěřit. Já ti nevím, ale to není odpověď od člověka, kterému bych já byl ochotný věřit.
V minulé diskusi jsem se Turnigářů zastával, byť ji sám nemám. Prošel jsem si celé předchozí vlákno, stejně jako celou dobu sleduju i toto, protože jsem jednu dobu uvažoval, že bych si jí pořídil. Dnes už o tom neuvažuju, protože tu jsou opravdu 3, možná 4 jedinci, kteří ví o čem mluví, zbytek se jen veze. Nezlobte se na mě, ale to že si někdo nechá nahrát jiný fw, na Rimrových stránkách skoukne video co a jak nastavit z něj žádného borce nedělá. To zvládne cvičená opice.
Pokud má někdo jako koníčka bastlit doma kde co, ok. Baví ho to, má z výsledku radost, ví co dělá a má na to čas, v pořádku. Já na to čas nemám. Mám tři děti, kterým se musím věnovat a jen cesta do práce a z5 mi denně zabere cca 3 hodiny. Takže jsem denně zhruba 11 hodin "mimo". Takže toho čas opravdu moc není...
Když vezmu cenu T9x, plus poštovné a daň, jsem na cca 80-ti eurech. S nejistým výsledkem, bez reálné možnosti reklamace, s vidinou případných dalších investic za programátor, popřípadě další součástky. Takže pokud je vše ok, je to asi 80 eur, v horším případě se pohybuju někde kolem 120 eur přibližně + práce a čas. I kdyby mi úpravy zabraly "jen" tři hodiny, dostávám se s cenou už dost blízko k hranici 200 eur. Nevím jak ostatní, ale já si své práce a znalostí docela vážím, nezískal jsem je zadarmo a ani jsem je nikde na hnoji nenašel. Za tu cenu mám odladěný 6-ti, 7-mi kanál, ověřené kvality, se zárukou a nepoměrně větší šancí na spolehlivost. Takže pro mě je volba jasná, teď už si jen vybrat.
P.S: Lidí, kteří dané věci opravdu rozumí, věnují tomu svůj volný čas a podělí se o dosažené výsledky si velice vážím a mají můj veliký obdiv. To jen pro pořádek