PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Vie niekto ako narovnať krivé predné kolečko? Mám na mysli tú kovovú osku, ktorá je zatočená. Nemal som žiadnu haváriu ale je čím ďalej krivšie. Ručne mi to nešlo 
Ahoj měl jsem ten samej problém. sundal sem přední černej ktyt, vyndal celou osku, tu sem ve svěráku narovnal a vrátil to cely zpět, dál sem ještě udělal úpravu, že sem kolečko dal na pevno, a sundal táhlo od serva.
Potom sem nalepil černej kryt a bylo hotovo
Potom sem nalepil černej kryt a bylo hotovo
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
No tak rozebrat a do svěráku, nebo stačí když někdo podrží trup ať se do něj nemusí kuchat ale fakt se mi nezdá že by se ohybala sama od sebe
Já havárie měl, dvě kvůli elektronice a jednu kvůli svý blbosti a létám na fotbalovém hřišti kde jsou okolo vysoký stromy takže na přístání kolikrát nezbývá než rušiče vztlaků a pevně sednout, a pořád rovná...
Tak koukám že vojta byl rychlejší
Tak koukám že vojta byl rychlejší
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Díky za odpovede,
každopáne dneska som mal haváriu, zase mi vypadol plyn ovládanie fungovalo, čo ste mi tu písali že to robí regulátor, ktorý sa prehrieva, no pochybujem že dnes sa prehlrial pri 13 stupnoch vonku, po 1 minúte letu. Zapichol som ho do stromu, mohlo to dopanúť aj horšie, akurát je trocha poškrabaný a z predného čierneho krytu mi vypadlo kúsok EPP, dal som tam PUREXu tak uvidím keď to zatvrdne ako to pôjde zbrúsiť, a ešte to schytala pravá výškovka ktorá šla narovnať, každopádne som nahnevaný že som havaroval chybou výrobcu, doteraz som sa haváriam úspešne vyhýbal, ale tak hold prvý raz to asi muselo prísť
každopáne dneska som mal haváriu, zase mi vypadol plyn ovládanie fungovalo, čo ste mi tu písali že to robí regulátor, ktorý sa prehrieva, no pochybujem že dnes sa prehlrial pri 13 stupnoch vonku, po 1 minúte letu. Zapichol som ho do stromu, mohlo to dopanúť aj horšie, akurát je trocha poškrabaný a z predného čierneho krytu mi vypadlo kúsok EPP, dal som tam PUREXu tak uvidím keď to zatvrdne ako to pôjde zbrúsiť, a ešte to schytala pravá výškovka ktorá šla narovnať, každopádne som nahnevaný že som havaroval chybou výrobcu, doteraz som sa haváriam úspešne vyhýbal, ale tak hold prvý raz to asi muselo prísť
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teď problémy s motorem, bylo uvolněné lože a tak jsem rozebral a nakapal pár lahví vteřiňáku aby to drželo, pak jsem zkoušel výdrž baterií-asi 3 a něco minut běžel motor naplno a pak najednou začel drhnout, no a od té doby přes půlu plynu motor velice ošklivě drhne tak ho zkusím něčím namazat, kdyby to nešlo objednal bych jiný z Hobbykingu (a trošičku poupravil výkony)

Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Skus si skontrolovat kabliky od motora, mne sa to takto prejavovalo ked bezal moror na dve fazy. Mal som preruseny kabel tesne za krytom motoru.
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
A co ložiska? Jestli má motor už něco nalétáno a možná dostal nějakou tu ránu, mohou být ložiska v háji.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ty kabely zkontroluju, pak rozeberu motor a uvidím dál. Ale teď toho mám docela plno, stavba, pak ještě něco dělám kamarádovi a pak ještě pár problémů s ostatními letadly... 
Zdravim,
chcel by som poprosit o radu: Som pomerne novacik a zaciatocnik vo svete RC (a aj na tomto fore) a chcel by som vniknut do sveta RC skydivingu (parasutizmu). Problem je v tom, ze nemam vo svojom okoli nikoho, kto by mal lietadlo s dostatocnym vykonom pre vynesenie RC parasutistu hore. Preto ma (pri browsovani webu miestneho obchodu) napadlo, ci by sa prave Pionier nedal pouzit. Smiem sa preto (Vas, kt. mate s tymto modelom skusenosti) spytat, ci by bolo mozne na neho pripnut (v tazisku) zavazie o hmotnosti 1-1,5kg a nasledne ho vyniest a zhodit?
Predom dakujem za reakcie a zelam pekny den.
chcel by som poprosit o radu: Som pomerne novacik a zaciatocnik vo svete RC (a aj na tomto fore) a chcel by som vniknut do sveta RC skydivingu (parasutizmu). Problem je v tom, ze nemam vo svojom okoli nikoho, kto by mal lietadlo s dostatocnym vykonom pre vynesenie RC parasutistu hore. Preto ma (pri browsovani webu miestneho obchodu) napadlo, ci by sa prave Pionier nedal pouzit. Smiem sa preto (Vas, kt. mate s tymto modelom skusenosti) spytat, ci by bolo mozne na neho pripnut (v tazisku) zavazie o hmotnosti 1-1,5kg a nasledne ho vyniest a zhodit?
Predom dakujem za reakcie a zelam pekny den.
zdravim pani,
pioneera mam uz dlho, nalietane nespocet hodin, perfektne ero.... vdaka blbnutiu som uz musel dvakrat kupovat novy trup
teraz mam ale problem, zlomilo sa mi motorovy loze, ten pliesok. zlomilo sa mi to v tom ohybe a chapete ze sa koli tomu neoplati kupovat cely trup... riesili ste nieco podobne? pasuje tam nejake loze z ineho era?
dik
pioneera mam uz dlho, nalietane nespocet hodin, perfektne ero.... vdaka blbnutiu som uz musel dvakrat kupovat novy trup
teraz mam ale problem, zlomilo sa mi motorovy loze, ten pliesok. zlomilo sa mi to v tom ohybe a chapete ze sa koli tomu neoplati kupovat cely trup... riesili ste nieco podobne? pasuje tam nejake loze z ineho era?
dik
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Přečti si technické údaje,hlavně kolik pionner váží.Těžko se najde model tohoto typu který unese stejnou zátěž.Já už ho nemám,ale po tom co jsem dával pumovnici plnou /400 gr./bonbonů,si myslím že to neunese.Tak 0.5kg je v pohodě.On sám váží prakticky 1.5kg a motor nic moc.Po naložení bonbony to bylo tak akorát aby to letělo.Budeš asi potřebovat o dost větší éro na takovou zátěž,s velkou nosnou plochou.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
opisk píše:zdravim pani,
pioneera mam uz dlho, nalietane nespocet hodin, perfektne ero.... vdaka blbnutiu som uz musel dvakrat kupovat novy trup![]()
dik
Jsme přeci modeláři, ne? Tužka, pravítko, nakreslit, vyříznout z překližky, nějaké výztuhy...
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Tady sestřih fotek Pioneera, předem se omlouvám za kvalitu střihu, vím že nějaký obrázky jsou menší atd. ale je to mým počítačem ( se střihem jsem se mordoval dnes celý odpolko, asi pětkrát kvůli tomu pc restartoval tak se Vám to snad aspoň bude líbit... http://www.youtube.com/watch?v=_9u4WwVd ... e=youtu.be
Vojto,
fotky super a moc hezké jsou všechny Tvé videa,ta hudba k ním sedí.Kdo Ti k ním vybírá hudbu ?
Hezký večer.
Honza
fotky super a moc hezké jsou všechny Tvé videa,ta hudba k ním sedí.Kdo Ti k ním vybírá hudbu ?
Hezký večer.
Honza
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, hudbu si k nim vybírám sám, stahuju z youtube, beru inspiraci třeba i z jiných videí. Někdy třeba hledám ty dvouhodinové mixy a z nich si vypisuju jaké se mi líbí. Jsem rád že se ti videa líbí, jen ta moje technika nedovoluje nějakou extra kvalitu záznamu ani střihu, ale pracuju na zlepšení
Navíc videa ze vzduchu je teď bída, už je hnusně, a klíčenka si s takovým počasím moc neporadí, a můj filmovací letoun Pioneer je teď momentálně mimo provoz, přecenil jsem schopnosti motoru. No nějak zítra možná přidám video téměř hotové Manty tak kdyby jsi se pak chtěl kouknout
Ta hudba je teda dost věc názoru, táta mi říká že ho to tahé za uši, ale je to přecijen jiná generace