DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
Re: DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
Neide o zázrak ale o to, že to všetko zlé čo mala priniesť GP4.. tak sa nenaplnilo
aj mi bolo čudné, že bez problémov všade ponúkajú DJI Phantom2 s H3-3D gimbalom a GP4 kamerou.. asi až tak škodná vec to nebude 
a nebo funguje placebo efekt
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
tak regly (ESC V2.0) jsou doma, teď si najít čas je namontovat společně s motory
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Normálne som zvedavý na ten rozdiel.. lebo lietal si s F306 modelom , teraz to bude dá sa povedať F308 .. a ten rozdiel určite pozitívny tam bude, tak sa teším až popíšeš prvé dojmy... 
-
filmarik123
snad bude ten rozdiel citelnejsi, ako po vymene za Antigravity s 9450...
som s nimi dnes konecne vyletel, ale zeby som z nich padol na it , to veru nie... vibracie motorov rovnake ako s 2212... s 9450 je let trochu istejsi, ale dlzka letu sa skratila ... nielen zimou, ale aj 29gramami navyse, lebo motory aj vrtule su tazsie...
som s nimi dnes konecne vyletel, ale zeby som z nich padol na it , to veru nie... vibracie motorov rovnake ako s 2212... s 9450 je let trochu istejsi, ale dlzka letu sa skratila ... nielen zimou, ale aj 29gramami navyse, lebo motory aj vrtule su tazsie...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
- gardenroute
Vibrace Antigravity motorů jsou nižší než u Phantom seriove produkce motoru. To je bez debat. A ze je let kratší s 9450 vrtulemi je věc velmi znama a DJI na to jasne upozornuje, to prostě není zadna novinka. Je to za cenu stabilnějšího letu.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute
- a jak je to u ANTIGRAVITY a motory P2 s hmotností ? ( ty jsi je měnil )
- a jak je to u ANTIGRAVITY a motory P2 s hmotností ? ( ty jsi je měnil )
-
filmarik123
hej, menil ... pred dvoma tyzdnami... az dnes pocasie a hlavne praca
mi dovolili vzlietnut... povodna vaha s 2212 a 9443 bola 1263g. Po vymene za Antigravity verzia3 a 9450 mam 1292g. Vrtule pridali 4gramy a motory 25gramov...
Co sa tyka vibracii, stare 2212 mali nalietane asi 70 hodin. Bez vrtuli som si ich zmeral vibrometrom. Potom som vymenil za Antigravity a hned zmeral rovnako. Ano, boli priamo z krabice, nezabehnute, ale aj tak som cakal vacsi rozdiel. Prstami som rozdiel necitil a app z iphonu tiez ukazala to iste co zo starymi 2212tkami. Odmeram po par nalietanych hodinach, snad sa to zlepsi. Alebo som mal stastlivec dobre vyvazene 2212tky?
No a cas mi isiel z 18 min na 12 min... ale budem spravodlivy, dnes bolo o patnast stupnov menej, ako ked som to naposledy skusal... sice baterka vybrata z vykureneho auta, takze nebola nejak studena...
Ale jasne, vydrz sa z tymi motormi a aj vrtulami mala skratit. Skratila sa.
mi dovolili vzlietnut... povodna vaha s 2212 a 9443 bola 1263g. Po vymene za Antigravity verzia3 a 9450 mam 1292g. Vrtule pridali 4gramy a motory 25gramov...
Co sa tyka vibracii, stare 2212 mali nalietane asi 70 hodin. Bez vrtuli som si ich zmeral vibrometrom. Potom som vymenil za Antigravity a hned zmeral rovnako. Ano, boli priamo z krabice, nezabehnute, ale aj tak som cakal vacsi rozdiel. Prstami som rozdiel necitil a app z iphonu tiez ukazala to iste co zo starymi 2212tkami. Odmeram po par nalietanych hodinach, snad sa to zlepsi. Alebo som mal stastlivec dobre vyvazene 2212tky?
No a cas mi isiel z 18 min na 12 min... ale budem spravodlivy, dnes bolo o patnast stupnov menej, ako ked som to naposledy skusal... sice baterka vybrata z vykureneho auta, takze nebola nejak studena...
Ale jasne, vydrz sa z tymi motormi a aj vrtulami mala skratit. Skratila sa.
hm.. zaujímavé poznatky.. nečakal som, že antigravity sú ťažšie než 2212 motory. To by mi veľmi neprospelo pri mojej váhe 1380g.. to už by som bol cez 1400g a to je dosť, keď silu antigravity nepridajú.. s vrtuľami 9450 sa mi skrátil čas o cca 2 min. čo mi vôbec nevadí lebo koptéra je oveľa istejšia, stabilnejšia! (ak lietam pod 18% kapacity batérie, lietam 15 minút) Ale bojím sa teraz toho, že po výmene za antigravity, mi stúpne váha, čas letu sa mi zase skráti a nebude už tak stabilná.. :-/ No nič, počkať na testy od "hravec" s novými motormi..
-
filmarik123
ja som si chcel este pred kupou tych novych motorov a reglov vyskusat vychvalene Antigravity....
Ale fakt sa teraz tazko porovnava,lebo rozdiel 15tich a aj viac stupnov Celzia nie je ferovy....
Ale fakt sa teraz tazko porovnava,lebo rozdiel 15tich a aj viac stupnov Celzia nie je ferovy....
- gardenroute
Dominiku, to je stále dokola, nedávno jsem tady opakovaně zvěřejnil srovnávací test Antigravity na P2 a původními motory, rovněž na P2 s videem na Y.T. Výsledky jsou celkem jasné a směrodatné, najdi si to prosím, po třetí to sem již dávat nebuduDominikVF píše:hm.. zaujímavé poznatky.. nečakal som, že antigravity sú ťažšie než 2212 motory. To by mi veľmi neprospelo pri mojej váhe 1380g.. to už by som bol cez 1400g a to je dosť, keď silu antigravity nepridajú.. s vrtuľami 9450 sa mi skrátil čas o cca 2 min. čo mi vôbec nevadí lebo koptéra je oveľa istejšia, stabilnejšia! (ak lietam pod 18% kapacity batérie, lietam 15 minút) Ale bojím sa teraz toho, že po výmene za antigravity, mi stúpne váha, čas letu sa mi zase skráti a nebude už tak stabilná.. :-/ No nič, počkať na testy od "hravec" s novými motormi..
A pokud chceš šetřit hmotnost, jistě na svém P2 rezervy najdeš, nějaké nápady a triky jsem tu také již zveřejnoval, Tvoje jinak dost vysoká hmotnost 1380 g se jistě dá ještě snížit.
Také zmiešané pocity mám z toho.. ale ja verím vašim skúsenostiam a testom.. len som nevedel o tej váhe, že je väčšia. Videl som tie porovnávacie testy, jasne hovoria v prospech antigravity. A k tomu zníženiu váhy.. Objednal som cez ebay toto http://www.ebay.com/itm/131287307185?_t ... EBIDX%3AIT zrejme to bude ľahšie, tak to zamením za môj ochranný kryt objektívu a tým pádom mi vypadnú aj vyvažovacie mince.. čo ušetrím cca 15 g. Potom by ešte som vedel vymeniť vysielač, ktorý je s ventilátorom a je v hliníkovom obale, ktorý váži 39 g podľa toho čo som našiel http://www.helipal.com/dji-avl58-fpv-sy ... tenna.html .. Úhlový konektor RP-SMA , ktorý som pripájal ku anténe tak ten váži ďalšie 5 g. Len to, že teraz som celkom spokojný s dosahom a kvalitou prenosu. Takže je z čoho uberať dole...
zajímavá cenovka to už je lepší si kupit nový gimbal
a současně je již v prodeji i nový kompas
zde je odkaz
a současně je již v prodeji i nový kompas
zde je odkaz
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
Konečně mi dorazily delší nohy. Měl jsem obavu, že se mi odře čočka na GoPro 4. Přece jenom ten třetí motor na gimbalu H3-3D posouvá uložení kamery
až na samou hranici stávajících nohou. Vzhledem ke skutečnosti, kdy po úvodním "tanečku" gimbalu kamera téměř "brousí" po podkladu na kterém Phantom stojí, jsem se rozhodl pro vyšší nohy. Tak konečně dorazily
(asi nejrychleji ze všeho, co jsem u Ali... objednával).
Pro porovnání jsem zatím udělal pár foto. Přes víkend jsem pryč, ale po neděli se dám do výměny
. Už se těším, že se nebudu muset bát to postavit na normální suchou zem... 
Alespoň mi stačí dorazit objednané modré fixační lepidlo na šroubové spoje... mimochodem skoro všude vyprodané... safra to je ale spotřeba

až na samou hranici stávajících nohou. Vzhledem ke skutečnosti, kdy po úvodním "tanečku" gimbalu kamera téměř "brousí" po podkladu na kterém Phantom stojí, jsem se rozhodl pro vyšší nohy. Tak konečně dorazily
Pro porovnání jsem zatím udělal pár foto. Přes víkend jsem pryč, ale po neděli se dám do výměny
Alespoň mi stačí dorazit objednané modré fixační lepidlo na šroubové spoje... mimochodem skoro všude vyprodané... safra to je ale spotřeba
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
- gardenroute
Ouvej, to bude ale koza
To se bude rádo převracet..
Jinak hezké zátiší s "krásným starým strojem"...
Jinak hezké zátiší s "krásným starým strojem"...