Pájení měkké -vše okolo (pájky, páječky, tavidla atd..)
Re: Pájení -vše okolo(pájky,páječky,tavidla atd..)
Aha, tak to jsem nevěděl. Díky. Mám ještě původní hroty.
Ten závit ale na M4 moc nevypadá, ale třeba to klame.
Právě u té od Jyrryho, mi přijde cena ještě "rozumná". Takže asi zkusím tu. Díky P.
Lark píše:Aha, tak to jsem nevěděl. Díky. Mám ještě původní hroty.Ten závit ale na M4 moc nevypadá, ale třeba to klame.
U tý lídlácký nebo u ERS? Radek
ICQ 638556901
Myslel jsem tu lídláckou. Na té fotce to vypadá na větší stoupání než maj metrický závity. Tím myslím jen poměr stoupání k průměru. Možná nějaký Whitworth. Průměr se z toho ale odhadnout nedá.
Když se to tady kdysi řešilo tak kluci psali že je tam M4 - zkoušeli to normál matičkou - Radek
ICQ 638556901
Tak to je jiná. To jsi měl napsat rovnou.
P.S. Stejně bych jí ale nechtěl.
P.S. Stejně bych jí ale nechtěl.
Myslím že je nás víc. 
Ahoj, máte nějaký tip na slušnou pájecí pastu na smd?
Zkusil jsem nějaké pasty a žádná sláva, bud se odďělý olej od pasty a je to nepoužitelné, nebo nejde nová vůbec vytlačit.
Ještě mám jednu z ebay, ta makala hezky, ale už ji podle obalu nemohu najít. Ta už dosluhuje.. Skladuji to v lednici.
Zkusil jsem nějaké pasty a žádná sláva, bud se odďělý olej od pasty a je to nepoužitelné, nebo nejde nová vůbec vytlačit.
Ještě mám jednu z ebay, ta makala hezky, ale už ji podle obalu nemohu najít. Ta už dosluhuje.. Skladuji to v lednici.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- JosefSvejk
Používám bezolovnatou ECOREL FREE 305-6 a funguje výborně i když už je 7 let
prošlá. Oproti těm "napodobeninám" z e-bay naprostý luxus.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Chtěl bych se tu k tématu zeptat, jestli je něco vyloženě špané na této pájecí stanici z Lidlu: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio ... l&id=23104
- JosefSvejk
mclei píše:Chtěl bych se tu k tématu zeptat, jestli je něco vyloženě špané na této pájecí stanici z Lidlu: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio ... l&id=23104
Čti dvě stránky zpět
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
No to sem trouba, a to sem to čet. Jen sem si to teď nespojil.
mclei píše:Chtěl bych se tu k tématu zeptat, jestli je něco vyloženě špané na této pájecí stanici z Lidlu: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=23104
Tuto pájecí stanici mám už několik let a jsem s ní spokojen (má označení PLS 48 A1). Pájím s ní elektroniku i různé kablíky a konektůrky. Prostě na podobné drobné pájení mi to bohatě stačí. Psal jsem o ní v roce 2011 v tématu viz tento odkaz.
TO mclei - nechceš raději něco našetřit a koupit tu co na ni dával odkaz Jyrry? Už jen kvůli regulaci teploty a výběru pájecích hrotů a pod... Radek
ICQ 638556901