Align T-rex 500
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Align T-rex 500
Takze kdyz odpojim kterykoliv servo na cyklice, vse je v poradku, jak mile zapojim vsechny tri tak to blbne, kdyz odpojim servo vrtulky i s gyrem tak to blbne taky, jiny serva sem zatim zapojovat nezkousel, ale prohledl sem poradne regulator a na nem je napis BEc 3A/5-6V, nevim ted jestli tam mam 5 e nebo 6, ale myslim ze 6 a i tak asi neni co resit, 3A uz bude asi malo
takze...rovnou koupit jiny regl...vzal bych ten s 5A BEC...?z odkazu vyse
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Je to s temi servami "normalni", mam stejnou zkusenost. Bud potrebujes mnohem silnejsi BEC nebo jine serva.
Starsi DS510 tohle nedelaly.
Starsi DS510 tohle nedelaly.
Spirit System
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
dam tam jiny regl, mam vyhlidnuty ten co sem daval odkaz a ma BEC 5A, jinak ted jsem jeste koupil v akci nove DS510, ale necham si je do druheho rexe, tady to vyresim tim reglem, SNAD
ale ted trochu setrim tak litam jen se 450
sice to pri beznem letu nevypadava, ale do vzduchu s tim nepujdu, kdyz vim o problemu 
František Koudelka píše:dam tam jiny regl, mam vyhlidnuty ten co sem daval odkaz a ma BEC 5A, jinak ted jsem jeste koupil v akci nove DS510, ale necham si je do druheho rexe, tady to vyresim tim reglem, SNADale ted trochu setrim tak litam jen se 450
sice to pri beznem letu nevypadava, ale do vzduchu s tim nepujdu, kdyz vim o problemu
Kup 2200uF - 4700uF kondenzator a bude to fungovat i se starym reglem.
Spirit System
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Taky me napadlo dat tam kondenzator, ale zas nevim jakej je odber tech serv pri beznem letu, vim stacilo by zmerit i na zemi, mozna to jeste udelam, ale i tak u toho vrtulniku mam na reglu nastaven mekky start a stejne se to roztaci strasne prudce, nevim zda je to regulatorem nebo motorem, takze zkusim ten regulator, navic mam jeste jeden motor, takze ten regulator co vyndam bude aspon k nemu, treba se to casem vyuzije jinde
ale pokud nepomuze novej regl s 5A BEC tak nevim, pak uz jedine ten kondenzator, nevim jaky spicky ten BEc vydrzi, v druhym rexu mam setovej regulator, ma taky 3A BEC a ted tam budu davat DS510, to by melo byt v poradku, nevim jak moc je velky ten odber pri tech spickach pro DS515, nebo nevim jak silny sou regulatory co dava align s tema servama...
Podle vseho nestaci ani CC BEC, ktery zvladne ve spickach 10A. Problem jsou jen ty spicky. Align regulatory jedou s nima v pohode, protoze nemaji ochranu proti nadproudu a je jim to jedno.
S kondenzatorem to bude fungovat i na 3A BECu bez potizi.
S kondenzatorem to bude fungovat i na 3A BECu bez potizi.
Spirit System
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
S temahle reglama sou u nas dobry zkusenosti
http://www.jperkinsdistribution.co.uk/d ... 0-%20EnerG
co rikal prodavac v kamenym obchode tak snad ani nikdy nic nereklamovali, ma 5A BEc ale nevim jak ty spicky, mam na tento regulator i programovaci kratu, cena je dobry tak to zkusim, ale ted potrebuji penize na neco jineho nemodelarskeho, tak to proste musi pockat
ale jestli mate tip na nejaky align regulator, se kterym to pojede stoprocentne tak klidne sem s tim
http://www.jperkinsdistribution.co.uk/d ... 0-%20EnerG
co rikal prodavac v kamenym obchode tak snad ani nikdy nic nereklamovali, ma 5A BEc ale nevim jak ty spicky, mam na tento regulator i programovaci kratu, cena je dobry tak to zkusim, ale ted potrebuji penize na neco jineho nemodelarskeho, tak to proste musi pockat
ale jestli mate tip na nejaky align regulator, se kterym to pojede stoprocentne tak klidne sem s tim
Dobrý den, mám jeden dotaz - jsou v nějaké míře zaměnitelné díly mezi novějšími verzemi T-Rex 500 a starým T-Rex 500 CF? Děkuji
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Verze PRO je v nějakých dílech již nezaměnitelná.
OPR píše:Verze PRO je v nějakých dílech již nezaměnitelná.
Já mám jeté CF, tak si spíš ověřuji, zda platí to, že pokud u náhradního dílu není uveden konkrétní verze T-rexe, tak ho lze použít na všechny typy. Je to tak nějak nebo se těžce mýlím?
A ještě jeden dotaz - řemen náhonu VR se šponuje posunem domku VR?
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Řemen se ladí posunem celé trubky.
Vzádu je v trubce z boku díra a domek do ní zapadá. Vepředu je zářez a trubka jde posouvat. Taky by sis vždy posunem domku vrtulky rozhasil nastavení vrtulky - servo by se posunulo vůči páce vrtulky.
S těma dílama, koukej, aby tam nebylo napsáno "PRO".
Ideálně si stáhni návod a objednávej podle čísel.
Martin
Vzádu je v trubce z boku díra a domek do ní zapadá. Vepředu je zářez a trubka jde posouvat. Taky by sis vždy posunem domku vrtulky rozhasil nastavení vrtulky - servo by se posunulo vůči páce vrtulky.
S těma dílama, koukej, aby tam nebylo napsáno "PRO".
Ideálně si stáhni návod a objednávej podle čísel.
Martin
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Ještě malá nápověda.
CF - karbonový rám
GF - laminát, jinak stejnej jako CF
EFL - bezpádlo
PRO - většina dílů nezměnitelných
CF - karbonový rám
GF - laminát, jinak stejnej jako CF
EFL - bezpádlo
PRO - většina dílů nezměnitelných
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
Mělo mě to napadnout, myslím to rozhašení serva. Děkuji.
S objednacíma číslama mám problém, dle návodu je Metal main rotor holder označen jako díl 500H024, na RC marketu je cosi hodně podobného označeno jako H50006. jak to tedy je, poradí někdo?
S objednacíma číslama mám problém, dle návodu je Metal main rotor holder označen jako díl 500H024, na RC marketu je cosi hodně podobného označeno jako H50006. jak to tedy je, poradí někdo?
Naposledy upravil(a) BoŠ dne stř 28.08.2013 22:15, celkem upraveno 1 x.
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Za málo.
Já ty díly řešil tak, že jsem stáhl manuály od všech verzí a porovnával, jestli se liší ten konkrétní díl.
Tak ať slouží, já byl spokojen.
To co jsem od něho chtěl, to splnil za ~ 3 měsíce provozu.
Martin
Já ty díly řešil tak, že jsem stáhl manuály od všech verzí a porovnával, jestli se liší ten konkrétní díl.
Martin
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
bonis píše:Za málo.![]()
Martin
Taky to tak zatím dělám, naštěstí se manuály sehnat dají, a je pravda, že k objednacím katalogovým číslům mají zhruba stejně daleko jako CF