DJI Phantom 4
Re: DJI Phantom 4
Netusim, ale mohli ich mat ked som od nich bral p4p.
Inac odporucam nakup baterky pre p4/p4p v nemeckom conrad eshope hacik je ze poslu len na nemecku adresu a znamy vam ju musi preposlat no je za 110€.
Inac odporucam nakup baterky pre p4/p4p v nemeckom conrad eshope hacik je ze poslu len na nemecku adresu a znamy vam ju musi preposlat no je za 110€.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Ako si s nim prosim ta spokojny? Ja som rozmyslam nad mavicom, ale nakoniec chcem p4p alebo mam este pockat na p5? Potreboval by som nejake odporucenie.
- gardenroute
Asi jsi zatim nepochopil, jak to na ceskych (slovenskych) e-shopech obvykle chodi, ze? Nevim tedy, jake "DJI" ceny mas na mysli (DJI Store ?), ale DJI ma pro sve prodejce prostrednictvím svych lokalnich distributoru doporucene EUP (End USer Price) ceny, a ne kazdy se jich drzi, to je celkem obvykle jiz co e-shopy existuji. Je jen na distribuci, jak si toto pohlida ci to ignoruje...drozdik2 píše:Preco ma alza nizsie ceny ako samotne dji??
Alza timto byla v pocatcich sve existence velmi znama (umoznily ji to zejmene tzv. zpetne bonusy nekterych vendoru, kdy prodavala lacineji, nez nakoupila !), nicmene vim, ze v poslednich letech od techto praktik ustoupila.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Zatial som nadseny, update na posledny fw vsetko ok, a tie funkcie a senzory parada, tiez som mal dilemu ci mavica s plnou vybavou alebo P4p a nelutujem, u maviaca ma odradila ta kopa problemov ktore som vsade mozne videl, ale to je len moj nazor.
Presne pre tie problemy ma to odradilo tiez. Phantom je vacsi ale to si zoberiem aj do batoha a v pohode. Mne sa na mavicu nepaci ten gimbal ako ho trasie. V nemecku znameho mam, kukal som aj tie baterie a naozaj sa to plati, vdaka za radu. A tie bocne senzory funguju len pri tripod mode nie? Aky to ma dosah?
Len pozor nemci maju drahe postovne nech ti ju pripadne po niekom posle, ano senzori su aktivne tusim v teoch rezimoch tripod beginer a este jeden teraz ma nenapada ktory. Pelikan vklada do balenia cz navod cize sa vsetko docitas. Dosh - dolet som mal zatial len neakych 500m zatial nebol dovod na neaky test, trochu som mal obavu v pripade neakeho nudzoveho pristatia v snehu ze ho nezbadam nakolko je biely co je zase v inych rocnych obdobiach ok a u mavica opacne.
Objednane v alze. Hadam bude sluzit 
S phantomom som plne spokojny. mam za sebou zhruba 6 letov a obraz je z toho nadherny. chcem sa spytat, ci aj vam vybija mobil celkom rychlo pocas letu. Na note 3 pocas dvoch letov (plne nabitych bateriek v modeli) mi zo 100% poklesla bateria na 30%. Telefon ma sice uz 4 roky a bateria v nom ma co to uz aj za sebou. A este sa chcem spytat, ze na Ipad mini nieje podporovany Dji Go 4. neda sa s tym nieco spravit? skratka pri stiahnuti mi napise, ze zariadenie nieje podporovane. Dakujem za nejake info.
Jednoznacne bateriu v telefone mas KO, na mojom Note5 som si ani nevsimol ci nieco ubudne ci pribudne nakolko ho dobija. S iPadom nic neurobis bohuzial.
Mam doma momentalne aj Mavica no v porovnani s P4pro som sa stretol s castim upozornenim na rusenie kde P4pro ani necekne, a posledne nieco ohladom baterie aj ked voltaz a vsetky clanky appka pekne ukazovala po znovu zapnuti mavica uz OK a letel. Ak mam znovu porovna moju kupu tak P4pro jednoznacne.
1.pri starte a pristavani vam na zemi P4pro zavibruje? Vsimol som si na vyvazovacke ze dve vrtule niesu uplne dovazene ci je to tím?
2.ak mate nabite baterie pozor na nastavene samo vybijanie ak ich mate ulozene v tom sedom prenosnom kufriku je to izolacny material a ich teplota bola asi 45°C co ma kusok prekvapilo.
Mam doma momentalne aj Mavica no v porovnani s P4pro som sa stretol s castim upozornenim na rusenie kde P4pro ani necekne, a posledne nieco ohladom baterie aj ked voltaz a vsetky clanky appka pekne ukazovala po znovu zapnuti mavica uz OK a letel. Ak mam znovu porovna moju kupu tak P4pro jednoznacne.
1.pri starte a pristavani vam na zemi P4pro zavibruje? Vsimol som si na vyvazovacke ze dve vrtule niesu uplne dovazene ci je to tím?
2.ak mate nabite baterie pozor na nastavene samo vybijanie ak ich mate ulozene v tom sedom prenosnom kufriku je to izolacny material a ich teplota bola asi 45°C co ma kusok prekvapilo.
Kupim teda novu bateriu do note 3. Zda sa mi, ze ked startujem motory na P4p, tak aj trochu zavibruje, ale to je asi tym, ze ono si asi tri krat same prida plyn a vyskusa si ci je vsetko v poriadku ak myslis to. Ale to spravi, len pri starte cez mobil. Pri starte cez ovladac (packy k sebe a dole) to nespravi.Dalsie zavibrovanie som zatial nespozoroval.
- gardenroute
Evidentne spatna baterie v tom phabletu, pokud jsi ji za cele 4 roky nemenil, tak se ani nedivimdrozdik2 píše:...Na note 3 pocas dvoch letov (plne nabitych bateriek v modeli) mi zo 100% poklesla bateria na 30%. Telefon ma sice uz 4 roky a bateria v nom ma co to uz aj za sebou...
Neda se s ti nic udelat, pred nejakou dobou to na nej slo nainstalovat, ale prenasene video bylo pomale, trhane, se stalymi vypadky, proste nepouzitelne. Dokumentovane problemy i s vlastnim ovladanim... Tento tablet je zcela nevhodny, proste aplikaci neutahne...drozdik2 píše:...A este sa chcem spytat, ze na Ipad mini nieje podporovany Dji Go 4. neda sa s tym nieco spravit? skratka pri stiahnuti mi napise, ze zariadenie nieje podporovane. Dakujem za nejake info.
- gardenroute
Pri spousteni motoru si P4 testuje pritomnost vrtuli na motorech, doporucuji si precist navod, myslim, ze je to tam nekde zmineno...drozdik2 píše:...Zda sa mi, ze ked startujem motory na P4p, tak aj trochu zavibruje, ale to je asi tym, ze ono si asi tri krat same prida plyn a vyskusa si ci je vsetko v poriadku ak myslis to. Ale to spravi, len pri starte cez mobil. Pri starte cez ovladac (packy k sebe a dole) to nespravi.Dalsie zavibrovanie som zatial nespozoroval.
Ahojte. V navode som sa docital, ze zivotnost baterie sa da zistit tak, ze tlacidlo na baterii podrzime na 5 sekund (podla poctu svietiacich led diod). Co napr. znamena ze bateria ma zivotnost 80 % ? Kolko krat vydrzi nabit / vybit tato bateria ? S klesajucou zivotnostou klesa aj kapacita pri 100 % nabiti ?
mna by tiez zaujimalo kolko taka bateria vydrzi cyklov a o kolko klesne kapacita. mate niekto skusenosti kto nabil bateriu napr 50-100 krat? ved stoji dvojnasobok ako ked som si kupoval bateriu do auta 
Na baterii z P3 mam tusim 40cyklov co je 90% tusim, ale kolko cyklov je 1% to neviem, je to skor informativne