Tak mi to nedalo a zkusil jsem znovu, už asi po čtvrtý, slepit ten trup, než koupím ten novej. Zjistil jsem, že ten předchozí pád byl nejspíš díky chybnému přijímači, při testu zeslabeného signálu začalo letadlo křičet už po deseti metrech. Tak jsem si půjčil od synka - a ok.Kluk mi s tím pak zase vzlétl, letělo to slušně, říkal jen že musí hodně potláčet. Když to dostal do výšky a letěl fakt hezky tak se mě zeptal jestli to chci. Byl jsem nadšený že to letí, tak já blbec že jo. No tak mi stáhnul motor a předal vysílačku. Bohužel nám ani jednomu nedošlo že letí po směru větru, staženej motor, moment předání vysílačky kdy se na chvíli nepotlačovalo a bylo vymalováno. Už jsem jen koukal jak to jde po vrtuli dolů. Byl jsem zdrcenej - doslova. A nasr... Na sebe, ne na něj. Ale chybami se holt člověk učí. Posbíral jsem trosky, úplně ulitnul motor s celým předem před relátkama. Asi týden jsem se na to ani nepodíval, ale pak jsem měl volno a zjistil jsem, že se to sice rozlitlo fest, ale díky tomu obalsování to i přes to velkou ránu nezdeformovalo ten polisťák, protože ho podržela ta balsa - a uhlíkové tyčky pod ní. Tak jsem si vytyčil osu podle zbylé uhlíkové tyčky od ocasu až k motoru podél horního švu a jal se lepit znovu. No, už nevypadá tak hezky, místy jsem musel použít špejle protože jsem v tom vzteku neposbíral na tom poli všechny kousky, ale podařilo se a po obroušení to i vypadalo rovně. Motor v ose. Docela mě překvapilo jak jsem to sbastlil
No a dnes znovu na pole a ono to krásně letělo!
Už jsem se poučil a po záletu vytrimoval, upravil délku táhel a zase nahoru - a letěla nádherně.
Musel jsem se pochlubit, jsem nadšenej
Tak zas mám co zničit