Karlosino píše:Chci se zeptat- jaky regulator v modelu pouzivas a kde o mas umisteny?CAO
Původní nebrzdil tak jsem asi po třech startech dal Ray30 vlevo vedle baterky po směru letu.
Karlosino píše:Chci se zeptat- jaky regulator v modelu pouzivas a kde o mas umisteny?CAO
Karlosino píše:Jasne ze je to hrozny pocit,kdyz s tim nemuzes nic delat a poskodis si model.Ja jsem mel pri vypadcich take regulator RAY!
pEPYK píše:Dneska mi kleklo servo na pravém křidélku. Jaksi sebou škube a hýbe se jen jedním směrem.
(Omlouvám se za pro někoho možná stupidní dotaz)
Chtěl bych se zeptat zkušenějších, jestli existuje nějaká vhodná kvalitní alternativa. Jsem z těch označení serv trochu vedle a nevím, co mám objednat. Mikro, mini, digitál, analog....
Co třeba tohle?:
http://www.rcguru.cz/emax-es08d-9g-d9188
A co znamená označení
servo micro 13,6g (2,2kg/.09sec)
Díky
kope píše:Návod nemůžu najít,tak jsem vytáhl křídlo z krabice a změřil značky, které jsem si tam podle návodu poznačil před záletem a těžiště by mělo být v rozmezí 65-74 mm od náběžky
kope píše:Návod nemůžu najít,tak jsem vytáhl křídlo z krabice a změřil značky, které jsem si tam podle návodu poznačil před záletem a těžiště by mělo být v rozmezí 65-74 mm od náběžky
Jakkub píše:
Tady to je dle navodu
Tchor píše:tak co tam ctu ten alarm pri necinosti mi prijde u vetrone docela na prd... 3 minuty na plachteni bez motoru neni zrovna dlouha doba...