Ahoj,
v pátek mi dorazil Mobius a měl jsem v plánu otočit objektiv o 90st v základním krytu, ale bohužel technicky neproviditelné kvůli plochému kabelu, který je těsně vedle tišťáku. Nakonec jsem uložil kamerku na rc brýle Rapid klasicky na upravenou páku od Mpjet, vše jde pak krásně sundat pomocí plastového M3 sucháče. Tělo kamerky snažil posunout co nejvíc na střed, kvůli vyvážení a zároveň nezabírala nechtěný okraj obrouček. Samotné brýle jsou konstrukčně hodně masivní, přesto by nevadilo kamerku odlehčit. Pokud bude hmotnost pro záběry únosná nechám lipol v krytu. Mám totiž připravenou alternativu, kde bych měl akumulátor na drátě mimo, tím se pěkně odlehčí o krásných 17g. Nejdříve musím kamerku vyzkoušet v praxi a pak budu vědět víc co kde případně vylepšit.

Mám dotaz na zkušené uživatele.
Protože parametr vyvážení bílé zásadně ovlivní barevné podání a dobrý výsledek celého videa, používáte z některých před definovaných možností nejčastěji?
O pár příspěvků zpět čtu, že automatika vyvážení prvních pár minut kreslí do modra.
Ještě parametr Wide Dynamic Range má kompenzovat přechody světla, máte taky vždy na zapnuto?
Děkuji za případné informace hoj. Pet