létání s Wild hawkem
čau, nevybírali ste nekdo střidak do wild hawka? mě tam odchází motor nebo regulátor takže dojdě na střídak a nemužu se pro žadnej rozhodnout. nejspíš by to byl Inrunner a z hobbycity. Kdysi mi byl doporučovám tento ray: http://kostkamodelcentrum.cz/index.asp? ... 166&styl=0
a nedaří se mi najít nahradu za nej na hc. kdybyste o necem vedeli nebo se vam chtelo po necem se podivat tak vam budu vděčnej.
a nedaří se mi najít nahradu za nej na hc. kdybyste o necem vedeli nebo se vam chtelo po necem se podivat tak vam budu vděčnej.
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
kolik vazi tvuj WH? no me se to moc nezda do WH, pokud nechces stoupat hodne rychle kolmo nahoru. Jestli nepotrebujes tak konkretne tento set je zbytecny
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Letiste vypich.
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
Marek71 píše:MHej:
Prečo myslíš ? Mne sa motor o hmotnosti 65gr. (2200kv) zdá do tohoto druhu modelu o hmotnosti cca. 600-700gr. vhodný. Len treba zistiť, aká tam pojde vrtuľa a pametať na to, že max. je tuším 6".
omlouvam se jestli to eni pravda, pouze sem usuzoval z udaju na pelikanovi ze je vhodny i do hotlineru o vaze 800 g a to me podle me proste moc vykone. ale jestli sem usuzoval blbe moc se omlouvam
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
Letiste vypich.
váží mi tak 600-650g, puvodní výrobcem uvedená hmotnost je 580g ale nevim jestli aji s baterkou, ale i tak, mám dodelaný křidýlka a baterku s motorem neoriginální a težší.
vrtuli bych tam nejrači dal aero-naut 6,5x4 co tam mám ted, na tom migu480 sem ji zkoušel aji s tou originální vrtulí a malem mi to s ní ani nešlo nahoru
naposledy co sem s nim lital tak jsem delal docela kraviny na který už ten muj stejnosměrnej
vrtuli bych tam nejrači dal aero-naut 6,5x4 co tam mám ted, na tom migu480 sem ji zkoušel aji s tou originální vrtulí a malem mi to s ní ani nešlo nahoru
naposledy co sem s nim lital tak jsem delal docela kraviny na který už ten muj stejnosměrnej
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
Marek71 píše:No... motor s "virtuálnym" príkonom 220W do 800gr. hotlineru ? To mi nejako nejde dohromady
pisou tam "pro hotlinery 600-800g". ja si to nevymyslel
Letiste vypich.
Letiste vypich.
tak jsem tedka zkoumal co za pohony mají na galerii u easy stara a jeden tam má docela slušnej z hc( http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=1148 )
jen mi přijde hodně těžkej(102g) a to bych si od toho stejnosměrnýho moc nepomohl, rači at je slabší, lehčí a tím i pomalejší, ale ne zase naká socka
jinak na te galerii piše: ,,Čekal jsem kolmý start
, ale ten to nedá ... nicméně o poznání je stoupání lepší, než původní stejnosměrný motor."
a myslím že je to taky tou vrtulí co tam má, já bych tam dal 6,5x4 takže by to mohlo býl jinačí. co myslíte?
jen mi přijde hodně těžkej(102g) a to bych si od toho stejnosměrnýho moc nepomohl, rači at je slabší, lehčí a tím i pomalejší, ale ne zase naká socka
jinak na te galerii piše: ,,Čekal jsem kolmý start
a myslím že je to taky tou vrtulí co tam má, já bych tam dal 6,5x4 takže by to mohlo býl jinačí. co myslíte?
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
MichalF:
No... stíhačka naozaj nie je to pravé na začiatok
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11651
No... stíhačka naozaj nie je to pravé na začiatok
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11651
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Na mustanga jsem sel prave pres wildhawka a to se da, nehodu na ruce jsem s nim jeste nemel, spis na blbost
Ale zadnou vaznejsi.
Ja WH zaletaval v silenjsim vetru (nedockavost) a taky to slo. Do zacatku bych doporucil alespon nasadit vetsi vrtuli, aby se s nim v tom vetru dalo litat (ja mel 6x3 a rozdil oproti puvodni byl znacny). Jinak na zalet samozrejme bezvetri ideal
Ja WH zaletaval v silenjsim vetru (nedockavost) a taky to slo. Do zacatku bych doporucil alespon nasadit vetsi vrtuli, aby se s nim v tom vetru dalo litat (ja mel 6x3 a rozdil oproti puvodni byl znacny). Jinak na zalet samozrejme bezvetri ideal
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ