létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
strigy

#646 Příspěvek od strigy »

čau, nevybírali ste nekdo střidak do wild hawka? mě tam odchází motor nebo regulátor takže dojdě na střídak a nemužu se pro žadnej rozhodnout. nejspíš by to byl Inrunner a z hobbycity. Kdysi mi byl doporučovám tento ray: http://kostkamodelcentrum.cz/index.asp? ... 166&styl=0

a nedaří se mi najít nahradu za nej na hc. kdybyste o necem vedeli nebo se vam chtelo po necem se podivat tak vam budu vděčnej.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#647 Příspěvek od Mhej »

kolik vazi tvuj WH? no me se to moc nezda do WH, pokud nechces stoupat hodne rychle kolmo nahoru. Jestli nepotrebujes tak konkretne tento set je zbytecny
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#648 Příspěvek od Marek71 »

MHej:
Prečo myslíš ? Mne sa motor o hmotnosti 65gr. (2200kv) zdá do tohoto druhu modelu o hmotnosti cca. 600-700gr. vhodný. Len treba zistiť, aká tam pojde vrtuľa a pametať na to, že max. je tuším 6".
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#649 Příspěvek od Mhej »

Marek71 píše:MHej:
Prečo myslíš ? Mne sa motor o hmotnosti 65gr. (2200kv) zdá do tohoto druhu modelu o hmotnosti cca. 600-700gr. vhodný. Len treba zistiť, aká tam pojde vrtuľa a pametať na to, že max. je tuším 6".

omlouvam se jestli to eni pravda, pouze sem usuzoval z udaju na pelikanovi ze je vhodny i do hotlineru o vaze 800 g a to me podle me proste moc vykone. ale jestli sem usuzoval blbe moc se omlouvam
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#650 Příspěvek od Marek71 »

No... motor s "virtuálnym" príkonom 220W do 800gr. hotlineru ? To mi nejako nejde dohromady :-)
strigy

#651 Příspěvek od strigy »

váží mi tak 600-650g, puvodní výrobcem uvedená hmotnost je 580g ale nevim jestli aji s baterkou, ale i tak, mám dodelaný křidýlka a baterku s motorem neoriginální a težší.

vrtuli bych tam nejrači dal aero-naut 6,5x4 co tam mám ted, na tom migu480 sem ji zkoušel aji s tou originální vrtulí a malem mi to s ní ani nešlo nahoru

naposledy co sem s nim lital tak jsem delal docela kraviny na který už ten muj stejnosměrnej
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#652 Příspěvek od Mhej »

Marek71 píše:No... motor s "virtuálnym" príkonom 220W do 800gr. hotlineru ? To mi nejako nejde dohromady :-)

pisou tam "pro hotlinery 600-800g". ja si to nevymyslel :lol:
Letiste vypich.
strigy

#653 Příspěvek od strigy »

tak jsem tedka zkoumal co za pohony mají na galerii u easy stara a jeden tam má docela slušnej z hc( http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=1148 )

jen mi přijde hodně těžkej(102g) a to bych si od toho stejnosměrnýho moc nepomohl, rači at je slabší, lehčí a tím i pomalejší, ale ne zase naká socka :lol:

jinak na te galerii piše: ,,Čekal jsem kolmý start :-), ale ten to nedá ... nicméně o poznání je stoupání lepší, než původní stejnosměrný motor."

a myslím že je to taky tou vrtulí co tam má, já bych tam dal 6,5x4 takže by to mohlo býl jinačí. co myslíte?
MichalF

#654 Příspěvek od MichalF »

Tak sem si k vanocum poridil WH + DX5e na doporuceni jednoho zdejsiho clena, takze sem na to zvedavej, hned jak bude pocasi tak se de zkouset litat ;)
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#655 Příspěvek od Marcos »

Gratuluju, dobry vyber :) Dej pak vedet jak valcis.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
MichalF

#656 Příspěvek od MichalF »

Jojo diky dik ... sem na to zvedavej .. muj prvni model ;) Puvodne sem chtel samozrejme neco ouplne jineho,a le bylo mi vysvetleno, ze je to fakt blbost, ze bych to okamzite rozsekal, tak proto WH, ale uz se tesim jak malej Jarda :D

EDIT : puvodne sem chtel nemeckeho kolegu tveho mustanga ;)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#657 Příspěvek od Marek71 »

MichalF:
No... stíhačka naozaj nie je to pravé na začiatok :-)
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11651
MichalF

#658 Příspěvek od MichalF »

Jojo to jsem cetl ;) Moc pekne to tam popsal, ze se nechal poucit a tak sem ucinil i ja a proto koupil toho WH ... jen to pocasi :(
strigy

#659 Příspěvek od strigy »

na první let jenom bezvětří, aspon zjistíž jak se při kterých polohách chová :wink:
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#660 Příspěvek od Marcos »

Na mustanga jsem sel prave pres wildhawka a to se da, nehodu na ruce jsem s nim jeste nemel, spis na blbost :) Ale zadnou vaznejsi.
Ja WH zaletaval v silenjsim vetru (nedockavost) a taky to slo. Do zacatku bych doporucil alespon nasadit vetsi vrtuli, aby se s nim v tom vetru dalo litat (ja mel 6x3 a rozdil oproti puvodni byl znacny). Jinak na zalet samozrejme bezvetri ideal :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“