Proč to píšu...dnes jsem to pustil z 830m výšky a včerejší rychlost nepřekonal...vyrovnal, ale nepřekonal.
Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:To je TopSpeed...Prostě v jednom místě klesání Viking tohle nabral...Ono udržet na oči kolmé klesání není zase tak jednoduché jak vypadá...většinou to má do kolmice hodně daleko
Proč to píšu...dnes jsem to pustil z 830m výšky a včerejší rychlost nepřekonal...vyrovnal, ale nepřekonal.
81*3,6= 291

Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Hihi...tak si to někdy dáme spolu, Iona a jeho rychlostní obálku velmi dobře znám....něco bude špatně (asi Altík nestíhá), neb v reálu Iona bezpečně předhoním ...
PS...zkus to hodně nazoomovat, pak vypíchni měřený úsek...ten pak porovnej i s částmi křivky..pokud tam budeš mít skoky v rychlosti....něco bude špatně.
Ani Pepanův Carbon Ingot není schopen nabrat během 250m skoro 300km/h...a to ho má 2kg těžký.
PS...zkus to hodně nazoomovat, pak vypíchni měřený úsek...ten pak porovnej i s částmi křivky..pokud tam budeš mít skoky v rychlosti....něco bude špatně.
Ani Pepanův Carbon Ingot není schopen nabrat během 250m skoro 300km/h...a to ho má 2kg těžký.
Já to dělám tak, že nazoomuju záznam na max co jde...pak dělám vzorky křivky a rychlost musí postupně narůstat...nikdy se skokově měnit. Průměr z např 8 vzorků musí být poměrně blízko Top Speed kousíčku, kde zrovna došlo k maximu. To je celé. Jeden čas jsem porovnával SkyAssistanta a Altiho...vozil jsem oba. A oba měří v rámci své přesnosti stejně...resp rozdíly byli zanedbatelné.
Jo dost záleží jestli do trupu může dost vzduchu, či ne. Když zakreju všechny díry ve Vikingovi....rázem jsem o 5m/s rychlejší ...
Což je samozřejmně oblbování sama sebe.
Jo a jaké vydličky....Na Top mašinky jen a pouze Sulivan . Ty u nás ale nekoupíš, někdy je mají na HC.
Pelikán je hnus...ano, ale dá se někdy na méně náročné věci použít. Jo pánové..zlaté originály MPjet....bohužel už se nedělají

Jo dost záleží jestli do trupu může dost vzduchu, či ne. Když zakreju všechny díry ve Vikingovi....rázem jsem o 5m/s rychlejší ...
Jo a jaké vydličky....Na Top mašinky jen a pouze Sulivan . Ty u nás ale nekoupíš, někdy je mají na HC.
Pelikán je hnus...ano, ale dá se někdy na méně náročné věci použít. Jo pánové..zlaté originály MPjet....bohužel už se nedělají
graup15 píše:Na Top mašinky jen a pouze Sulivan . Ty u nás ale nekoupíš, někdy je mají na HC.
Davaj pozor. Mam par kusov Sulivan z HC ... asi osemdesiat percent je OK a zvysnych 20 percent je ako blato, roztiahnes a nevratia sa ani len do povodnej polohy...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Acid píše:V tomhle zoomu z Alti moc presne hodnoty odecist nelze, chce to zoomnout jak pise Dalibor..
Někdy si zkus záznam "nazoomovat" ( možná bude stačit si ho i zvětšit )
Přidám tedy ještě jeden:
Dalších několik "odečtů" je na http://www.mkchlumec.cz/ion.htm úplně dole. Samozřejmě jsem záznam poslal na "nezávislé" posouzení - výsledek dodám.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
viki
OK53