tak tady to je:

zde ještě v provedení "carbon" s nasazeným polarizačním filtrem

Zajímavé Tome, myslíš, že je stejně účinná jak ta moje ? I při letu přímo proti přímému zapadajícímu slunci (víš co mám na myslitexmur píše:Včera na srazu jsem slíbil že někomu dám foto sluneční clony. S větrem bez problémů...[/url]
texmur píše:A když už jsme u té výroby, pustil jsem se i do Coverleaf a skew planar antén.
Konzultoval jsem přímo s IBCrazym a ten mi postup víceméně posvětil, tak doufám že budou lepší než čínské, zatím jsem testnul 750m bez výpadků s ts832
Kdyby měl o ně někdo zájem napište SZ
Chvályhodné, ale IBCrazy Ti musel říci i to, že bez správného přístrojového vybavení to bude dost velká VF duchařina, to by Ti mohl potvrdit i zdejší ST, který se tady těmito anténami již nějakou dobu zabývá, nedávno se i pokoušel udělat Pentalobe jako mám já (od Tonyho z Floridy, FPVLR.COM), a vím, že nebylo to nijak jednoduché. Jedna věc to je zvládnout konstrukci antény perfektně mechanicky, ale dobře ji naladit bez nutných přístrojů nebude vůbec jednoduché.texmur píše:A když už jsme u té výroby, pustil jsem se i do Coverleaf a skew planar antén. Konzultoval jsem přímo s IBCrazym a ten mi postup víceméně posvětil...
DominikVF píše:viem.. lietal som okolo seba na 20 m.. vtedy je to jedno ako miery anténa.. keď lietam na diaľku, lietam cez monitor a vtedy anténa smeruje smerom do neba.. čiže rovno hore.... kedže pozerám rovno do monitora a monitor mám pred očami...
ale tou bielou anténou, ktorá prenáša obraz, musím mieriť ako puškou ..