miťo píše:Pěkný to máš Honzo. Ohledně neklidu modelu již při slabém větru, přemýšlím o jednoosém gyru na křidélka, aby to kompenzovalo mávání modelu. Nemáte někdo nějaké zkušenosti?
Mrkni na www.rcmodely.cevaro.sk tam se tím teďka zabývají
miťo píše:Pěkný to máš Honzo. Ohledně neklidu modelu již při slabém větru, přemýšlím o jednoosém gyru na křidélka, aby to kompenzovalo mávání modelu. Nemáte někdo nějaké zkušenosti?
miťo píše:Video z víkendu v Plzni:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4ivA8OKw2Y[/youtube]
miťo píše:Video z víkendu v Plzni:
petsild píše:miťo píše:Video z víkendu v Plzni:
Parádní podívaná Miťo, video má všechno co má mítopravdu pěkná práce střihu s musikou na pozadí.
petsild píše:Hele Miťo ještě mám dotaz, to GoPro máš na Xeno? Budu ho pomalu kompletovatkolik to celé váží dík.
miťo píše:Ne Crazy Horse, ale Crazy HorstNesahám mu ani po kotníky
miťo píše:Honzo, první verze toho videa vypadala strašně. Nastavená velká komprese, mraky se mi rozpadaly do fragmentů. Druhá verze, jak už jsem ti psal, cukala v obraze, to opakování snímků. Napotřetí jsem napálil datový tok a vyšlo to takhle čistě. Prostě, tři dny střihání, vztekání, pátrání a nakonec to vyšlo. Používám Movie Marker od Woken a někdy je to tak na prohození woknem... Jaký používáš program ty? Jinak se domnívám, že se Gopro snad kus od kusu moc neliší. Moje a bráchovo má každá trochu jiný objektiv, ale točí obě stejně. Vzpomínal se tu Crazy Horst. Používá Pinnacle a obraz se mu rozpadá do čtverečků, prostě nedoladěný program. Nemáš stejný problém?