Videa nejen začátečníků

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

Re: Videa nejen začátečníků

#691 Příspěvek od Ancistrus01 »

miťo píše:Pěkný to máš Honzo. Ohledně neklidu modelu již při slabém větru, přemýšlím o jednoosém gyru na křidélka, aby to kompenzovalo mávání modelu. Nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Mrkni na www.rcmodely.cevaro.sk tam se tím teďka zabývají ;)
miťo

#692 Příspěvek od miťo »

Tak jsem si objednal jednoosé gyro na kompenzaci kývání modelu, zapojím ho do křidélek. To jsem zvědav na výsledek! Jinak pracuju na videu z víkendu v Plzni. Mám problém s opakováním snímků. Každý osmý snímek je tam dvakrát a pak následuje desátý snímek. Grrrrr. No, co by člověk čekal od Mrkvoschoustu mouví majkeru :-/ Je s tím strašně práce...
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
miťo

#693 Příspěvek od miťo »

Video z víkendu v Plzni:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4ivA8OKw2Y[/youtube]
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#694 Příspěvek od Ancistrus01 »

miťo píše:Video z víkendu v Plzni:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4ivA8OKw2Y[/youtube]

Z Miťi se nám stává CrazyHorse

Paráda jen tak dál
miťo

#695 Příspěvek od miťo »

Ne Crazy Horse, ale Crazy Horst :-) Nesahám mu ani po kotníky :-D
petsild
Kontaktovat uživatele:

#696 Příspěvek od petsild »

Parádní podívaná Miťo, video má všechno co má mít :D opravdu pěkná práce střihu s musikou na pozadí.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
Hafan
Kontaktovat uživatele:

#697 Příspěvek od Hafan »

petsild píše:

Parádní podívaná Miťo, video má všechno co má mít :D opravdu pěkná práce střihu s musikou na pozadí.

Přesně tak super pokoukáníčko a hlavně Třenickou rozhlednu mám kousek za barákem :wink: pěkné,pěkné
petsild
Kontaktovat uživatele:

#698 Příspěvek od petsild »

Hele Miťo ještě mám dotaz, to GoPro máš na Xeno? Budu ho pomalu kompletovat :) kolik to celé váží dík.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
miťo

#699 Příspěvek od miťo »

petsild píše:Hele Miťo ještě mám dotaz, to GoPro máš na Xeno? Budu ho pomalu kompletovat :) kolik to celé váží dík.

GoPro vozím i na Xenu. Nemám setový pohon, ale motor vzadu, tím pádem 40g balastu ve špici. Když létám s kamerou, balast vyndám a baterii dávám za kameru na hřbet krytu kabiny. Zvážím to, až půjdu létat, teď mám Xeno v brašně v garáži.
Přílohy
Poslední verze "foto" Xena. Směrovky zvětšeny pro vyšší stabilitu a aerodynamika kamery nevíří zduch na vrtuli.
Poslední verze "foto" Xena. Směrovky zvětšeny pro vyšší stabilitu a aerodynamika kamery nevíří zduch na vrtuli.
Naposledy upravil(a) miťo dne stř 06.03.2013 20:29, celkem upraveno 1 x.
Honza Kucera

#700 Příspěvek od Honza Kucera »

Parádní video Martine, opravdu krásná podívaná :) Gratuluji a nevěřícně koukám na tu enormní kvalitu obrazu + jeho plynulost. Tohoto jsem v životě nedosáhl, se svým GoPro Hero 2, ať už co se týče kvality, tak té plynulosti obrazu. A to ani na originálních snímcích, přímo z kamery. Nějak si myslím, že jsem narazil na nějaký horší kus, který nemá takovou ostrost a rozlišení, stejně tak mi přijde divné i framerate, natáčím skoro vždy 60 fps a stejně to není ani zdaleka takové, jako máš ty Martine. Když natočím video s 30 fps, je to už dost trhané...což by nemělo (podle mě to nesedí jak by mělo). Nemluvím tady o nějakém "malém" rozdílu, ale o opravdu razantním. Ty detaily jsou naprosto nesrovnatelné! Co myslíš Martine, nebo kdokoliv jiný, je možné mít nějaký horší kus této jinak super kamerky? :(
Vaillante

#701 Příspěvek od Vaillante »

Čau Miťo,párádní práce.jen mě mrzí,že ta heli nevyšla,jak by měla.myslím,že by z toho byly také pěkné záběry.příště až s bráchou přijedete,už se bude lítat i s ní hodně a ne jen letadýlka :D .pořídíš pár záběrů a budeš moci obohatit trošku svá videa. :mrgreen: ,ale jinak jsou fakt povedený.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#702 Příspěvek od Ancistrus01 »

miťo píše:Ne Crazy Horse, ale Crazy Horst :-) Nesahám mu ani po kotníky :-D

A mně bylo divné že to nic na YT nenašlo :D
miťo

#703 Příspěvek od miťo »

Honzo, první verze toho videa vypadala strašně. Nastavená velká komprese, mraky se mi rozpadaly do fragmentů. Druhá verze, jak už jsem ti psal, cukala v obraze, to opakování snímků. Napotřetí jsem napálil datový tok a vyšlo to takhle čistě. Prostě, tři dny střihání, vztekání, pátrání a nakonec to vyšlo. Používám Movie Marker od Woken a někdy je to tak na prohození woknem... Jaký používáš program ty? Jinak se domnívám, že se Gopro snad kus od kusu moc neliší. Moje a bráchovo má každá trochu jiný objektiv, ale točí obě stejně. Vzpomínal se tu Crazy Horst. Používá Pinnacle a obraz se mu rozpadá do čtverečků, prostě nedoladěný program. Nemáš stejný problém?
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#704 Příspěvek od Ancistrus01 »

Jestli také mužu něco říct: Mám zatím 2 videa s GoPro HD Hero I a žádné sekání sem nikdy neměl... Plynulost dobrý detaily také, používám Live Movie Maker

http://www.youtube.com/watch?v=R94XJI793aE
http://www.youtube.com/watch?v=gj3pfrXLupI
Honza Kucera

#705 Příspěvek od Honza Kucera »

miťo píše:Honzo, první verze toho videa vypadala strašně. Nastavená velká komprese, mraky se mi rozpadaly do fragmentů. Druhá verze, jak už jsem ti psal, cukala v obraze, to opakování snímků. Napotřetí jsem napálil datový tok a vyšlo to takhle čistě. Prostě, tři dny střihání, vztekání, pátrání a nakonec to vyšlo. Používám Movie Marker od Woken a někdy je to tak na prohození woknem... Jaký používáš program ty? Jinak se domnívám, že se Gopro snad kus od kusu moc neliší. Moje a bráchovo má každá trochu jiný objektiv, ale točí obě stejně. Vzpomínal se tu Crazy Horst. Používá Pinnacle a obraz se mu rozpadá do čtverečků, prostě nedoladěný program. Nemáš stejný problém?

S tím střihem Ti to věřím Martinr, někdy je to docela peklo :) Používám také Movie Maker, jednou už jsme se o střihových programech právě bavily a začal jsem ho také používat. Stejně tak jsem používal ten Pinnacle, ten jsem právě použil ke střihu videa u těch větrných elektráren. Movie Makerem jsem dělal předešlá 2 videa. Rozdíl mezi Pinnacle a Makerem mi nepřijde moc rozdílný, zhruba asi nastejno. Takže si nemyslím, že to bude programy...A Crazy Horst, nevím zda jste to tu probírali, ale má na youtube nové video (pár dní staré), myslím Best of 2012. Tedy opět asi roční sestřih ze svých riskantních průletů a je to opět Krása! :) Ale zpátky k problému. Se svou kamerkou prostě Martine nedosáhnu takových detailů v obraze, jako ty. Třeba to jde vidět na domech, jsou krásně ostré. O tom si můžu zdát, ani na origo souborech z kamery, tedy nesestříhaných, to prostě nikdy nemám tak ostré a detailní :(
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“