habasek píše:No to se asi rozepiš více, máš akt. nainstalovanou v NTB verzi 1.0.24.1 z webu? Necháš naběhnout Spirita a až pak spouštíš SW?
Mám 1.0.25 a spirita nechám naběhnout pak připojím kabel a nakonec spouštím program. to samé i na tabletu, tam jsem si všiml, že se nerozsvítí červená LED to samé telefon.
LED na spiritu svítí normálně vč inicializace. Bez vysílače to samé. Hláška na NT je " Interface nebyl rozpoznán.Přejete si vstoupit do demonstračního módu? u tabletu a telefonu nesvítí led na propojovacím kabelu a modrá led svítí slaběji.
Tak pak jedině to zkusit v NTB přeinstalovat, vč. driverů USB. Koncovka kabelu co jde do SYS ve Spirit je ok? Signál dáváš na správnou stranu viz manuál?
habasek píše:Tak pak jedině to zkusit v NTB přeinstalovat, vč. driverů USB. Koncovka kabelu co jde do SYS ve Spirit je ok? Signál dáváš na správnou stranu viz manuál?
jj to mám dobře.Mám tam 5cm propojku, aby nevyčochtal piny. Horší to bude s drive USB. Ale ty myslím šlapou dobře. Ostatní připojená zařízení pracují normálně.
zdendaK píše:jj to mám dobře.Mám tam 5cm propojku, aby nevyčochtal piny. Horší to bude s drive USB. Ale ty myslím šlapou dobře. Ostatní připojená zařízení pracují normálně.
Tam problém není. Teď jsem vyběhl k synovu stolním PC, nainstaloval a běželo to na první připojení. co mě napadá, jestli to není , že syn a v práci máme 64 bit.win a NT je na 32. Shodou okolností i můj známí řešeí ten samý problém u jablíčka, tak nevím
zdendaK píše:Tam problém není. Teď jsem vyběhl k synovu stolním PC, nainstaloval a běželo to na první připojení. co mě napadá, jestli to není , že syn a v práci máme 64 bit.win a NT je na 32. Shodou okolností i můj známí řešeí ten samý problém u jablíčka, tak nevím
Ee, mě to jede na všem XP SP3 32, W7 SP1 32 i x64 a W8.1 x64 ... Spíše ty ovladače nebo práva.
problem bude jen s nastavenim OS ci ovladaci. Dokud neni videt interface v programu, tak to nebude komunikovat. Na oficialnim Spirit foru ti mohu poslat presny postup co a jak nastavit.
Pripojeni k tabletu trochu nerozumim. Pouzivas oficialni Bluetooth modul?
Naposledy upravil(a) ZeXx86 dne pát 26.12.2014 20:27, celkem upraveno 1 x.
zdendaK píše:no a ten tablet s telefonem? to by bylo z hlediska nastavení venku ideální. Tam ani tuk. S NT si po hraju a uvidím
Tablet s telefonem mě jdou také, vše funguje OK. Musíš přes Android aplikaci a hlavně přes BT modul. To máš aktuální verze z Google Play nainstalované? BT modul tvůj mobil, tablet vidí? Máš to spárované?
habasek píše: Tablet s telefonem mě jdou také, vše funguje OK. Musíš přes Android aplikaci a hlavně přes BT modul. To máš aktuální verze z Google Play nainstalované? BT modul tvůj mobil, tablet vidí? Máš to spárované?
no právě nevidí. a stahoval jsem to přes obchod play co je v telefonu, přes stránky spirita
Pokud BT neni videt v aplikaci, tak ho nemas jen sparovany. To se dela v nastaveni BT v Android/Nastavení. Az potom pujde videt. LED na BT modulu musi blikat a az po pripojeni zacne svitit.
ZeXx86 píše:Pokud BT neni videt v aplikaci, tak ho nemas jen sparovany. To se dela v nastaveni BT v Android/Nastavení. Az potom pujde videt. LED na BT modulu musi blikat a az po pripojeni zacne svitit.