Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Re: Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)
Já si to taky přepínám na dolary, i když teď už jen ze setrvačnosti; v dolarech jsem už měl odhad kolik to bude na koruny ale teď co se dolar blíží Euru je to skoro fuk...
jyrry.webnode.cz
Ne, platím v korunách který se převádějí na dolary. A pokud jinak než dolarama u nich nezaplatíš, tak proč koukat na ceny v eurech podle jejich nějakýho kursu kterej nesedí s naším. Dolar za (necelých) 25,- se taky líp počítá z hlavy, umím to ještě z doby kdy za 25,- bylo právě to euro
A ta volba výhodnějšího kurzu v paypalu fakt funguje, tak mě teď nějak víc baví nakupovat.
martin z píše:Ne, platím v korunách který se převádějí na dolary. A pokud jinak než dolarama u nich nezaplatíš, tak proč koukat na ceny v eurech podle jejich nějakýho kursu kterej nesedí s naším. Dolar za (necelých) 25,- se taky líp počítá z hlavy, umím to ještě z doby kdy za 25,- bylo právě to euroA ta volba výhodnějšího kurzu v paypalu fakt funguje, tak mě teď nějak víc baví nakupovat.
Ceny v eshopu Hobbyking jsou vázány pouze na USD. Zobrazení cen v eshopu Hobbykingu v jiných měnách než USD je pouze orientační a jelikož různé banky mohou mít různé kurzy tak nelze očekávat, že to bude souhlasit s přepočtem pro každého nakupujícího. Tak, že by ty přepočty na jiné měny měly obecně souhlasit to ostatně podle mého názoru ani nebylo zamýšleno.
Obecně by Hobbyking udělal možná lépe pokud by ty ostatní měny úplně zrušil a nechal tam jen zobrazování v USD, ale vývojáři eshopu Hobbykingu mají holt pocit, že je to pro některé uživatele užitečné i když to není přesné a tak to tam přetrvává i když si na to řada lidí už nejednou stěžovala. Tohle prostě nezměníme slovy Járy Cimrmana "Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat".
Pokud se někomu na Hobbykingu zobrazí ceny v jiné měně než USD tak si může měnu v eshopu změnit na USD a všechny ceny v eshopu se mu následně zobrazují v USD. Stačí kliknout vpravo nahoře ve stránce na Hobbykingu na položku měny a přepnout ji na USD. Většinou si to server pamatuje a i při následujících přístupech tam už zůstane nastaveno USD, ale není to dokonalé a občas se tedy může stát, že se to opět resetne a uživateli přistupujícímu k Hobbykingu z některé země EU se opět implicitně zobrazí ceny v Eurech a pak je vhodné si to raději opět přepnout na USD.
- master_raa
- Kontaktovat uživatele:
Mno na FireFox to ted s aktualicema celkem blbne. Pokud nejsem prihlasen, tak mi tam automaticky lezou EUR predpokladam podle IP regionu. Drive to bylo spojeno s pameti nastaveni ulozenou v Cookies. Mozna ze zmenili delku zivotnosti cookies a nebo v ramci bezpecnostniho zachvatu je prohlizec ignoruje pokud jsou nastaveny jako pernamentne platne.
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
Tudíž funkce přepínání mezi měnami je na dvě věci
Díky za info
Díky za info
Používám FireFox, Google Chrome i Operu a ve všech mi změna měny na USD funguje ať už jsem nebo nejsem přihlášen ke svému účtu na Hobbykingu. Mám zvoleno USD a ceny se mi zobrazují v USD. Naposledy mi to zablblo jednorázově někdy před cca půl rokem když se to přepnulo na EUR. Stačilo to znovu nastavit na USD a od té doby se to drží bez problému. Takže z mého pohledu pokud to někomu neustále nefunguje hledal bych v tomto ohledu problém spíš jinde než na straně Hobbykingu. 
- master_raa
- Kontaktovat uživatele:
uplne staci uklidit cookies a firefox si nepamatuje nic... a pokud to tam ma clovek nastavene... nebo to proste udela jendou za cas rucne...
Taranis X9D Plus
Vymazáno cookies a poté nastaveno na USD a vše funguje správně ať už jsem nebo nejsem přihlášen tak zůstává nastaveno USD a ceny se zobrazují v USD, a to jak ve Firefoxu tak i v Opeře a Google chrome. Takže to normálně funguje a pokud to někomu nefunguje tak to bude problém někde na jeho straně.
Objednávka Evropa (Holandsko)
Tak v pondělí dopoledne jsem z Holandského skladu objednával asi kilo baterek, většinu pro tátu, který se bál, aby se to stihlo, než odjede na modelářskou dovolenou (18.7.).
Teď je mám na stole :-O
Od objednání do doručení (nechávám si vše posílat do práce, kde se doručovatelé nemohou vymluvit na to, že nikdo nebyl doma) uplynulo méně než dva dny (46,5 hodiny) . Tak to je zatím rekord, čumím jak puk.
Od objednání do doručení (nechávám si vše posílat do práce, kde se doručovatelé nemohou vymluvit na to, že nikdo nebyl doma) uplynulo méně než dva dny (46,5 hodiny) . Tak to je zatím rekord, čumím jak puk.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Re: Objednávka Evropa (Holandsko)
Kluci, jedna rychlá otázka. Objednávám z HC, a když platím paypalem, tak mě to hodí rovnou na stránku paypalu, nějak to tam proklikám a je to. Teď jsem ale neměl dost peněz, tak jsem tam musel ještě rychle poslat, ale mezitím se mi zavřelo to platební okno, které automaticky vyskočí, když dám continue na HC. Chci to tedy zaplatit teď, ale nevím jak. Klikám na pay now v objednávce, ale jenom se proklikám pár okny a nic z toho. Poradí mi někdo?Udělal bych další objednávku, ale chci použít buddy a to jde jen jednou...
Díky
Díky
Tak už nic, vyřešeno. Blokoval mi to prohlížeč 
Jiri píše:Tak v pondělí dopoledne jsem z Holandského skladu objednával asi kilo baterek, většinu pro tátu, který se bál, aby se to stihlo, než odjede na modelářskou dovolenou (18.7.).
Tak já objednal a zaplatil 27.6. stav SIPPED a dodnes kulový.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Tak já objednal a zaplatil 27.6. stav SIPPED a dodnes kulový.
Jsem na tom podobně. Za poslední dva roky jsem neměl objednávku z HC, se kterou by nebyly problémy s doručením...
Že já vždycky vyměknu a nakonec tam objednám
Zba píše:Jsem na tom podobně. Za poslední dva roky jsem neměl objednávku z HC, se kterou by nebyly problémy s doručením...
Že já vždycky vyměknu a nakonec tam objednám
Objednával jsem z evrpskýho, nebo alespoň se domnívám (i to bylo tak psáno) a stejně blbě.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Hm, tak jsem včera narazil na nějaké nové (???) omezení či co. Kolega chtěl objednat pár vrtulí, vteřiňáky medium a Evotite. Bác - poštovné 35.81EUR. Tak jsem laboroval, psal jim a výsledek je ten že i ten malý lehký vteřiňák Evotite má poštovné oněch 35.81EUR.
Víte o tom někdo víc? Dřív jsem oba vteřiňáky objednával za "normálnější" poštovné...
Víte o tom někdo víc? Dřív jsem oba vteřiňáky objednával za "normálnější" poštovné...
jyrry.webnode.cz