létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
alessandro.martin

#706 Příspěvek od alessandro.martin »

Zdravím moc dík za asdresy ale,ještě jedna otázka k těm křidélkám. Chtěl bych koupit 2x toto servo http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... tail&id=90 a teĎ nevim jestli k tomu může být tento V-kabel http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... il&id=1333 a zda k tomu ještě budu potřebovat (teda jestli tam bude pasovat) tento prodloužovací kabel http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... il&id=1338 , nebo k tomu musí být tento servokabel http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... il&id=1325 ??? Moc se v tom nevyznám a chtěl bych být jistý že to co koupím využiju,abych nekoupil něco co vůbec potřebovat nebudu, nebo mi to vůbec nebude pasovat. Raději se zeptám zkušenějších. :D
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#707 Příspěvek od CyCo »

Pro ty, co si chtějí pořídit Wild Hawka, zde http://www.lestrmodels.cz/zbozi/letecke-modely-letadla/condor-1380-3-chl-rtf-aeroplane je Wilda v krásný žlutý přejmenovaný na Condor.Zatím ještě není skladem :-) ,Letu Zdar!
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od mikvalik »

To alessandro.martin:

Ty serva mi příjdou zbytečně velký, ale vyhovovat budou. V kabel použít můžeš, stejně tak budeš potřebovat 2 prodlužováky (nevim jakdlouhý, ale mohly by stačit 30cm).

S kompabilitou si hlavu nelam, požíváš stejně Hitec/JR problém by nastal až u serv Multiplex
Jaký máš rádio? Pokud by dovolilo 2 serva v křídle tak by to bylo lepší než ten V kabel.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
alessandro.martin

#709 Příspěvek od alessandro.martin »

radio mám origo co k tomu bylo 4kanál,ale nepochopil sem co myslíš místo toho V kabelu??
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#710 Příspěvek od CyCo »

já mám TX Futabu FC-18 a tam mám nastaveno ,že na kanálech 1 a 6 mám serva na křidýlka.Takto se pak třeba dá nastavovat diferenciace křidélek nebo je ovládat jako klapky/brzdy.S V-kabelem tohle neuděláš ,protože obě serva jsou hozená na stejnej kanál, tudíž poslouchají stejný pwm signál.
Naposledy upravil(a) CyCo dne čtv 02.04.2009 14:44, celkem upraveno 1 x.
alessandro.martin

#711 Příspěvek od alessandro.martin »

mě na záčátek bude stačit jenom když to půjde abych se stím naučil než se vrhnu do něčeho novýho(mám na mysli nějaký nový letadlo už s křidélkama). tak že když tam dám ten V-kabel tak to fungovat bude?
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#712 Příspěvek od CyCo »

jj bude, serva orientuj tak ,aby se točily každý na jinou stranu.
alessandro.martin

#713 Příspěvek od alessandro.martin »

Ok moc dík za rady,teď už to jen dát dohromady. Ještě jedno moc dík,nejsem zrovna ještě moc znalec v takových věcech a sem rád že mi někdo poradil.
Mara83

#714 Příspěvek od Mara83 »

ach jo...poridil sem do Wildy MIG 480 s vrtuli 6x4...ale nezvladal to regulator...vratil sem teda puvodni vrtuli, ale pripada mi, ze tahne min nez s puvodnim motorem + baterka vydrzela taky o tretinu min.
Asi tam narvu zpatky ctyrstovku :roll:
Nexion
Kontaktovat uživatele:

Vysíláč

#715 Příspěvek od Nexion »

Zdravím. Jsem tu novej a v RC letadlech též. Jako první letadlo jsem si vybral Wild Hawk, ikdyž to "byla láska až na třetí pohled"(1, Cessna od Pelikána, 2, Sky Lady II). A nakonec si myslím že jsem udělal dobře. Wild Hawka jsem koupil jako komplet set a pomalu, ale jistě se připravuje na první let. Všechno funguje tak jak má. Ale trapí mě něco jiného. A to vysílač. Mám 4. kanál (má stříbrné prvky) A "plyn" mám vpravo a výškovku a směrovku vlevo. A od profi modeláře jsem se dozvěděl že by bylo dobré si přehodit směrovku na druhou stranu. A že k tomu stačí prohodit konektory ve příjmačí (s tím vysílačem to byl můj omyl). Nevíte přešně jak na to? Nechci udělat nějákou kravinu, je to přece jenom v záruce. :?
Naposledy upravil(a) Nexion dne stř 29.04.2009 22:42, celkem upraveno 2 x.
Wild Hawk
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#716 Příspěvek od Nakadah »

Prd na vysilaci. Prehod serva na prijimaci. Normalne mas kanaly 1. kridelka 2. vyskovka 3. plyn 4. smerovka, takze jen prehod servo smerovky ze 4. do 1. a mas to.

Levym palcem vysku, pravym palcem smer a plyn. Pohoda. Nak
Luzr
Kontaktovat uživatele:

Wild Hawk prijmac K.O.

#717 Příspěvek od Luzr »

Zdravim,

jsem totalni zacatecnik. Byl jsem s Wildhawkem RC set 2x na louce a podarilo se mi havarovat tak zajimave, ze jsem rozkrapl prijmac (pritom letadlu se vcelku nic nestalo).

Potreboval bych se ujistit, ze kdyz poridim normalni 35Mhz prijmac tak to bude navzajem kompatibilni?

Mirek
Jano
Kontaktovat uživatele:

#718 Příspěvek od Jano »

velmi nie tie sdm sety sa nemajú radi skoro s ničím
v JR models v Šerbove ti pošlú nový a doobjednaj si aj novy krystal.
Po tom páde nemusí byť OK
Naposledy upravil(a) Jano dne pon 04.05.2009 21:21, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#719 Příspěvek od CyCo »

Jeden z wild hawk setu se mi doma válí, je k mání i s krystalem (76 kanál)
Luzr
Kontaktovat uživatele:

Re: Wild Hawk prijmac K.O.

#720 Příspěvek od Luzr »

Luzr píše:Zdravim,

Byl jsem s Wildhawkem RC set 2x na louce a podarilo se mi havarovat tak zajimave, ze jsem rozkrapl prijmac (pritom letadlu se vcelku nic nestalo).

Tak jenom pro zajimavost, prijmac byl OK, K.O. byl krystal. S novym krystalem to zase chodi. (Akorat ted mam krystal navic :)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“