Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#721 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
JirkaA píše:Co Wordpress?? Jednoduché, přívětivé, čeština, mraky pluginů, opravdu hodně používaný takže není problém najít podporu i v češtině.. Mě běží na www.lmkbabice.cz a spokojenost.

jj asi ho tam dam, modx byl jednoznacne nejlepsi system na stranky ale ted se divam ze ho novou verzi uplne zkurvili (ale absolutne).

worpress ma jediny problem ze jeho kod je absolutni hnuj, takze nejaka uprava je naprosto nerealna.

Zkus ho tam dát, uvidíme. Však to vyzkoušíme a bude, nikam nespěcháme.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#722 Příspěvek od JirkaA »

error414 píše:worpress ma jediny problem ze jeho kod je absolutni hnuj, takze nejaka uprava je naprosto nerealna.

Otázka jestli budeš nějakou úpravu potřebovat. IMHO každá nestandardní úprava znamená problém při update.. Překopávat šablony problém není a pokud nechceš po webu nějakou vyloženě nestandardní funcionalitu, není důvod do kódu hrabat. A když už, tak je lepší to napsat jako plugin.
OK2WY
error414
Kontaktovat uživatele:

#723 Příspěvek od error414 »

JirkaA píše:
error414 píše:worpress ma jediny problem ze jeho kod je absolutni hnuj, takze nejaka uprava je naprosto nerealna.

Otázka jestli budeš nějakou úpravu potřebovat. IMHO každá nestandardní úprava znamená problém při update.. Překopávat šablony problém není a pokud nechceš po webu nějakou vyloženě nestandardní funcionalitu, není důvod do kódu hrabat. A když už, tak je lepší to napsat jako plugin.

tak ten wordpress vypada pouzitelne.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#724 Příspěvek od Digis »

Tak se probuďte a spolupracujte :) Co by na stránkách mělo být, potřebuju vymyslet nějakou hlavičku - logo, nadpis apod. Vymýšlejte, přehánějte my si to s Errorem přebereme :)
UCH

#725 Příspěvek od UCH »

Já jsem probuzenej, nadpis je asi jasnej-Helimaniacs Brno, logo asi nějakej pěknej vrtulník, třeba na pozadí Brněnskýho znaku.... a co lidi zajímá nejvíc jsou aktuální fotky, rady, popisy čehokoliv, videa atd. To by asi zajímalo mě. Nějaký odkaz na heli akce, třeba příští víkend Budkovice.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Digis
Kontaktovat uživatele:

#726 Příspěvek od Digis »

jinak se můžete průběžně koukat na stránky a komentovat, stále se tam něco mění.

Chci jen upozornit, abyste nehleděli na obsah, dáváme tam různý blbosti, až bude jasná struktura, tak to smažeme a začneme na čisto.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#727 Příspěvek od Digis »

Tak mám za sebou 10ti hod. šichtu na těch stránkách a už jsem z toho pako, pokračování zítra :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#728 Příspěvek od psena »

Prave jsem se dival a cumim, co tam vsechno je 8O
Digis
Kontaktovat uživatele:

#729 Příspěvek od Digis »

psena píše:Prave jsem se dival a cumim, co tam vsechno je 8O

To je zatím ve vývoji :)
Penax

#730 Příspěvek od Penax »

To Digis - error414:
Ty stranky zacinaji vypadat opravdu zajimave. Dobra prace hosi, jen tak dal.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#731 Příspěvek od Digis »

Tak panstvo, připadá mě, že už jste zazimovali a tady končíte.

Přblížila se doba plnění webu, proto vás žádám, o napsání čehokoliv v první řadě hlavních sekcí která jsou nahoře.

Nějaký nápad na obrázek vedle nadpisu - zatím tam něco je, ale nic moc.
O nás - nějaký pokec
Členové - jak si představujete tudo rubriku. Anonymní, se jmény,s fotkama, popisem a stroji
Letiště - co tam ještě případně
Připravit si články i s fotkama co byste chtěli publikovat. V prvním kole, bych rád aby to šlo přeze mne, ale pak budete moct samozřejmě vkládat články všichni.

Další nápady vítány.
error414
Kontaktovat uživatele:

#732 Příspěvek od error414 »

uz neprsi jde nekdo litat?
Logo 600 + spirit
UCH

#733 Příspěvek od UCH »

Jdem dneska doufám v hojném počtu lítat. Budu tam tak v 16.30h.Vezmu foťák a uděláme nějaké fotky, já bych dal na web fotky pilotů, strojů, prostě všechno.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#734 Příspěvek od psena »

Fotek z letiste mam od zeny dost, ale ted je neposlu, je tu mizrnej net.
Jinak sekce clenove se me libi podone jak je tam ted Michal, tedy klasickej nas leteckej zivotopis. Vetsina z nas nelita dele nez rok, takze to nebude takovej problem.
Rozhodne musime domluvit termin a udelat hromadnou fotku, tedy opet USA klasika, vsichni do pulkruhu s velkyma helinama v ruce.
Stejne tak samostatny fotky, ted tam dejte co chcete, casem bych si dovolil nabidnou sluzby sve zeny, ktera ma slusne foto vybaveni a hlavne chut tohle vymyslet, upravit a publikovat. Ze by ty fotky treba v sekci clenove mely stejnech ksicht, vypadalo by to lip, nez kdyz bude kazda uplne jina. Vsak uvidime,mame cas.¨
Sekce o nas, neco z historie, tedy ze jsme se zacali schazet v cervenci 2010 na zaklade seznameni na rcmanii a postupne se nas kruh rozsiroval o dalsi lidi, kteri bud zacinali a potrebovali informace, nebo o lidi, kteri se o nasem rozrustajiim se teamu dozvedeli.
Proste kdo je sikovnej psat takovy podobny plky, tak at zkusi neco napsat.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#735 Příspěvek od prtka »

Tak rád bych šel viset ale musím dnes namasírovat dva pacoše. Jak na sviňu je hezky. Ach jo.
Prozradí mě kde najdu ty naše stránky ? Nějak mi to uniklo :(
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Zamčeno

Zpět na „Kluby“