To je jednoduchý, najděte tam u vás plácek i pro vaše holky a je to vyřešený. Jim stačí jen něco malého, kde si sednou, proberou novou módu, ukážou nové účesy a trendy a vy můžete spokojeně lítat
RC Heliholics Ostrava 1
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Jo mas pravdu, my uz jsme mnohem dal... uz totiz nejsme daleko od rozvodu a to pak na letisti budem porad.
[/quote]
To je jednoduchý, najděte tam u vás plácek i pro vaše holky a je to vyřešený. Jim stačí jen něco malého, kde si sednou, proberou novou módu, ukážou nové účesy a trendy a vy můžete spokojeně lítat
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- hehe, ty jsi asi nečetl Haussmana, cociko7 píše:To je jednoduchý, najděte tam u vás plácek i pro vaše holky a je to vyřešený. Jim stačí jen něco malého, kde si sednou, proberou novou módu, ukážou nové účesy a trendy a vy můžete spokojeně lítat
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- hehe, ty jsi asi nečetl Haussmana, co
Ony nepotřebují náhradní program do dobu kdy my program máme. Ony potřebují abychom se účastnili jejich "neprogramu".
[/quote]
Hoši zlatí, tak to já jsem na tom asi mnohem líp. Mě například koupila moje přítelkyně vrtulníček.

Hoši zlatí, tak to já jsem na tom asi mnohem líp. Mě například koupila moje přítelkyně vrtulníček.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- počkej až zjistí, že ti vlastně koupila milenku a že ji konkuruje spotřebou tvého času.ciko7 píše:Hoši zlatí, tak to já jsem na tom asi mnohem líp. Mě například koupila moje přítelkyně vrtulníček.![]()
![]()
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
65C už bude hodně těžké - a Protos velké proudy nepotřebuje - lítá i na 4SZeXx86 píše:Tak protos uz je na ceste, mozna uz v pondeli dorazi.
Planuji pozdeji koupit 2200mah 65C baterky Pulse, s nima by to mohlo letat jako raketa
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Tak co chlapi, koho můžu zítra vidět na http://www.modelcity.cz/cz/?p=1387
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:65C už bude hodně těžké - a Protos velké proudy nepotřebuje - lítá i na 4SZeXx86 píše:Tak protos uz je na ceste, mozna uz v pondeli dorazi.
Planuji pozdeji koupit 2200mah 65C baterky Pulse, s nima by to mohlo letat jako raketa
Bude to vazit neco kolem 350g i nanotechy maji vic, sice tam bude hodne velka rezerva C, ale vis jak to chodi
Spirit System