hledáme prodavače
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Má pravdu, předsedo ... ! :-)
A víš co na tom nejhorší? Že si tyhle předražený krámy koupí většinou nějací kluci co začínaj a mají opravdu(i když jak ty píšeš že se máme jako prasata v žitě- nevím teda o kom hovoříš-já neříkám že chcípu hlady ale jaxi si moc vyskakovat nemůžu) a první co je že sháněj český návod-nebo myslíš že tihle "prodejci" k tomu daj český co si nechali za svoje peníze přeložit?(povinnost u českých prodejců ze zákona)-pak jim něco nejede a kam se půjdou optat? Ve finále se z reglu zakouří nebo přestane fachčit a kam jej asi půjdou reklamovat nebo kde si ho nechají popřípadě opravit? Odpověz si sám. Pokud hso dovezu za 600 i s poštou- neřeším a jde do koše-pokud ho koupím u obchodníka dejme tomu za 1500 řeším a reklamuji-pokud ho koupím u tohodle"dovozce" za 1700 co bude asi následovat?Nemám nic proti lidem co to dovážej a prodávaj dejme tomu o 50% dráž--ale o 200% je sprostá šmelina zlob se na mě nebo ne.Mirek J. píše: Já se zase divím některým chytrolínům zde na fóru,že reptají na ceny jak v kamenných obchodech,v českých internetových modelářských obchodech tak i na modelbazaru, kde někdo prodává věci ,které individuelně dováží (z Číny). Nevím,proč jsou tak vzteklí z cen? Je snad jednoduchá volba -KOUPÍM/NEKOUPÍM ! Nebo jinak - mám na to/nemám na to. Nevím, co tady kdo řeší? Uvědomte si, že všichni co tady na fóru jsme, se máme jak PRASATA v ŽITĚ.
ICQ 638556901
Zapojit rozum a inteligenci ... je to tak těžké???
Ardo, dejme tomu, že máš v něčem pravdu. Ale já se zase ptám - copak je tak těžké zapojit svou vlastní mysl a inteligenci (myslím ti mladí,nezkušení,začínající), projít si na netu kamenné a internetové obchody, prolistovat pár modelářských časopisů, poradit se doma s rodiči (byť nemodeláři,ale většinou investory této omladiny) a ROZHODNOUT SE? Je to drahé, není to drahé, vypadá to podezřele, atd. Ale jestli toto začínající adept ať mladý či starý nedokáže, ať se do modelařiny radši nepouští. A nebo ať se "spálí" a příště si dá pozor! Nevěřím tomu,že všichni jsou tak neschopní. Vždyť modelařina je (nebo aspoň byla) o znalosti techniky, fyziky, matematiky, manuální zručnosti .... Jó, holt, kdo je úplně blbej, tak asi naletí na první inzerát. Ale v tom případě - dobře mu tak !!!