RealFlight G4
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
mikyno12 píše:mam otazku..skor ako sa pokusim zohnat tento soft sa chcem spytat...
je to mozne hrat aj bez vysielacky?? ze napriklad na klavesnici??
lebo zatial nemam k dispozicii ziadnu
no nejde, stejně by to nemelo smysl, to si radsi stahni nejakou hru
ale ja si k tomu poridil za 500 kc takovou tu pseudo vysilacku. ma to 4 kanaly a misto anteny kabel z USB a na tomhle simu to lita dobre..
ja se chci spis zeptat na neco jineho. Sem zacatecnik a v zivote sem neletel s helinou..kdyz budu treba mesic jenom litat simultor (konkretne tenhle, kdyz uz ho mam
CHlustanec píše:ja se chci spis zeptat na neco jineho. Sem zacatecnik a v zivote sem neletel s helinou..kdyz budu treba mesic jenom litat simultor (konkretne tenhle, kdyz uz ho mam) jaky pak bude rozdil az to skusim poprve ve skutecnosti?
Bude dost pravdepodobne, ze tu helinu zvladnes dobre ovladat a neprasknes s ni o zem. Za predpokladu, ze helina je nastavena co nejlepe.
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
Walhalla píše:Blurcak píše:Neresil tu nekdo problem stim ze v G4 nejede v menu Training vetsina polozek: (Jsou sede)
Jedine co me jede je skola letani a nejake nacvicovani s vrtulnikem
zmen uroven, kde litas...
dej treba flying school a uvids...
Ne v kazde urovni jde letat vse.
No zmenu letiste sem zkousel, ale mozna sem se netrefil. Bylo to napsane i na knifedge foru :/.
Jinak diky za radu to zkusim
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Walhalla píše:Blurcak píše:Neresil tu nekdo problem stim ze v G4 nejede v menu Training vetsina polozek: (Jsou sede)
Jedine co me jede je skola letani a nejake nacvicovani s vrtulnikem
zmen uroven, kde litas...
dej treba flying school a uvids...
Ne v kazde urovni jde letat vse.
Tak sem zkousel zmenit letiste na tu train school a nic :/
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
ono hlavne bacha ked pojdes vreale s helinou po mesacnom simulatore..
ja som videl ako ta moja leti ked sa nastavovala a ono to vyzeralo strasne jednoducho, no len si nemyslim, ze ked sa ujmem soferovania ja ze to tiez bude jednoduche aj ked na simulatore mam uz nejake tie hodinky nalietane
(pristanie nemam absolutny problem..ale udrzat helinu aspom s stredovom kruhu stadiona je pre mna nonsens :d )
ja som videl ako ta moja leti ked sa nastavovala a ono to vyzeralo strasne jednoducho, no len si nemyslim, ze ked sa ujmem soferovania ja ze to tiez bude jednoduche aj ked na simulatore mam uz nejake tie hodinky nalietane
(pristanie nemam absolutny problem..ale udrzat helinu aspom s stredovom kruhu stadiona je pre mna nonsens :d )
Gllun píše:MI příjde Phoenix lepší...lítá se mě vněm lépe...ale je to jen můj názor
jj .. to ja vim ze je lepsi .. teda alespon z toho co jsem cetl
ale nikde jsem nevidel porovnani typu
"mam RFG4 .. je Phoenix o tolik lepsi aby seho vyplatilo ho koupit ?"
MiniMag ; Bendy 400 ; Guppy ; MiniTitan SE ; T-rex 600n
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Tu je také základné porovnanie, neviem, či ti bude stačiť:
http://www.emptynestgames.com/rc_sim_chart.html
http://www.emptynestgames.com/rc_sim_chart.html
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc