Focus od pelikána

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tondo

#76 Příspěvek od Tondo »

Mam ho uz doma, vyzera slubne, len som este nemal cas postavit ho a ist von pretoze strasne dnes fukalo, zajtra asi bude uz moj prvy let tak sa ozvem ako:)
RC Focus
Tondo

#77 Příspěvek od Tondo »

Mam ho uz doma, vyzera slubne, len som este nemal cas postavit ho a ist von pretoze strasne dnes fukalo, zajtra asi bude uz moj prvy let tak sa ozvem ako:)
RC Focus
hanys737

#78 Příspěvek od hanys737 »

tak dej pak vedet ..hodne stesti, snad nebudes mit problemy jako ja .. jo a budes zalitavat sam, nebo nechas na zkusenejsim ?
Tondo

#79 Příspěvek od Tondo »

No sam asi nie kedze som este s nicim nelietal tak radsej niekoho poprosim, no ako teraz som to rozbalil som hned na vysielac pozrel a uz prva vada asi pretoze mi nesla dnu antena tak som musel vyrezat orezavatkom vacsi otvor aby som ju mohol dnu zasnurovat. A zachvilu chcem robit vyskovku a smerovku no ako tak som na to pozeral tak tiez sa mi zdaju tie kable nejake kratke tak neviem neviem
RC Focus
Tondo

#80 Příspěvek od Tondo »

Mohol by s tym aj mne niekto pomoct??? Tiez mam to lanko nejak moc kratke dokonca este kratsie ako kolega predo mnou. Foto tu: http://uloz.to/496686/080614_174744.jpg

Prosim pozrite sa mi na to, ja si s tym velmi neporadim, kedze este som len zacal. Dik :cry:
RC Focus
strigy

#81 Příspěvek od strigy »

no moc jsem z toho nevyčetl, ale zkus tam dát noví aby to na to došáhlo
Tondo

#82 Příspěvek od Tondo »

uz som to povytiahol a je to vpohode :) Ludia priznam sa to lietadlo vyzera dobre, dokonca sa mi aj viac paci ako wild hawk, jedina vec, ktora mi chyba je podvozok, no ked sa naucim s Focusom lietat tak to dlho potrva, kym moj let bude uz min. 20minutovy takze mam cas nad tym rozmyslat, mozno potom zakupim nieco lepsie:) Zatial chvalim a po prvom lete vas oboznamim s vysledkami 8)
RC Focus
strigy

#83 Příspěvek od strigy »

jaká je tam baterka?
hanys737

#84 Příspěvek od hanys737 »

7x2/3A 1000mAh Ni-MH 8.4V
Tondo

#85 Příspěvek od Tondo »

ludia mam problem so smerovkou vobec mi nereaguje na signaly - dolava doprava vobec nic nerobi, ale ked dam hore a dole tak normalne vyskovka ide, vsetko ostatne tiez ide, mal som tam kratky drotik tak som ho povytiahol kusok, myslite ze to je tym??
RC Focus
strigy

#86 Příspěvek od strigy »

a servo funguje? zkus to víc zatlačit do přímaře, třeba je povysunutý
yogi100

#87 Příspěvek od yogi100 »

Tak mam doma kridlo, trup a chvostove plochy. Pravdu povediac som velmi, velmi sklamany. Jedno kridlo prehnute, kabina na trupe vobec nedrzi (pouzite zamky absolutne nefunkcne) a pohyblive casti vyskovky a smerovky neskutocne pokrivene. Minimalne tie chvostove plochy budem asi reklamovat. Blimpy na nich su upevnene na pevno, nie otocne, takze bez upravy nemozu fungovat - to je mozno aj jeden z problemov hanysa a Tondu. Bovden bez upravy asi tiez nebude pouzitelny, pri serve je ukonceny velmi blizko. Vobec nemam chut do stavby.
To hanys737 a Tonda: Mozem poprosit o scan manualu? Alebo aspon o informaciu, kde presne ma byt tazisko a ci sa kridla k sebe lepia, alebo je to s tym zamkom a trubkou myslene ako rozoberatelne spojenie? Vopred dakujem. Moja adresa: yogi100@atlas.sk
_George_
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od _George_ »

Čína je čína Wild Hawk je asi predsa len lepší. A to krídlo je riešené ako rozoberateľné.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
robotmz

#89 Příspěvek od robotmz »

Práve som chcel napísať, že po prečítaní všetkého možného mi z toho vychádza, že zmrd 8O WILDHAWK bude asi len celkovo lepší model. Hlavne ma štve ak je tam tá "poruchová" elektronika zo SKYLADY.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Marek71 »

No ja neviem... ale za tých "pár korún" predsa nemožete čakať zázraky a nemeckú precíznosť (ako u ES). Je to proste Čína, kvalitou komponentov aj spracovaním. A ak sa niekto sťažuje, tak riešenie je jednoduché - Easystar, 2xHS-81 (alebo podobné), regul. Jeti, baterka, nabíjačka a nejaká popr. i bazarová lacná vysielačka.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“