Focus od pelikána
No sam asi nie kedze som este s nicim nelietal tak radsej niekoho poprosim, no ako teraz som to rozbalil som hned na vysielac pozrel a uz prva vada asi pretoze mi nesla dnu antena tak som musel vyrezat orezavatkom vacsi otvor aby som ju mohol dnu zasnurovat. A zachvilu chcem robit vyskovku a smerovku no ako tak som na to pozeral tak tiez sa mi zdaju tie kable nejake kratke tak neviem neviem
RC Focus
Mohol by s tym aj mne niekto pomoct??? Tiez mam to lanko nejak moc kratke dokonca este kratsie ako kolega predo mnou. Foto tu: http://uloz.to/496686/080614_174744.jpg
Prosim pozrite sa mi na to, ja si s tym velmi neporadim, kedze este som len zacal. Dik
Prosim pozrite sa mi na to, ja si s tym velmi neporadim, kedze este som len zacal. Dik
RC Focus
uz som to povytiahol a je to vpohode
Ludia priznam sa to lietadlo vyzera dobre, dokonca sa mi aj viac paci ako wild hawk, jedina vec, ktora mi chyba je podvozok, no ked sa naucim s Focusom lietat tak to dlho potrva, kym moj let bude uz min. 20minutovy takze mam cas nad tym rozmyslat, mozno potom zakupim nieco lepsie:) Zatial chvalim a po prvom lete vas oboznamim s vysledkami 
RC Focus
Tak mam doma kridlo, trup a chvostove plochy. Pravdu povediac som velmi, velmi sklamany. Jedno kridlo prehnute, kabina na trupe vobec nedrzi (pouzite zamky absolutne nefunkcne) a pohyblive casti vyskovky a smerovky neskutocne pokrivene. Minimalne tie chvostove plochy budem asi reklamovat. Blimpy na nich su upevnene na pevno, nie otocne, takze bez upravy nemozu fungovat - to je mozno aj jeden z problemov hanysa a Tondu. Bovden bez upravy asi tiez nebude pouzitelny, pri serve je ukonceny velmi blizko. Vobec nemam chut do stavby.
To hanys737 a Tonda: Mozem poprosit o scan manualu? Alebo aspon o informaciu, kde presne ma byt tazisko a ci sa kridla k sebe lepia, alebo je to s tym zamkom a trubkou myslene ako rozoberatelne spojenie? Vopred dakujem. Moja adresa: yogi100@atlas.sk
To hanys737 a Tonda: Mozem poprosit o scan manualu? Alebo aspon o informaciu, kde presne ma byt tazisko a ci sa kridla k sebe lepia, alebo je to s tym zamkom a trubkou myslene ako rozoberatelne spojenie? Vopred dakujem. Moja adresa: yogi100@atlas.sk
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
No ja neviem... ale za tých "pár korún" predsa nemožete čakať zázraky a nemeckú precíznosť (ako u ES). Je to proste Čína, kvalitou komponentov aj spracovaním. A ak sa niekto sťažuje, tak riešenie je jednoduché - Easystar, 2xHS-81 (alebo podobné), regul. Jeti, baterka, nabíjačka a nejaká popr. i bazarová lacná vysielačka.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc