Instalace JETI DUPLEX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdzd

#76 Příspěvek od zdzd »

coro píše:Človeče, zase sa mi nejak nezdá..
Konkrétne ten zatiaľ jediný argument, hovorí že Duplex má len 12 kanálov (lebo síce má 16 ale tie uvedené vysielače mu vedia poslať len 12).
Pozerám ako vládzem.. ale, že by spomínané T12FG ... mali viac ako 12 kanálov ?!?

T12FG ako druhý subj., sa tiež uvádza ako 12 kanál, aj keď ako príjmač sa používa 14 kanál - dva kanály sú nevyužité.

Ja som mal čas a chuť a pozrel som do návodov a oponujem preto, že sa tu píšu fikcie a nepravdy.
Kto mal ale záujem zapojiť sa do diskusie, s poznámkou ktorá je odveci a útočí na samotného zakladateľa stromu, pričom argumentuje fikciami a blbosťami vycucanými z prstu?
Alebo ktoré asi čítal v nejakom podobnom Flame buď tu alebo na susednej diskusii?
Vraj 1000 krát opakovaná lož sa stáva pravdou - koľko krát to už bolo, už sa to tej 1000-ke blíži?

Na můj vkus zbytečně často používáš obraty jako fikce, lež a podobně. A občas si asi lžeš sám do vlastní kapsy.

Obrázek

Obrázek

http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1017021
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1021383

A T12-FG má s FX-30 identický software, bude to totéž.
Naposledy upravil(a) zdzd dne čtv 27.11.2008 10:04, celkem upraveno 2 x.
s3030150

#77 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:34, celkem upraveno 3 x.
s3030150

#78 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:33, celkem upraveno 2 x.
coro

#79 Příspěvek od coro »

semir píše:coro: chcel si konkretny priklad, len som ho uviedol, dalej pokracovat nebudem, pretoze ja som s touto vecou nezacal .......

Ja viem, len som Tvoju reakciu uviedol len ako príklad na ktorom vidno presne o čo tu ide:
Príklad toho, že sa tu tým masírovaním mozgov vytvárajú fikcie, ktoré nie sú založené na pravde.
A väčšina tých normálnych modelárov (ako si asi aj Ty), ktorým to je takmer jedno a len si občas prečíta tie bludy na fórach, reaguje rovnako ako Ty - uverí. A uviedol som konkrétny príklad kde s Duplexom máš v MX-22 viacej kanálov ako s SPCM.

Volá Jano Ferovi: Počúvaj, tú zlatú retiazku čo sme včera hľadali keď si odišiel, tak tú sme dnes našli!
Fero: Čože?
Jano: No mysleli sme že si ju ukradol. Veď už nič, ja len volám aby si vedel, že ten blbý pocit zostal.
s3030150

#80 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:27, celkem upraveno 2 x.
JMalik

#81 Příspěvek od JMalik »

Nechcem Ťa nijak osobne napadať - ja to nechápem, nevidím nič o čo by som prichádzal, také že by to malo aspoň nejaký význam pri riadení modelu.
Mohol by aspoň raz niekto povedať, o čom to stále točíte, raz a navždy, stačí vymenovať - tak aby sme rozumeli aj my, čo nemáme FX-30..

Najlepšie na príklade nejakého vetroňa s 6timi servami v krídle, alebo v štvormotorovej makete... alebo kde, ako sa prejavia tie strašné obmedzenia? Čo mi nebude fungovať?
Nemohol by si prosím, napríklad pre mňa čo Futabu nemám a manuál si š
krtať neplánujem, napísať o čo konkrétne ide?[/quote]

Mám od Gerasise pětimetrovku Nimbuse.V L křídle to má 5 serv(2x křidélka, 2x klapky, 1x brzda). Má to i P křídlo. Po jednom servu výškovka,směrovka,podvozek,zatahování pomocného elektromotoru,1xpotřebuješ kanál pro regl motoru.Na otevírání krytů jsem usoudil,že budou stačit jakékoliv dva šroty co mi leží v šuplíku. Ty jsem zase hned druhý den pracně nahradil "opravdovými" servy a spokojeně zachrochtal, že jsem tam nezkoušel dát jenom jedno.Ty kryty mám oba v jednom kanálu.Už jem si zase vyndal pracně pylon, aby se to otevíralo a zavíralo na obou stranách stejně.Ťeď to dám každé zvlášť na kanál a nastavím odděleně. Jde to velmi dobře nastavovat na MX 22,jde to ještě lépe na T-12FG. Jestli chceš abych to dělal na těch 2 sériových Duplexex, tak mě radši zastřel.Ale neříkám,že to nejde.
Kdybych vyřezal větší kryty, Gerasis použil větší serva do křídel a menší počet...Kamarád modelaří asi 10 let.Myslím,že za celou dobu nepotřeboval brusný papír.Z EPP to snad tesá sekerou,depron na halovkách zpracovává nám zatím neznámou technologií (já si myslím že to normálně trhá, láme,hrany trochu okouše předními hlodáky). Ale létá taky.
No to už je od věci.
piper

#82 Příspěvek od piper »

zdzd píše:A T12-FG má s FX-30 identický software, bude to totéž.

Hele, když už si to dvakrát opravoval, větší to už nešlo ? Kdo má kvůli tvojemu obrázku potom honit písmenka po 15" LCD zleva doprava a nazpátek ? :wink: Seš jako leták z ElektroWorldu.
Díky ...
piper

#83 Příspěvek od piper »

Jinak uvažuju o haláčkovi, bude mít tak do 80g, mám nádhernej 5g moťúrek, doporučili byste mě Duplex, nebo FASST ?
Jsem z toho jelen.
zdzd

#84 Příspěvek od zdzd »

Jiří Kolář-BAN1

#85 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

piper píše:Jinak uvažuju o haláčkovi, bude mít tak do 80g, mám nádhernej 5g moťúrek, doporučili byste mě Duplex, nebo FASST ?
Jsem z toho jelen.

....všude tam, kam se podívám, něco z Tebe mám........

Třeba Triplex. Pokud víš, co to je? :lol: Ještě trochu dopilovat češtinu.
LV
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od LV »

piper píše:Jinak uvažuju o haláčkovi, bude mít tak do 80g, mám nádhernej 5g moťúrek, doporučili byste mě Duplex, nebo FASST ?
Jsem z toho jelen.

35 MHz
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
coro

#87 Příspěvek od coro »

JMalik píše:....
Jde to velmi dobře nastavovat na MX 22,jde to ještě lépe na T-12FG. Jestli chceš abych to dělal na těch 2 sériových Duplexex, tak mě radši zastřel.Ale neříkám,že to nejde.
....

???
Niekto asi nepochopil, že keď vystačí s možnosťami použitého vysielača, nemusí na Duplexe nič nastavovať, a funguje to ako každý obyčajný príjmač..
Teda pardon,.. pre kanály 9 až 12 by si musel pri použití 8-kanálov predsa len vliezť do menu, a priradiť k výstupom príjmača 1-4 kanály 9-12, a ešte ho prepnúť do režimu Clone.
To je tak nepochopiteľná a zložitá úloha?
Kovboj

#88 Příspěvek od Kovboj »

Jsem z toho jelen.

Hmm, z těch dvou bych ti doporučil Spektrum :-) Koukni na přijímač AR6300 (váha 2 gramy) nebo výbavu z letadla Vapor.
JMalik

#89 Příspěvek od JMalik »

coro píše:???
Niekto asi nepochopil, že keď vystačí s možnosťami použitého vysielača, nemusí na Duplexe nič nastavovať, a funguje to ako každý obyčajný príjmač..
Teda pardon,.. pre kanály 9 až 12 by si musel pri použití 8-kanálov predsa len vliezť do menu, a priradiť k výstupom príjmača 1-4 kanály 9-12, a ešte ho prepnúť do režimu Clone.

Nejde mi na té T-12 FG nastavit víc kanálů než 8. Plný počet jen při modulaci PCM-G3.Co dělám blbě?
zdzd

#90 Příspěvek od zdzd »

JMalik píše:
coro píše:???

Nejde mi na té T-12 FG nastavit víc kanálů než 8. Plný počet jen při modulaci PCM-G3.Co dělám blbě?

Kde je chceš mít? Na výstupu PPM, nebo na přijímači a jakém?

A jakou verzi software máš v rádiu?
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“