Hobby King 2,4Ghz

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
TheViper

kabel přes MIC

#76 Příspěvek od TheViper »

Zdravím, zkoušeli jste už s touto vysílačkou tohle řešení SIMu? :
http://rc.xf.cz/simulatory.html
Originál kabel příjde z HK až po vánocích, a chci už pilně trénovat,tak bych to rád rozchodil, ale nedaří se..
Jednak nevím jestli není problém ve Win7, a jednak nevíte někdo kde vzít jak je zapojen ten jejich konektor a kde je signál pro sim?
Díky
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od fidzi »

Zkoušel sem na Vistách i W7. Ale ruší mi Wifi, tak sem koupil SimControler.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
TheViper

#78 Příspěvek od TheViper »

Můžete mi prosím nějak shrnout kroky? Už si s tím hraju skoro dva dny a žádný pokrok :-(
Doufám, že mám dobře zjištěny konektory u výstupu, mám to dle:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... ostcount=4

A Jinak proramy SmartPropoPlus mám, PPJoy taky, nastavení vypadá OK, al nic :-(
v herních zařízeních Virtual Joustick je, ale všechni kanály lítají samy od sebe jakoby, trochu i když je ovládač vypnutý, hodně když jej zapnu, ale vůbec v závislosti na výchylkách skutečných.
Je nějaká limitní délka kabelu? mám jej 5m necelých
A odporový dělič máte taky dle tohoto:
http://rc.xf.cz/simulatory.html
Děkuji
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od fidzi »

Já to zkoušel pouze s origo káblem. Blbě sem to přečetl, omlouvám se.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
TheViper

#80 Příspěvek od TheViper »

Tak jsem na to přišel, úmyslně jsem koupil lepší konektor Jack ať s ním nejsou problémy a nejel mu střed :-)
Už lítam..
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od JirkaA »

TheViper píše:Tak jsem na to přišel, úmyslně jsem koupil lepší konektor Jack ať s ním nejsou problémy a nejel mu střed :-)
Už lítam..

Neštěstí všech jacků. Ať je to sebepozlacenější, stejně je to stejnej shit. Střední pin je na straně pájecích vývodů roznýtovanej, ale ti idioti dělají ty středící a izolační vložky z termoplastu, takže jakmile do toho člověk trochu necitlivěji hrábne s pájením, ujede to a ten nýtovanej spoj ztratí tlak na to, aby měl spolehlivej kontakt. Když už jacka, řeším to obvykle tak, že koupím šňůru jack - jack, čímž získám dva jacky s kusem kabelu a jakýkoli naspojkování v tomto případě vyjde spolehlivější, než pájení shitovýho jacka na kabel.
Jó kde jsou ty časy, kdy se dělaly jacky s pertinaxovejma izolacema a bakelitovou krytkou. Byly hnusný, ale fungovaly.
OK2WY
blembondo

#82 Příspěvek od blembondo »

Tak to vypadá že HK 2.4 je vlastně převlečená Corona DSSS V2. http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... 9b11d9d7b8
8O
romansis

#83 Příspěvek od romansis »

Můžete mi prosím dát konkrétní odkaz na program T6CONFIG.EXE .Nikde jsem jej nenašel.A ještě nemá někdo překlad manuálu k vysílačce
Hobby King 2.4Ghz 6Ch.
Předem děkuji za odpovědi.Šiška Roman.
sigi123

program

#84 Příspěvek od sigi123 »

Mohu poslat,ale všechny odkazy ke stažení jsou na straně 3.
Hrabosh

#85 Příspěvek od Hrabosh »

Zkoušel ten software někdo pod Linuxem? Třeba ve Wine? Jinak počítám, že na konci toho kabelu je nějakej převodník USB-Serial, že?

To rádio za $33 je za tu cenu opravdu zajímavý. Budu potřebovat mix na křidélka/brzdící klapky a přemýšlel jsem, že si to postavím s nějakým jednočipem sám .... a vylepším si svou Graupner X-412stku. Ale za ty prachy ...
michaelpilsen

HK-T6A problem se simulatorem

#86 Příspěvek od michaelpilsen »

Hezky novy rok,

mel bych dotaz tykajici se HK-T6A vysilace. Nainstaloval jsem driver PL2303, t6config a PPJoy. Vysilac funguje a t6configu je videt funkci vsech kanalu. Zkusil jsem to i s prijimacem a 4 pripojena serva se mi taky hybaji. Problem mam, kdyz jsem zkusil vysilac pripojit do PC a pustil sem simulator FMS i Aerofly Professional. V obou simulatorech se mi pri kalibraci nepodari rozhybat ani jeden kanal. Je to muj prvni vysilac, a proto nemam zkusenosti, jak na to.
Muze nekdo poradit, jak s tim pohnout?
Dekuji M.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Nakadah »

Musis mit nainstalovany a zkonfigurovany PPjoy a k tomu musi na pozadi bezet T6sim - tohle vsechno sem uz psal na strane #3.

T6sim je prekladac dat z kabelu do PPjoy, ktery ho pak systemu simuluje jako joystick. Nak
michaelpilsen

T6sim

#88 Příspěvek od michaelpilsen »

JJ, T6Sim mi bezi na pozadi a vychylky kanalu jsou ok, ale kdyz zkousim kalibraci v simulatoru, tak to ukaze bud minimum nebo maximum, nic mezi :?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Nakadah »

A mas ho dobre nastaveny v PPjoy? Kdyz se vytvari novy ovladac? Podle me si nekde zapomel odskrtnout volbu digital. Nak
romansis

#90 Příspěvek od romansis »

Taky se mi nedaří rozchodit spojení s PC.Mně T6 nefunguje s vysílačem, ani se simulátorem.Bodl by nějakej návod.Pro nás neznalé.
Dík Šiška Roman.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“