Jaký celokompozitový hot-liner
Pravda ;-)
Ja som si tie mph vsimol v tomto:
"The highest speed reached during a qualify heat was more than 254 mph and the highest speed in a race was more than 243 mph."
Myslim, ze sa zhodneme na tom, z v kazdom pripade je to kapanek rychle na tu velkost, ale hold kazdy sa odreaguvava inym sposobom :-)
Ja som si tie mph vsimol v tomto:
"The highest speed reached during a qualify heat was more than 254 mph and the highest speed in a race was more than 243 mph."
Myslim, ze sa zhodneme na tom, z v kazdom pripade je to kapanek rychle na tu velkost, ale hold kazdy sa odreaguvava inym sposobom :-)
Abu píše:Jeee, ja chci tohle - http://www.xmodels.it/index.php?option= ... &Itemid=92
240km/h to je tak akorat na prijemnou rekreacni poletuchu
Nebud snob a na ROH rekreaciu si vezmi so sebou radsej nejakeho epepaka od Multiplexu:
http://www.youtube.com/watch?v=iXi-h6y8fAQ
uz len za ten zvuk pri starte to stoji (pristat s tym nemusis).
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Lindbergh,
ještě jednou se Tě pokusím přesvědčit - ne ty malé stíhačky. Pokud jsi toto ještě nelétal, je skutečně lépe zvolit něco kolem 2m.
Četl jsem, že to nelimituješ financemi. Tak co Surprise (full carbon),NEU, vrtule 17/18, 5s Lipol ? Výkonu máš k dispozici dostatečně , je předpoklad, že to uřídíš, šperk dokonalý to je také.
(jak to můžeš vidět, řídit ...jsem Ti psal do schránky)
ještě jednou se Tě pokusím přesvědčit - ne ty malé stíhačky. Pokud jsi toto ještě nelétal, je skutečně lépe zvolit něco kolem 2m.
Četl jsem, že to nelimituješ financemi. Tak co Surprise (full carbon),NEU, vrtule 17/18, 5s Lipol ? Výkonu máš k dispozici dostatečně , je předpoklad, že to uřídíš, šperk dokonalý to je také.
(jak to můžeš vidět, řídit ...jsem Ti psal do schránky)
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám za sebou hodně horký víkend na Military Show v Kolešovicích a viděl jsem to miniCorado, které mně Dalibor dovezl ukázat. Mimo to jsem tam na téma hotlinery mluvil s několika zkušenějšími modeláři. A došel jsem k několika závěrům...
1 - pojem hotliner je tak široký, že si pod ním každý představuje něco naprosto, ale naprosto jiného...
2 - mému požadavku opravdu bude vyhovovat to miniCorado. Navíc má vlastnosti, se kterými jsem se dopředu chtěl rozloučit a oni jak vidno zůstanou...Dílenské zpracování miniCorada odpovídá Daliborovo článku.Je to moc pěkná a čistá práce. Jestli to bude i tak lítat, jak píše na Netu se teprve ukáže. Na první pohled to na mě fakt zapůsobilo a řekl jsem si...jo, to je přesně to, co jsem chtěl....
3 - největší průser je, že jsem díky tomuhle vláknu přičichl k tvrdším drogám. Jmenují se různě a doufám, že tyto "větší" stroje v cenách za samotný model k 1.000 eurům mě nenakazili až moc. Podle předběžného rozpočtu vyjde takový model nakonec nad 50 litrů a to je opravdu dost.
1 - pojem hotliner je tak široký, že si pod ním každý představuje něco naprosto, ale naprosto jiného...
2 - mému požadavku opravdu bude vyhovovat to miniCorado. Navíc má vlastnosti, se kterými jsem se dopředu chtěl rozloučit a oni jak vidno zůstanou...Dílenské zpracování miniCorada odpovídá Daliborovo článku.Je to moc pěkná a čistá práce. Jestli to bude i tak lítat, jak píše na Netu se teprve ukáže. Na první pohled to na mě fakt zapůsobilo a řekl jsem si...jo, to je přesně to, co jsem chtěl....
3 - největší průser je, že jsem díky tomuhle vláknu přičichl k tvrdším drogám. Jmenují se různě a doufám, že tyto "větší" stroje v cenách za samotný model k 1.000 eurům mě nenakazili až moc. Podle předběžného rozpočtu vyjde takový model nakonec nad 50 litrů a to je opravdu dost.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Lindbergh píše:Dílenské zpracování miniCorada odpovídá Daliborovo článku.Je to moc pěkná a čistá práce. Jestli to bude i tak lítat, jak píše na Netu se teprve ukáže.
Pockej, takze ty si to ani nevidel ve vzduchu... hmmm
Lindbergh píše:v cenách za samotný model k 1.000 eurům mě nenakazili až moc. Podle předběžného rozpočtu vyjde takový model nakonec nad 50 litrů a to je opravdu dost.
No, myslim ze to pujde i o neco levnej... samozrejme za 10 to nebude, ale pri vhodne volbe modelu by ses mohl se vsim vejit do 25-30 bez vyraznych kompromisu. Ja mam taky ero co se prodava(lo) holy za 1300$ a tyhle prachy jsem za nej rozhodne nedal. Ale stejne je to sakra hodne penez
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Včera jsem letěl s Ocelotem. Není to nic jiného než trošku rychlejší elektrovětroň... Nedá se s tím lítat moc vysoko, protože to není vidět... Mám to naložené na 1060g, takže si myslím že víc už asi nebude zdrávo... Stálo mě to celé do 15000 (nemám tam Neu - mám tam Medusu). Takže to vlastně bylo levné, tož co bych si přál, že? 
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
tks - Odhod zbytecnou skromnost
Kolik watika ma ta tvoje Medusa, 500-600 ? (jako Markova?). Myslim ze to je stroj, ktery vyrazi dech 80% modelaru, obzvlaste tem, kteri si pod pojmem "vetron" predstavuji nejakou A2ku.
No a to planovane Lindbergovo Corrado bude asi neco velice podobneho. Je otazka jak dlouho mu to bude takhle stacit.
No a to planovane Lindbergovo Corrado bude asi neco velice podobneho. Je otazka jak dlouho mu to bude takhle stacit.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz