hobbyking.com
Hobby king
Diky oc. Momentalne jsem v praci. Opoledne to vyzkousim. Jeste jednou diky.
Hobby King
Tak asi jsem upknej blbec. Porad se mi to nedari. Zresetuji pamet modelu, aby tam nezbyly zadne mixy, pokracuji podle videa, leve kridelko mam nastaveno na 1.kanalu a druhe kridelko na 6.kanalu. Dam Prog.mix zaktivuji ho, nastavim podle videa a jemu se hybou obe kridelka nahoru a dolu a mi se hybe kazde jinak
Delam vse jako on na videu, ale nedari se
asi to hodim do popelnice 
Re: Hobby King
arnie69 píše:Tak asi jsem upknej blbec. Porad se mi to nedari. Zresetuji pamet modelu, aby tam nezbyly zadne mixy, pokracuji podle videa, leve kridelko mam nastaveno na 1.kanalu a druhe kridelko na 6.kanalu. Dam Prog.mix zaktivuji ho, nastavim podle videa a jemu se hybou obe kridelka nahoru a dolu a mi se hybe kazde jinakDelam vse jako on na videu, ale nedari se
asi to hodim do popelnice :-D
Asi jsme si nerozuměli. Ten video návod od RiMra zatím neobsahuje mix pro samokřídlo. RiMr ho teprve bude dělat. Ty mixy co tam zatím jsou nejsou pro samokřídlo. Měl by ses tedy zatím z toho video návodu co tam je inspirovat jen co se tyče toho přechodu do režimu náhledu tj. DISPLAY a přechodu k nastavování mixů, ale samotné hodnoty a typ mixu, ty bys neměl nastavovat podle toho videa, ale jen podle tohoto textového popisu co je uveden v textu co jsem ti na něj dal už dříve tento odkaz
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18631&start=314
a pokud to sám nezvládneš tak si musíš počkat až se na tom webu RiMra objeví video návod, který bude popsaný, že je přímo pro samokřídlo, ale zatím tam není nebo když tak napiš přímo SZ RiMrovi a on ti to popíše líp a přímo pro to samokřídlo.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Lidi netusite nekdo, jak se zachova HK pri platbe z Paypal, pokud je nabijenej jednorazove prevodem z jinyho uctu a neni zrovna na Paypalu dost dolacu?
Vyhodi objednavku, nebo ceka nejaky pocet dni az se z Paypalu dolace prikuli? Pripadne kolik dni ceka? Jde mi o to, zda muzu objednat a zaroven prevyst v jednom dni. Prevod na Paypal trva asi 2-3 dny...
A jeste jedna vec. V Cart Content mi to v Weight category mi to misto obligatnich "Registered Air mail, EMS, Air Parcel, Internacional Air Parcel" nabizi DHL, GLS a podobny sluzby, dost drahy a za ni je vzdy napsano Germany-Czech rp. Co to je? To jako ze vybrany zbozi prijde ze skladu z Nemecka? Cena se ale nelisi, a z Nemecka by mela byt navic DPH nebo ne?
Jirka
Vyhodi objednavku, nebo ceka nejaky pocet dni az se z Paypalu dolace prikuli? Pripadne kolik dni ceka? Jde mi o to, zda muzu objednat a zaroven prevyst v jednom dni. Prevod na Paypal trva asi 2-3 dny...
A jeste jedna vec. V Cart Content mi to v Weight category mi to misto obligatnich "Registered Air mail, EMS, Air Parcel, Internacional Air Parcel" nabizi DHL, GLS a podobny sluzby, dost drahy a za ni je vzdy napsano Germany-Czech rp. Co to je? To jako ze vybrany zbozi prijde ze skladu z Nemecka? Cena se ale nelisi, a z Nemecka by mela byt navic DPH nebo ne?
Jirka
Přímo tuhle situaci odzkoušenu nemám. Řekl bych že ti to napíše, že to nelze zaplatit a v objednávce budeš mít něco jako "not paid". Stalo se mi, že po vytvoření objednávky nějak spadlo spojení a taky jsem platbu nedokončil. Pak objednávka tam stále byla, ale jelikož nebyla zaplacena, tak zboží není rezervované.
Musel jsem pak provést platbu znovu. Myslím že někde u té objednávjy bylo tlačítko "Pay with instant" nebo nějak tak. To mě odkázalo znovu na Paypal jako při koupi a dal jsem zaplatit. Takže myslím že to možné nebude, aby jsi jako zaplatil a až ti přijdou peníze na paypal, aby se to automaticky převedlo
EDIT: Jelikož to zboží není rezervované dokud nezaplatíš, tak klidně můžeš počkat s objednáním, až tam peníze budeš mít. Věc co máš takhle objednanou ti pak může koupit někdo jiný a tobě to spadne do BK.
A k té druhé věci:
Ty němečtí dopravci se tam občas objevujou..., ale důležité je, co budeš mít na výběr až v okamžik kdy nějakého zaškrtáváš. Pokud v košíku nemáš nic z německa, tak ti ta nabídka GLS apd. pak zmizí. Jak by to bylo, kdybys měl půl objednávky z DE skladu a půl z HK nevím... z DE jsem ještě neobjednával
Musel jsem pak provést platbu znovu. Myslím že někde u té objednávjy bylo tlačítko "Pay with instant" nebo nějak tak. To mě odkázalo znovu na Paypal jako při koupi a dal jsem zaplatit. Takže myslím že to možné nebude, aby jsi jako zaplatil a až ti přijdou peníze na paypal, aby se to automaticky převedlo
EDIT: Jelikož to zboží není rezervované dokud nezaplatíš, tak klidně můžeš počkat s objednáním, až tam peníze budeš mít. Věc co máš takhle objednanou ti pak může koupit někdo jiný a tobě to spadne do BK.
A k té druhé věci:
Ty němečtí dopravci se tam občas objevujou..., ale důležité je, co budeš mít na výběr až v okamžik kdy nějakého zaškrtáváš. Pokud v košíku nemáš nic z německa, tak ti ta nabídka GLS apd. pak zmizí. Jak by to bylo, kdybys měl půl objednávky z DE skladu a půl z HK nevím... z DE jsem ještě neobjednával
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Celeron píše:Jinak zda ta polozka pujde z HK ci z Nemecka urcuje HK? Me to zadnou volbu nenabodlo.
Jirka
Ne to určuješ jenom ty sám podle toho, zda si vybereš položky z DE Warehouse nebo z HK nebo odjinud. Položky, které jsou dopravovány z různých míst mají v souhrnném seznamu položek možnost volby viz obrázek jako příklad demonstrující možnosti u lipolky Turnigy 2650mAh 3S 30C.
Pokud klikneš na odkaz Turnigy 2650mAh 3S 30C Lipo Pack tak se ti otevře stránka s položkou tohoto zboží, která se expeduje pouze z HK.
Pokud klikneš na vlajku Austrálie tak se ti otevře stránka s položkou stejného zboží, která se ovšem expeduje pouze z Austrálie a na té stránce pak je u názvu zboží v závorce uvedeno (AUS Warehouse).
Pokud klikneš na vlajku USA tak se ti otevře stránka s položkou stejného zboží, která se ovšem expeduje pouze z USA a na té stránce pak je u názvu zboží v závorce uvedeno (USA Warehouse).
Pokud klikneš na vlajku EU tak se ti otevře stránka s položkou stejného zboží, která se ovšem expeduje pouze z Německa a na té stránce pak je u názvu zboží v závorce uvedeno (DE Warehouse).
Jinak myslím, že není možnost míchat v rámci jedné objednávky zboží expedované z různých míst tj. vše v rámci jedné objednávky musíš mít ze stejného místa.
ddano007 píše:Chlapci jedna otazka: mam zalusk na FOXa, poradte: zobrat ho z Ciny, ci Nemecka? Ake vyhody/ nevyhody na Nemecko oproti Cine?
Mě se to jeví jako výhodnější z Německa viz níže.
- vyšší cena Fox z Německa $162
+ levnější poštovné DPD 4-7 Days 0-3kg (Germany to Czech Rep.) $16
+ podstatně kratší doba doručení
+ německé DPH už je zahrnuto v ceně tj. žádné další poplatky
+ zásilka nepodléhá celnímu dohledu tj. nehrozí žádné zdržení celníky
výsledná částka $178.
+ nižší cena Fox z Hongkongu $120
- dražší poštovné Air Parcel (CZECH Rp) 2500g - 2999g $38
- delší doba doručení (cca tři týdny a v horším případě i déle)
- riziko DPH 20% ceny
- větší balík větší riziko výběru celníky k namátkové kontrole a dalšího zdržení
- v případě namátkové kontroly účtuje pošta navíc poplatek 96 Kč (tj. cca $5) za proclení
Výsledná částka může činit cca $187
Aragor píše:řešil už někdo reklamaci z tohoto eshopu?
Podívej se například do diskusí viz tyto odkazy:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=389337
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22552
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=226958
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13507