ZDZD: Ak je to na linuxe a patrí to pod GNU je ten čo Ti to predá, POVINNÝ priložiť aj zdrojáky, alebo aspoň link kde ich nájdeš na nete.
V opačnom prípade, nemá právo použiť linuxové jadro - je to autorské dielo, a bez získania nejakého práva ho použiť Ti ho predsa nemôže nakopírovať do routra. Teda môže, ale je to v podstate krádež..
http://cs.wikipedia.org/wiki/GNU_General_Public_License
JMalik : ak odpadne káblik, tak je to rovanký káblik ako v hociktorom vysielači čo je na trhu. Nebude to o nič iný servokábel, než je na všetkých servách vyrobenýhc v číne, malajzii, ... takže ak budú odpadávať kvoli tomu kábliku, tak to bude vo veľkom a všade....
- A keď to náhodou fakt nie je rovnaký káblik, alebo to je letované s agresívnym tavidlom a odpadne to naozaj lebo to tavidlo prežerie, tak to odpadne predtým než mne, tým čo si ten vysielač kúpili už dávnejšie, a tak sa o tom dočítam - a kúpim 4 servokáble a preletujem si to, tak aby to neodpadlo..
Ad moje slovo "lepší systém" v spojení s Assan - nechcem to už editovať, ale mal by som trošku upresniť:
- Ja by som ho asi nechcel, kým je na výber.. Nie je technicky lepší, nie je asi rovnako presný, možno náhodne vynecháva pulzy pre servá... ALE: nepadá.
Takže je lepšou voľbou ako čokoľvek čo občas spadne..., to som chcel povedať v príspevku hore.
Lebo nadarmo bude niečo "special edition" a mať špičkové rozlíšenie napr 2048, a HS režim s špičkovo nízkou latenciou, ak to raz za čas (možno raz za dva-tri mesiace lietania) človeku prestane za letu reagovať. A potom zas 2-3 mesiace bezchybne...
To je na porazenie, a je to nezistiteľné, neopraviteľné, nereklamovateľné..
Keď sa rozsype alebo zhorí alebo aspoň začne chrastiť potenciometer v niečom "šmejdovom", so šťastím sa to stane ešte na zemi, hneď po zapnutí alebo pri kontrole výchyliek pred štartom, takže to vôbec nevadí - vyhodí sa to a pohoda, model zostal celý.