Bellanca Decathlon 480

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Abu »

Klobasa se ptal na to, jak zalitavat Belu... nase odpovedi mi pripadaji celkem relevantni (az na tu o Zeleznym, sorry...).
No ale uz koncim a jdu delat neco uzitecnejsiho, treba nabijet Tx na zitrek :wink:
Pokud admin citi prilis silnou irelevanci, necht maze ! Cau.
klobasa

#77 Příspěvek od klobasa »

tak to vypada na prvni problem :cry: ,chtel jsem ji teda vyzkouset,nevydrzel jsem 8) akumulator jsem nabijel cca 30min,po vlozeni baterie do trupu a zkouseni jsem zjistil,ze nefunguje servo smerovky,vyskovka v pohode,motor taky ale to druhy servo skoro nic,nevite cim by to mohlo byt?pritom pri zapojovani akumulatoru se trochu pohnulo.dik moc za odpovedi
klobasa

#78 Příspěvek od klobasa »

sorry,moc se stydim :lol: ono to bylo na tom druhym kniplu 8)
wroum

#79 Příspěvek od wroum »

klobasa píše:sorry,moc se stydim :lol: ono to bylo na tom druhym kniplu 8)

:D :D :D :D :D
ALIEN

#80 Příspěvek od ALIEN »

klobasa píše:sorry,moc se stydim :lol: ono to bylo na tom druhym kniplu 8)

aha :lol: :lol: hele a letadlo je to s kridlama jo..to s packama je vysilacka :lol: tak hazej do vzduchu spravnou vec 8) ,bez urazky,trocha humoru neuskodi.
ALIEN

#81 Příspěvek od ALIEN »

Abu píše:Klobasa se ptal na to, jak zalitavat Belu... nase odpovedi mi pripadaji celkem relevantni (az na tu o Zeleznym, sorry...).
No ale uz koncim a jdu delat neco uzitecnejsiho, treba nabijet Tx na zitrek :wink:
Pokud admin citi prilis silnou irelevanci, necht maze ! Cau.

Ehh stydim se :? to melo bejt totiz uplne jinam :cry: omlouvacka....
SORRY MAN 8)
klobasa

#82 Příspěvek od klobasa »

tak ted nevim,co do toho vzduchu mam hodit :lol: tesil jsem se jak malejale ted nevim,jestli to dneska pujde,byl jsem se podivat venku a je tam docela vitr,rekl bych tak na hrane,ale pro me by bylo nejvhodnejsi absolutni bezvetri :cry: ,pokud nepujdu litat a uz jsem si vcera nabil baterie,tak co s nimi,za jak dlouho je jeste muzu pouzit,aniz bych je musel dobijet?
ALIEN

#83 Příspěvek od ALIEN »

klobasa píše:tak ted nevim,co do toho vzduchu mam hodit :lol: tesil jsem se jak malejale ted nevim,jestli to dneska pujde,byl jsem se podivat venku a je tam docela vitr,rekl bych tak na hrane,ale pro me by bylo nejvhodnejsi absolutni bezvetri :cry: ,pokud nepujdu litat a uz jsem si vcera nabil baterie,tak co s nimi,za jak dlouho je jeste muzu pouzit,aniz bych je musel dobijet?

Mno spis si je vybij doma....drz ero a nech motor na plnej vykon tocit....obcas uber ,zahejbej si plochama a vybij baterky a pak je znovu nabij pred letem,prvni nabiti stejne nikdy neni stoprocntni,baterky se musej aktivovat,nabity je nenechavej...Bez litat az bude fakt maximalne vanek,nez se to naucis,pak uz neni problem litat ve vetsim vetru..
klobasa

#84 Příspěvek od klobasa »

pozde aliene :cry: myslel jsem,ze to vydrzim,ale chtlo me to,co vetsina zacatecniku pise.proste jsem nevydrzel.startoval jsem hodem z riky a v pohode,letadlo letelo hned napoprvy.bohuzel ten vitr jsem trosku podcenil a fakt byl velkej,no a taky trosku zmatek v kniplech,ale hlavne ten vitr.odnesl me belancu do asi 20m vejsky na smrk.pak nesladoval jen pad na zem,ale stesti v nestesti,absolutne zadny poskozeni.jen trosicku nalomenej konec kridla,ale slepi se to uplne v pohode.uz jsem ponaucenej,jdu lepit a cekam na vanek 8)
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od G0tik »

ja som z bellancou lietal v cca 6 m/s :D
ale na zaciatky odporucam 100% bezvetrie :lol:
Na bellance mam teraz GWS 7/3,5 gumickovyy unasac :twisted:
a hlavne mam nove konstrukcne kridlo ktore ma rozperie cca 120cm, a s novym kridlom nieje problem aj 7 - 8 m/s :twisted:
no a este tam mam novy motor mig 480 race :twisted:
a este tam je okolo 50 - 70 g purexu :twisted: :lol:
ALIEN

#86 Příspěvek od ALIEN »

klobasa píše:pozde aliene :cry: myslel jsem,ze to vydrzim,ale chtlo me to,co vetsina zacatecniku pise.proste jsem nevydrzel.startoval jsem hodem z riky a v pohode,letadlo letelo hned napoprvy.bohuzel ten vitr jsem trosku podcenil a fakt byl velkej,no a taky trosku zmatek v kniplech,ale hlavne ten vitr.odnesl me belancu do asi 20m vejsky na smrk.pak nesladoval jen pad na zem,ale stesti v nestesti,absolutne zadny poskozeni.jen trosicku nalomenej konec kridla,ale slepi se to uplne v pohode.uz jsem ponaucenej,jdu lepit a cekam na vanek 8)

Tak vysledek paradni,sice jsi to nedolital az do konce,ale aspon vis ze to zmaknes CONGRATULATION . Delam web(sice jednoduchej,ale aspon neco),bude tam hafec o Bellance,vylepsini atd...,kdybys mel nakej napad,napis.
Ted pockej az uschne lepidlo a jdi na to znova :wink: .
Az to zmankes,vetsiho vetru se bat nemusis.
ALIEN

#87 Příspěvek od ALIEN »

G0tik píše:ja som z bellancou lietal v cca 6 m/s :D

Ja jsem s Bellancou lital na horach,kde funelo jak svine asi 10 m/s mozna vic...a to nekecam,pac kdyz jsem ji postavil proti vetru,tak bud stala, nebo couvala :lol: ,vzdycky kdyz jsem to stocil,tak ji vitr odnes pekne daleko...Navrat z5 jsem resil plnym plynem,pritazenim vyskovky,nastoupanim do obrovsky vejsky a pak jsem brutus potlacil,presel do klesani(ale musel jsem davat pozor aby me vitr nezamknul(aby se to dalo jeste srovnat) ) no bojovka, ale jde to.Ted na ni mam kridlo z ALIENa od SVORu ,konstrukcni...zkusim ji premotorovat,potrebuju s ni tahat malyho vetrone.
Lordareon
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Lordareon »

no aj som lietal tiez asi v 10 m/s, ale so Sky Lady. je to fakt brutal. este tam bol motor 480 (vrtula 6x3) a 8 clanok, ale voobec netahalo. bola potom sranda, ked som pristal a tesil sa, ze som nepristal mniskam do zahrady (na tej luke, de lietam je klastor :D ). ale pre zaciatky fakt treba bezvetrie (G0tikovi som spadol s bellancou vo velkom vetre, ked som este nevedel lietat)
Sky Lady - Reborned :D
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe :D (na XM-2830-12)
+ Optic 6 :lol:
Nejake to hadzadlo a gumacik
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od G0tik »

Lordareon píše:no aj som lietal tiez asi v 10 m/s, ale so Sky Lady. je to fakt brutal. este tam bol motor 480 (vrtula 6x3) a 8 clanok, ale voobec netahalo. bola potom sranda, ked som pristal a tesil sa, ze som nepristal mniskam do zahrady (na tej luke, de lietam je klastor :D ). ale pre zaciatky fakt treba bezvetrie (G0tikovi som spadol s bellancou vo velkom vetre, ked som este nevedel lietat)

ty si v zivote nelietal v 10m/s to by ti vysielacku z ruk odfukovalo...
max co sme boli lietat tak to bolo najviac a to ten vietor precenujem bolo 7m/s :lol:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Abu »

Vitr 10m/s (a vic) znamena, ze ti ulitne ksiltovka z hlavy... Lital jsem v tom zatim jen jednou, na svahu s 1.6kg vetronem, ve vzduchu to byla parada, nosilo to, turbulence moc nebyly a vetron byl dost rychlej a tezkej aby se prosadil. Nejdivocejsi bylo pristani a pak manipulace s erem na zemi, porad se mi ho to snazilo vyrvat z ruky :)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“