No ale uz koncim a jdu delat neco uzitecnejsiho, treba nabijet Tx na zitrek
Pokud admin citi prilis silnou irelevanci, necht maze ! Cau.
Abu píše:Klobasa se ptal na to, jak zalitavat Belu... nase odpovedi mi pripadaji celkem relevantni (az na tu o Zeleznym, sorry...).
No ale uz koncim a jdu delat neco uzitecnejsiho, treba nabijet Tx na zitrek![]()
Pokud admin citi prilis silnou irelevanci, necht maze ! Cau.
klobasa píše:tak ted nevim,co do toho vzduchu mam hodittesil jsem se jak malejale ted nevim,jestli to dneska pujde,byl jsem se podivat venku a je tam docela vitr,rekl bych tak na hrane,ale pro me by bylo nejvhodnejsi absolutni bezvetri
,pokud nepujdu litat a uz jsem si vcera nabil baterie,tak co s nimi,za jak dlouho je jeste muzu pouzit,aniz bych je musel dobijet?
klobasa píše:pozde alienemyslel jsem,ze to vydrzim,ale chtlo me to,co vetsina zacatecniku pise.proste jsem nevydrzel.startoval jsem hodem z riky a v pohode,letadlo letelo hned napoprvy.bohuzel ten vitr jsem trosku podcenil a fakt byl velkej,no a taky trosku zmatek v kniplech,ale hlavne ten vitr.odnesl me belancu do asi 20m vejsky na smrk.pak nesladoval jen pad na zem,ale stesti v nestesti,absolutne zadny poskozeni.jen trosicku nalomenej konec kridla,ale slepi se to uplne v pohode.uz jsem ponaucenej,jdu lepit a cekam na vanek
G0tik píše:ja som z bellancou lietal v cca 6 m/s![]()
Lordareon píše:no aj som lietal tiez asi v 10 m/s, ale so Sky Lady. je to fakt brutal. este tam bol motor 480 (vrtula 6x3) a 8 clanok, ale voobec netahalo. bola potom sranda, ked som pristal a tesil sa, ze som nepristal mniskam do zahrady (na tej luke, de lietam je klastor). ale pre zaciatky fakt treba bezvetrie (G0tikovi som spadol s bellancou vo velkom vetre, ked som este nevedel lietat)