kolik kanalu

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik kanalu

#76 Příspěvek od Gattor »

baterku bych doporucil tuhle, je to oloveny akumulator s temer dvojnasobnou kapacitou:
http://www.shop-online.cz/CTM-Component ... g4609.html

s touhle baterkou muzes radit urcite mnohem dele a navic to docela i zvysuje bezpecnost, i kdyz je pochopitelne Ninja i tak dost bezpecnej diky 7memu kanalu :)
ale hlavne: s touto baterkou vrtulnik mechanicky nerozbijes ani za 3, ani za 15 vterin :)
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Gattor »

vylizplech píše:
potgun píše:dobrej.tak uz asi brzlo budu mit doma ten vrtulnik.nekdo tady pise ze neni dobrej ale proc by si ho kupovalo tolik lidi kdyby nebyl dobrej.a pomlovaji ty co honemaji.a jeste sem se chtel zeptat skusenejchsich jeslti by nesla do takoviho vrtulniku dat veci baterka abych mohl litat vic nez tech 15 minut to nema ani cenu jit litat ven a na doma to neni

já bych to viděl na olověnou 12V a 72 Ampér,používá se do osobních automobilů,jen je o kapánek těžží a na akrobačku zřejmě nebude dost dobrá.

sakra, predbehl si me :) alespon je jasne videt, ze na te nasi uvaze neco bude :)
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
corona

#78 Příspěvek od corona »

darth.hokro píše:jen ho nechte, má víc rozumu, než mi. Prostě mu ten vrtulník závidíme :lol:
A to se teda přiznam, že fakt docela závidím.
Kvrdlam po zahradě s Honey Bee V2, snažim se ho udržet na volných 10 čtverečních metrech, tříminutový "udrženísevevzduchu" a přistání bez poškození beru za malej úspěch.

Nu a jinej si pořídí hned 7-kanál a ještě se mu zdá 15 minut málo - chtěl bych bejt tak dobrej, jak on....

:twisted:
Naposledy upravil(a) corona dne čtv 27.10.2011 16:02, celkem upraveno 1 x.
vylizplech

#79 Příspěvek od vylizplech »

taky už přemýšlím že se vykašlu na šetření na T-REX a koupím si toho skvělého nindžu,už jen kvůli tomu 7 kanálu a těm 15 minutám skvělé akrobacie :D
Troll

#80 Příspěvek od Troll »

Pilně cvič, a za dva - tři roky taky budeš. A já ti pak budu závidět. :lol:
vylizplech

#81 Příspěvek od vylizplech »

děláme si tu sice legraci s toho hocha,ale na druhou stranu je mi ho líto,až bude klečet nad tím co mu z bylo s toho (skvělého) vrtulníku a bude to sbírat do igelitky a vlastně bude mít i po dárku co měl dostat na vánoce,ale píše tu od 1 října a připadá mi,že jsi tu kromě těchto příspěvků nepřečetl nic jiného,a ani ho to nezajímá,vidí se jen jak vytáhne stroj na louku a bude stím provádět věci které skouknul třeba na youtube.HOCHU PROBER SE S TOHO SNU DŘÍV NEŽ BUDE POZDĚ :!: :!: :!:
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od darth.hokro »

Komu není rady tomu není pomoci. Rady dostal. Víc nemáme co řešit. Já bych to tu klidně Locknul
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Drondys

#83 Příspěvek od Drondys »

Jinak ten český prodejce co se týče toho popisu je v tom částečně nevinně, protože tomu nejspíš vůbec nerozumí a jen opsal ty nesmysly z originálního popisu, který je na webu SkyArtec viz tento odkaz.
raging

#84 Příspěvek od raging »

darth.hokro píše:Komu není rady tomu není pomoci. Rady dostal. Víc nemáme co řešit. Já bych to tu klidně Locknul
Chlapi,já se nemůžu zbavit pocitů;buď je to totální magor,nebo si z nás dělá obrovskou prdel :evil:
settswat

#85 Příspěvek od settswat »

Bohus by rekl ... "nech ho hnupa :)
Kenny McCormick

#86 Příspěvek od Kenny McCormick »

skopirovane s inej temy: viewtopic.php?f=38&t=43047
potgun píše:dobrej.je mozny aby se stratil prispevek co sem tady napsal pred chvily?ptal sem se jesli by nesel namontovat reproduktor do moji vysilacky sedmikanalove na ninja 400 3D.nevite nekdo kde je nejakej navod?

:lol: :lol: :lol:
To nepotrebujes, Ninja je proste skvela, iste ma reproduktor, aj mikrofon, aj vsetko co ine vysielacky a nieco aj naviac, proste nic jej nechyba...

A teraz vazne: to bude sialene vytriezvenie, sklamanie a zufalstvo, ked zistis o com to vsetko je... 8O 8O 8O
Mal si si radsej vybrat nejake auto. Je mi ta luto, no e ste viac lutujem tvojich rodicov, alebo kto to sponzoruje...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
corona

#87 Příspěvek od corona »

raging píše: Chlapi,já se nemůžu zbavit pocitů;buď je to totální magor,nebo si z nás dělá obrovskou prdel :evil:
Sázím na reálnou figurku, ač to zprvu vypadalo na srandičkáře.
Soudím dle jeho příspěvku s reproduktorem....
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od darth.hokro »

tak asi až rozfláká nindžu, chce vysílačku používat jako empétrojku :) Jj autíčko by bylo vhodnější, když člověk pustí plyn, většinou zastaví :lol:

A vůbec ninjové jsou nejlepší

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=90Tueundpyk&feature=related[/youtube]
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
lucas

#89 Příspěvek od lucas »

já už začínám pomalu chápat občasnou nevraživost zkušenějších modelářů nebo prodejců. tohle se fakt nedá :)

luc
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od pkotatko »

Byl to pruzkum pro referat. Viz : viewtopic.php?f=102&t=43137&start=45
Vic tu uz nema cenu psat.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“