Solo PRO 180 3G

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaHenzl

Re: Solo PRO 180 3G

#76 Příspěvek od HonzaHenzl »

Ty jsou zajímavé, ale pokud mají stejně silné vodivé plochy jako origoš, tak to nemá cenu :-) Nemají tam žádná data. Kouknu na HK :-)
Co tohle, jeden pin Ustříhnout.
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _bag_.html
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od gamer007 »

HonzaHenzl píše:Ty jsou zajímavé, ale pokud mají stejně silné vodivé plochy jako origoš, tak to nemá cenu :-) Nemají tam žádná data. Kouknu na HK :-)
Co tohle, jeden pin Ustříhnout.
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _bag_.html

Asi by to taky šlo, ale je tu možnost přepolování, což by asi jednotku vykouřilo. Ty konektory od Seltina budou v pohodě. Myslim že je používá Baui na MCPxku se střídákem a 550mAh baterkou, takže ty proudy budou podobný. Nebo dej konektory co bývají na menších baterkách, jsou to JST/BEC konektor...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
DaveLister

#78 Příspěvek od DaveLister »

Jesli ti jsou dvojky velky tak jsou tu jeste 0,8. Nevim ale jesli budou proudove dostacujici.
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8878
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
HonzaHenzl

#79 Příspěvek od HonzaHenzl »

O těch JST jsem uvažoval, vycházejí mi nejlépe.... Jestli to proudově bude stačit, tak bych je tam dal...
HonzaHenzl

#80 Příspěvek od HonzaHenzl »

tak na HK jsou díly, objednávám 8)
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od gamer007 »

Testuju doma ty CF listy určené pro walkeru 4G6. Oproti setovým listům jsou o 3mm širší a o 1,5g těžší. Let je snima o dost stabilnější, kolektiv reaguje malinko pomaleji, ale cyklika je spíš jen na poletvání. Je to jako bych dal na setových listech výchylku 60%, takže reaguje velmi pomalu a akrobačka nebude jen tak. Škoda, ten vis s nima je neuvěřitelně stabilní. Jěště to prubnu venku na prostoru, ale nejspíš to nebude dobrej upgrade...
Zkoušim taky ty baterky 600mAh, určené pro Blade 120. Ty jsou v poho a na 5min. letu jsou akorát. Dá se zasunout do původního držáku a prostrčit skrz, pak tam drží bez dalších upevnění...
Pozor na uvolnění šroubků. Žačalo mi to vibrovat a víc a víc. Našel jsem povolený šroubky co drží motůrek, jeden jsem dokonce ztratil...
Futaba T8FG,GT3C
EduSch
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od EduSch »

Tak jsem též zkusil kalibrovat vysílač, vyndal přijímač a přesně nalepil, byl křivě a ani vodorovně, tak jsem to poladil a stále nic. Stejná věc. Při středním plynu se na zemi začne překlápět doprava. přidám a srovná se to a pak zvlétnu. Ve visu jde doprava a dozadu Zlaté pádlo.....

...mám stejný problém, při startu se helina kloní na pravou stranu...jinak visí na fleku (po vytrimování)....podíváš-li se ale pozorně na videa se Solo PRO 180, tak při pomalém startu je tento pravý náklon nornální, tak nevím nevím, to asi nepůjde odstranit....
Mám však dotaz - nemá náhodou někdo navíc hl. ozubené kolečko???? ....Prochy slibuje ND a porád nic :roll:
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500
prochel
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od prochel »

EduSch píše:Tak jsem též zkusil kalibrovat vysílač, vyndal přijímač a přesně nalepil, byl křivě a ani vodorovně, tak jsem to poladil a stále nic. Stejná věc. Při středním plynu se na zemi začne překlápět doprava. přidám a srovná se to a pak zvlétnu. Ve visu jde doprava a dozadu Zlaté pádlo.....

...mám stejný problém, při startu se helina kloní na pravou stranu...jinak visí na fleku (po vytrimování)....podíváš-li se ale pozorně na videa se Solo PRO 180, tak při pomalém startu je tento pravý náklon nornální, tak nevím nevím, to asi nepůjde odstranit....
Mám však dotaz - nemá náhodou někdo navíc hl. ozubené kolečko???? ....Prochy slibuje ND a porád nic :roll:
jak slibuji náhradní díly a pořád nic , jak jsem koupil tak prodávám :D a jestli chceš jedno ozubené kolečko tak jedno volné mám tak dej vědět, dneska mi dorazily nějaký díly tak konečně dávám helinu do kupy
EduSch
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od EduSch »

Pro Prochyho
....tak to by se mi hodilo - za jedno ozubené kolečko budu hóóóódně vděčný, zavolám.....
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500
prochel
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od prochel »

tak jsem konečně opravil 180 po kreši a při výměně příčné hřídele jsem zjistil že opět nebyly zalepený šroubky do příčné hřídele co drží gripy tak všem doporučuji zkontrolovat a zalepit aby vám neodletěl list a někoho netrefil
dále jsem při záletu po opravě jsem 180 málem zase rozstřelil a tak jsem se rozhod předělat rádio při rozebrání rádia když jsem viděl tento [album]677[/album] originál připájenej drátek asi to pájela šikmovoká která už pospíchala na oběd tak jsem vystříhal přepínače a přepájel tak jak jsem zvyklej
a výsledek už aby byla neděle abych to pořádně prolít zatí to konečně funguje podle mých představ
a ty originál konektory na baterkách a z reglu jsem nahradil MINI DEANS a zkouším v něm baterky hyperion 550
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od gamer007 »

Hezky Prochy, tak takovej hnus v moji TX nemám :D Taky jsem si to musel trochu upravit. Prohodil jsem si přepínače THR hold a Idle a ted to mám stejně jako na T8FG. To je pakárna když to chceš chcípnout a nevíš kam šáhnout :) . Jinak ty Nanotechy 750mAh přímo pro Solo180 jsou super, řekl bych že to točí o něco víc než se setovou baterkou.
Chtělo by to nějakej upgrade podvozku, jěště jsem s tím nějak víc neřachnul a už mám ulomený očka pro přichycení k rámu. Ten plast je fakt na ho.no...
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od prochel »

tak už to konečně lítá http://youtu.be/9rJ_na4bJ2Q
a vyzkoušel jsem i jednočlánek Hyperion 550 a stačí to výkonu až až
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od ddano007 »

Prochel, ako by si ho zhodnotil pri porovnani s mCP X a Solo Pro 100? Vykon & opravitelnost ( odhliadnuc od toho, ze zatial moc nie su ND)...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
vylizplech

#89 Příspěvek od vylizplech »

Prochel,taky bych měl jednu otázečku,je veliký rozdíl držet v ruce vysílačku DX6 a tímto setovým vysílačem?Jsem už zvyklý na DX6 a mám obavu abych dostal to rádio do ruky,pokud bych si pořídil tento mixér.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od prochel »

vylizplech píše:Prochel,taky bych měl jednu otázečku,je veliký rozdíl držet v ruce vysílačku DX6 a tímto setovým vysílačem?Jsem už zvyklý na DX6 a mám obavu abych dostal to rádio do ruky,pokud bych si pořídil tento mixér.

odpověď č.1 ad ddano007
s výdrží ve srovnání s mcpx a 180 tak mcpx vydrží neskutečný rány a 180 měl jsem sní zatím jednu větší ránu a škody příčná hřídel,kabinka,servo cykliky,ozubené kolo a teď po opravě zatím žádná rána ale stačilo jen trošku víc ho přišpendlit podvozkem na podlahu a prasknul , ty plasty nejsou nic moc ale je fakt že už byl načatej ale na 100% mcpx vydrží víc a co se týká 100 tak to bude úpně stejný tam nejvíc odchází ozubené kolo a podvozek
odpověď č.2 vylizplech co se týká rádia tak bych řek žeje srovnatelný možná i lepší než DX6, sem si to svoje rádio upravil přeházel přepínače, utáhnul kniply a dá se na něj zvyknout no nesmím hned po něm vzít do ruky DX8 :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“