L-13 Blaník 2100mm LM-model
Re: L-13 Blaník 2100mm LM-model
máte ho už niekto doma?
Tak kluci nenapinejte nas a napiste nebo poslete foto.
Odpověď je jednoduchá. Prozatím jsem prodal 5 ks stavebnic v Nesvačilech. Další kusy mám připraveny na tento týden k expedici.
Takže asi nějaký další hotový, kromě mého prototypového prozatím nebude.
Libor M. LM model
Libor M. LM model
JA si ho vezmem teda tiež, už nebudem čakat, idem Vám napísat mail s adresou.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Libor_M píše:Odpověď je jednoduchá. Prozatím jsem prodal 5 ks stavebnic v Nesvačilech. Další kusy mám připraveny na tento týden k expedici.
Libor M. LM model
Libore,
je v těch hotových i ten můj+křídlo? Bylo by to super!
Dík!
pilot205 píše:JA si ho vezmem teda tiež, už nebudem čakat, idem Vám napísat mail s adresou.
Jiný už nebude, myslím, že zklamaný nebudeš. Nečekej maketu, je to jen EPP, ale za letu jako živý...
ja som sa len nevedel rozhodnut či vziat ten epp alebo polyš a potiahnut a keby som ho videl už že ho niekto ma tak by sa mi lahšie vybralo. ale z hladiska letových vlastností soms a rozhodol epp a mail som poslal.
Ahoj koukam na stránky Lm model a Blaník nikde:( Kde se dá sehnat díky?
Na stránkach to ešte nemá. Napíš e-mail.
Libor_M píše:pilot205 píše:JA si ho vezmem teda tiež, už nebudem čakat, idem Vám napísat mail s adresou.
Jiný už nebude, myslím, že zklamaný nebudeš. Nečekej maketu, je to jen EPP, ale za letu jako živý...
prišiel ten mail s tou objednávkou? neviem či je to odsuhlasene alebo ako:)
vďaka
Tak Blaník od Lm model objednán:)Ale podle fotek je dost hrubej takže budu brousit,chci se zeptat co doporučujete za barvu,myslím vyrobce ne odstín:))A jakýma servama ho osadit díky.
mitcolt- epp sa ti bude celkom blbo brusit, ale ide to, ale zostava to furt chlpaté. Mne neni celkom jasné, z akého epp je tan blaník prototypovy, lebo lunáká čo ma fotku s 30g EPP je ovela jemnejší než trebars z-226 alebo ten blaník, aspon sa mi zdá. Ja som si objednal z 30g EPP ten by mal byt jemný. Ten prototyp je asi 20g, preto je taký hrubý.
Čo sa týka farby, ja som zlína robil vodou rieditelnou farbou. zarobíš na hustotu aku chceš a dobre sa s tým robí. Je to niečo ako balakryl, alebo podobné tomu.
Čo sa týka farby, ja som zlína robil vodou rieditelnou farbou. zarobíš na hustotu aku chceš a dobre sa s tým robí. Je to niečo ako balakryl, alebo podobné tomu.
Aha tak díky no uvidíme:)
Jestli mohu poradit, EPP pokud možno nebrousit. Dosáhnete ještě chlupatějšího povrchu. Povrch po řezání, pokud je řezán správnou teplotou "chlupatý " není. jen je vidět kuličková struktura EPP. Chlupatý povrch se vytvoří právě broušením. Proto se musí materiál po broušení zase zatavit horkovzdušnou pistolí.
Pokud někdo chce dosáhnout hladšího povrchu, tak jedině přetmelit lehkým šlehaným tmelem (One Time a podobné). Ale pozor změní se letové vlastnosti, model bude rychlejší atd..
Pokud někdo chce dosáhnout hladšího povrchu, tak jedině přetmelit lehkým šlehaným tmelem (One Time a podobné). Ale pozor změní se letové vlastnosti, model bude rychlejší atd..
Libor_M píše:Jestli mohu poradit, EPP pokud možno nebrousit. Dosáhnete ještě chlupatějšího povrchu. Povrch po řezání, pokud je řezán správnou teplotou "chlupatý " není. jen je vidět kuličková struktura EPP. Chlupatý povrch se vytvoří právě broušením. Proto se musí materiál po broušení zase zatavit horkovzdušnou pistolí.
Aké EPP je u prototypu? 20g sa domnievam:) je to tak?