MINI TITAN E325S ARFTF
Re: MINI TITAN E325S ARFTF
Mas pravdu.Vrtulka bzuci jak pominuta.Nestiha.Pri couvani uhyba.Ale ja sem ted rad ze umim vubec letat.Pozdeji to samozrejme doladim.Pokud to tedy pujde.Chapu ze jste na me nastvany.Spis sem to myslel pro zacatecniky.Pochybuju ze nekdy zvladnu ridit invert.Ale naucit se s timhle prakticky za 14 dni letat bez predchozich zkusenosti s velkymi vrtulniky neni zas tak spatny....Vsem dekuji za prospesne rady.Moc mi to pomohlo.Zatim se odmlcim.Ted uz vse potrebne znam a zbytek je uz na me.Ale pro ty co chteji zacit je tohle super vrtulnik za malo penez a funguje.Letal jsem oredtim s letadly a vim jak to vypadalo.Kusy polystyrenu se servy za 50kc ktere leckdy nefungovaly hned po vybaleni atd.A to kazde ero neslo pod 4000kc a vsechno byl smejd..
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, to je čistě Tvoje věc, jak si nastavíš heli. Jen mi příjde lepší, se učit létat na něčem, co je nastvené dobře, tak aby heli byla co možná nejpříjemnější. Ne tak, abys kočíroval neduhy špatnýho nastvení a zároveň přirozený neduhy vrtulníku. To se pak člověk pere s něčím dvakrát, a některý věci jdou rožku ztuha.
PS: Pokud máš dle Tebe nastaveno "správně" 15°na kolektivu, nechci ani vidět co Ti vyšlo na cyklice.
PS: Pokud máš dle Tebe nastaveno "správně" 15°na kolektivu, nechci ani vidět co Ti vyšlo na cyklice.
P.S. Helinu nechci utrapit.Ale podivejte se znovu na me video.Konkretne na pristani.Je tam slyset zvuk sparovani vysilace!!!!Takze myslite ze tohle bylo tak brutalni letani aby se prehral ten regulator?Na tom videu je jasny dukaz.Tesne po dosednuti zhasnul prijimac v dusledku prehrati a hned nabehnul a je tam slyset ten zvuk sparovani.Tady to smeruje k tomu jako ze jsem vul a vymyslim nesmysly.Presto vam dekuji.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To si nedovolím tvrdit o nikom. Možnistí jak něco nemá fungovat je vždy bohužel víc, než těch které jsou správné. Radím, zkusit někoho vyhledat pro náseldnkou pomoc. Třeba jen aby někdo jiný přeprogramoval regl - můžete dělat nějakou chybku, která se Vám nemusí vůbec jevit jako chyba.
Jen pro zkoušku.
Jen pro zkoušku.
Me puvodni nadseni vyprchalo, kdyz jsem dle manualu zjistil, ze se jedna o likvidaci skladu
vzali prvni verzi titana...zmenili 4 dily a dali k tomu bezpadlo a novou kabinku...no dobre...jeste podvozek...takze prakticky...kdo ma prvni verzi minititana...koupi 4 dily v hodnote cca 400kc a bezpadlo...a je to stejna heli..posledni pulhodku jsem to porovnaval....krom toho maji v manualu u obrazku hlavni hridele spatny kod PV0807...v seznamu je jiz spravne PV0802 
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Teď nechápu Tvoje rozhořčení. To bezpádlo samo o sobě stojí u nás něco méně než 4000,- .... odečti cenu ložisek na heli a uvidíš co Ti zbude .....
A ty serfíčka taky chvilku fungovat budou
OPR píše:Teď nechápu Tvoje rozhořčení. To bezpádlo samo o sobě stojí u nás něco méně než 4000,- .... odečti cenu ložisek na heli a uvidíš co Ti zbude .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokud se na to dívám jako člověk, který přemýšlí o tom, že bude létat s heli a je to pro něj velká neznámá, tak je to bez debat zajímavá možnost. Cena výbavě odpovídá a navíc náhradní díly stojí pár frfňů....jako úvod pro létání s heli super...
Pro mě to nadšení opadlo asi z toho důvodu, že se naskytla možnost pořešit tuhle mršku tak, aby to celé stálo polovinu ceny. A možná jsem se těšil na něco nového a ne návrat k původní verzi i přesto že jsem zaslechl, že Titan v plastu létá lépe než poslední verze...ale nevím co je na tom pravdy...já už těm povídačkám jedna bába...moc nevěřím
Mno uvidím, možná ho na léto pořídím...
první verze titana byla super , žádný problémgasolin píše:OPR píše:Teď nechápu Tvoje rozhořčení. To bezpádlo samo o sobě stojí u nás něco méně než 4000,- .... odečti cenu ložisek na heli a uvidíš co Ti zbude .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokud se na to dívám jako člověk, který přemýšlí o tom, že bude létat s heli a je to pro něj velká neznámá, tak je to bez debat zajímavá možnost. Cena výbavě odpovídá a navíc náhradní díly stojí pár frfňů....jako úvod pro létání s heli super...
Pro mě to nadšení opadlo asi z toho důvodu, že se naskytla možnost pořešit tuhle mršku tak, aby to celé stálo polovinu ceny. A možná jsem se těšil na něco nového a ne návrat k původní verzi i přesto že jsem zaslechl, že Titan v plastu létá lépe než poslední verze...ale nevím co je na tom pravdy...já už těm povídačkám jedna bába...moc nevěřím![]()
Mno uvidím, možná ho na léto pořídím...
[album]2484[/album] regl funguje , motor jsem vyměnil za škorpika jinak vše original , odlétal jsem na něm několik sezon , na učení myslím nic lepšího ,levné náhradní díly , a že jsem ho xxxxkrát zaryl do pole
gasolin píše:Me puvodni nadseni vyprchalo, kdyz jsem dle manualu zjistil, ze se jedna o likvidaci skladuvzali prvni verzi titana...zmenili 4 dily a dali k tomu bezpadlo a novou kabinku...no dobre...jeste podvozek...takze prakticky...kdo ma prvni verzi minititana...koupi 4 dily v hodnote cca 400kc a bezpadlo...a je to stejna heli..posledni pulhodku jsem to porovnaval....krom toho maji v manualu u obrazku hlavni hridele spatny kod PV0807...v seznamu je jiz spravne PV0802
Co tě na tom překvapuje, to je od začátku jasný, prostě použily dobrý osvědčený věci, navíc nová verze V2 se od původní liší jen rámem, kabinou, podvozkem a cenou
Co se týká bezpádlový verze tak je to prakticky stejnej a v dnešní době logickej příběh jako u jinejch značek...
Naposledy upravil(a) ntpr dne úte 12.02.2013 11:32, celkem upraveno 2 x.
DX6i, MiniTitan E360, MiniTitan E325, FreeSpirit přestavěnej na Spektrum
Kromě toho je trup nové verze MT horší než starý plastový. I design kabiny posrali, ladné aerodynamické tvary s NACA vstupy chladícího vzduchu nahradili rádobyagresivním vzhledem, bez jakéhokoli přínosu. Původní stroj byl velmi dobře navržen a osvědčil se. Z technického pohledu nebyl důvod něco měnit, snad jen začít dávat běžně kardan a dodělat díly pro bezpádlo. Aspoň to druhé je napadlo, ale mám stejně pocit, že se z průseru jménem Innovator nepoučili.
Jak praví Murphyho zákon: Pokud je něco kvalitní a dobře to funguje, bude to rychle ztaženo z trhu.
Jak praví Murphyho zákon: Pokud je něco kvalitní a dobře to funguje, bude to rychle ztaženo z trhu.
Mrkněte se sem:
http://www.thundertiger.com/products_list/52____1.html
kolik TT verzí MiniTitana nabízí, je tam V2 s kardanem, V2 FBL s celokovou hlavou a X verzí stavebnice původního MT, bohužel u nás je dostupné jen to co je dostupné...

kity kardan a FBL hlava
http://www.thundertiger.com/product/3880.html
http://www.thundertiger.com/product/3924.html
http://www.thundertiger.com/products_list/52____1.html
kolik TT verzí MiniTitana nabízí, je tam V2 s kardanem, V2 FBL s celokovou hlavou a X verzí stavebnice původního MT, bohužel u nás je dostupné jen to co je dostupné...
kity kardan a FBL hlava
http://www.thundertiger.com/product/3880.html
http://www.thundertiger.com/product/3924.html
DX6i, MiniTitan E360, MiniTitan E325, FreeSpirit přestavěnej na Spektrum
Trochu me stve ze pelikan nema v dilech drzaky listu.Kdyby nahodou k necemu doslo tak sem v haji.Proste nejsou.
-
vlk1
- Kontaktovat uživatele:
OPR píše:Což o to, to je čistě Tvoje věc, jak si nastavíš heli. Jen mi příjde lepší, se učit létat na něčem, co je nastvené dobře, tak aby heli byla co možná nejpříjemnější. Ne tak, abys kočíroval neduhy špatnýho nastvení a zároveň přirozený neduhy vrtulníku. To se pak člověk pere s něčím dvakrát, a některý věci jdou rožku ztuha.![]()
Svatá pravda...
DogFighter,Beach,MiniTitan E325S,JP540,T8FG,
Tak se mi nedari seridit zadek.Bud je gumovej a nebo pri couvani vzdy po nejake dobe ujede,pretoci se.Je to dost neprijemne.hmm...