czpredseda píše:Dnes jsem namontoval ty bluebirdy na motýlka a je to fakt pomalý. Má to na servu hrozně malou páku, aby se to vlezlo, musel jsem dělat ještě jednu dírku k ose serva, takže na výchylku kolem centimetru nahoru a dolu to fakt jede celou dráhu serva. Na tenhle typ modelu to bude OK, uvidíme jaký výchylky budou potřeba Je tam poměrně vysoký tření táhla o trup, ale tyhle serva to bez problémů utáhnou, s 500 HXT bych se bál, že budou slabý, vůle nejsou žádný
Více zde: http://www.rc-foto.cz/rubrika/ehawk-1500-kit/
Ty články si hlídám a čtu, je to hezky napsané. Jinak mám dotaz-Ježíšek mi stavebnici nejspíš nadělí jenže mám pocit že jí koupil jinde ještě než se objevila u Tebe ta verze plus, (nechci se už ptát aby ho to nemrzelo) bylo by možné třeba nějaké ty polepy a to co je v plus verzi navíc objednat samostatně za nějakou dohodnutou cenu? Já počkám na článek ze záletu a pak bych přes ten asistovaný nákup zase poprosil o nějakou objednávku-hlavně elektronika Hawka a pak nějaké drobnosti tak bychom se potom mohli přes email nějak domluvit... Děkuju.