Jaký akrobat na 7,5ccm
Nojono, motor z výfukem dozadu je opravdu otrava
jediní možná varianta je asi fakt montáž hlavou dolů čímž by ten výfuk čučel dozadu pod letadlem, ale nevím právě jestli to u nějakýho letka o kterých tady píšeme jde
Pokud by se tam motor dal normálně tak pak si jedině udělat nějaký svoje "koleno" ... Já ten motor takhle koupil z druhé ruky a chtěl bych to s ním už tak nějak dolítat pořádně natrénovat a pak přeskočit na benál ...
\_ StanY _/
Vzduchoplavec píše:Hoki: Rapira jsi nenasel, protoze jsi pravdepodobne hledal na www.rcm-pelikan.cz, to vsak neni web obchodu. Stranky obchodu jsou http://www.rcm.cz a tam opravdu Rapir je. Maly za 2599,- a velky za 2899,-![]()
J3nda: Teda! Co to ctu - warbird na benzina jsi poridil?! No senzace! Ze bych se konecne prinutil prijet se podivat na plochu?
StanY: Motor se zadnim vyfukem je celkem otrama. Mam tu jedem MVVS 3.5 ccm s timto vyfukem zrhruba rok a zatim jsme nenasel vhodne ero pro nej. Nikam to zatim poradne nepasovalo.
neboj, zatim je v krabici, za 4000,- jsem ho tam nemohl nechat, ale nepospicham na nej, musim jeste poridit motor a neco rozbit, nebot neni misto na nove ero
pokud bych mel ja triapulku se zadnim vyfukem, vedel bych co s ni:
http://combatshop.unas.cz/h_cz.php
To j3nda:
Prosím tě, není ten spit přímo dělanej na montáž motoru hlavou dolů ?
http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... etail=2557
podle tohoto obrázku kde je vidět výfuk naboku dole (což by vycházelo když si vybavím motor hlavou dolů a výfukem na stranu) bych tak soudil ale možná se pletu ... Díkec...
Prosím tě, není ten spit přímo dělanej na montáž motoru hlavou dolů ?
http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... etail=2557
podle tohoto obrázku kde je vidět výfuk naboku dole (což by vycházelo když si vybavím motor hlavou dolů a výfukem na stranu) bych tak soudil ale možná se pletu ... Díkec...
\_ StanY _/
Njn s motorem na výfuk dozadu si moc vybýrat nemůžu ... myslíte že by se mezi koleno a výfuk (chci pořídit laďák od MVVS) dala dát silikonová hadice
a nebo mě někdo radil nějaký plynařský či topenářský trubky
... nevím nevím jak to řešit ... ale pokud by to fakt u toho spita šlo hlavou dolů (výfuk pod letadlem) tak mám jasně vybraný letko 
\_ StanY _/
asi by to s drobnyma upravama slo, ale nevejde se ti tam rovne cely, budes ho muset odklonit jeste trochu dolu a bude to
kousek slilikonovy hadice se tam bezne vklada - ladi se tim rezonance vyfuku
ja bejt tebou, tak tam vazim koleno smerem ven a na tlumic se vyprdnu, budto mu zmackni konec a tlakovani si vem pred tim a nebo si vem tlakovani rovnou z klikovky a je po ptakach
kousek slilikonovy hadice se tam bezne vklada - ladi se tim rezonance vyfuku
ja bejt tebou, tak tam vazim koleno smerem ven a na tlumic se vyprdnu, budto mu zmackni konec a tlakovani si vem pred tim a nebo si vem tlakovani rovnou z klikovky a je po ptakach
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
To je normální váha, ale na slabší motor. Můj Spirit měl 1450g a z ruky stoupal s MVVS-4,6ccm pod úhlem 70°. Takhle to bude asi přemotorované a ještě záleží, jestli nebudeš dovažovat ocas. Řádně se koukni na uchycení podvozku. Jestli to půjde, vymázni to v trupu kolem uchycení Epoxydem. Většinou to maj přilepené tak trochu sporadicky.Speedy píše:O víkendu jsem si v obchodě prohlídnul toho Explosiona od Black Horse. Takhle lehoučký ARF jsem ještě neviděl. Nejspíš by to hezky lítalo i s doporučenou ASP 5,3, ale asi si ho koupím a osadím tou 7,5. Jen potom určitě neodpustí žádný nepovedený přistání.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Speedy: Tak ted uz jen doufat, ze lehkost nebude na ukor pevnosti.
Napriklad jiz zminovany Travel Air mel hodne forovou konstrukci a material. Zlomil se mi trup vejpul za kabinou pri pristani! A pritom to pristani nebylo nijak dramaticky tvrde. Pravda bylo to po odskoku a dopadu na cumak, ale rozhodne nic, co by melo vest k prelomeni trupu.
Napriklad jiz zminovany Travel Air mel hodne forovou konstrukci a material. Zlomil se mi trup vejpul za kabinou pri pristani! A pritom to pristani nebylo nijak dramaticky tvrde. Pravda bylo to po odskoku a dopadu na cumak, ale rozhodne nic, co by melo vest k prelomeni trupu.