Jaký model letadla použít ?!

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Wormsnake

Re: Jaký model letadla použít ?!

#76 Příspěvek od Wormsnake »

Ahoj,

před chvilkou jsem se vrátil se záletu Skywalkera 1680 v6.

No letí to! Ale dost špatně! Je hrozně tupej na křidýlka. Měl sem si to tu znova přečíst než sem vyrazil :roll: . Těžiště sem nastavil polohou baterek podle prvního odkazu co sem našel a asi špatně, nastavil sem 75mm od náběžky, asi měl dát víc jak se tu píše. Taky dost nárazově pofukovalo. No spěchal sem, vím že sem udělal asi všechno špatně...

Jak vám reaguje skyvalker na křidýlka? Taky dost prudce reaguje na poryvy větru (víc než bych čekal)!
Dělá to někomu taky? Hlavně ty křidýlka mě štvou, de nějak zvýšit jejich účinnost? Nevím proč je výrobce nedal na konce křídla ale doprostřed...
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Temp

#77 Příspěvek od Temp »

Ahoj,

těžiště jen 75 mm za náběžkou si u tohoto Skywalkera přímo říká o napadání na čumák. Chce to minimálně 80 mm, anebo ještě líp 85 mm. Pak už letí jako beránek.

S tupostí na křidélka jsem se osobně nesetkal. Rozsah jejich výchylky mám nastavený na 90 procent toho, co serva umožňují. A letadlo reaguje naprosto bezvadně.

Náchylnost na zejména boční vítr je asi největší bolístka Skywalkera. Ta obrovská boční plocha první třetiny trupu se při trochu silnějším větru hodně negativně projevuje. To je holt vlastnost designu.

Temp
pgrno

#78 Příspěvek od pgrno »

Ja mam uz 2 roky skyhunter 1800. Uvezie cokolvek,miesto na vybavu viac nez dostatocne, ked plochy nepolepis je superskladne.

Spodok som vylaminoval, takze pristatia neposkodzuju trup. Start z ruky pri pustenej tlacnej vrtuli vyzaduje odvahu a trochu cviku ale da sa to v pohode.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“