Blade 180 CFX
Re: Blade 180 CFX
sleduju, ale nechci ti kazit radost, nepopírám kvalitu tohoto vrtulníku, ale vzhledem k cenám dílů 180x v porovnání s mým chase nevidím že by 180x pro mě měla nějakou přínosnou hodnotu 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Mně by měla tahle "blbina" dorazit dneska, tak jsem zvědavej 
Jeti model
MS Composit
Bavarian Demon
MS Composit
Bavarian Demon
Díky za rady. Křivku jsem upravil a je to lepší.Co se týká talona tak jsem vrátil na původní nastavení.Změna žádný velký rozdíl nepřinesla,naopak docházelo k oscilaci hlavy.
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14
Tak po 40 startech jsem držáky rot.listů převrtal z 1,6 na 2mm protože závity v tom plastu už nedržely.Dal jsem tam šrouby plus ze spoda matky.Listy ted drzí lépe a heli se tak neklepe.Kabinka udělaná z laminátu je o 10g těžší ale na let to nemá vliv(já to nepoznam)ale na trenink dobrý.
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14
zdar,
tak já mám zatím 20 baterek a vše drží,jen jsem tam dal náhon ocasu od Lynxheli po předchozím tvrdém přistání to setovka neustála.
tak já mám zatím 20 baterek a vše drží,jen jsem tam dal náhon ocasu od Lynxheli po předchozím tvrdém přistání to setovka neustála.
zdar všem,
pokud někdo potřebujete hnací hřídel náhonu ocasního rotoru tak mám jedno balení (obsah 2ks) na prodej,omylem jsem toho objednal víc.
pokud někdo potřebujete hnací hřídel náhonu ocasního rotoru tak mám jedno balení (obsah 2ks) na prodej,omylem jsem toho objednal víc.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Má na tom už někdo nalítáno třeba k 200tům startů a resumé toho, co se kazí a co ne?
zdar,
možná první závada, vrtulník si sám přidává plyn až na maximum. V radiu to není, odzkoušeno na jiném vrtulníku. Tak to pude v pondělí na reklamaci.
možná první závada, vrtulník si sám přidává plyn až na maximum. V radiu to není, odzkoušeno na jiném vrtulníku. Tak to pude v pondělí na reklamaci.
co vyzkoušet znova nastavení reglu?
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Na to si netroufám,už jsem to dnes odnesl do krámu a je to v běhu.
Lítat se nedá páč je kosa a má ještě být tak času je dost. Dneska jsem vytáhnul 450ku,dal jednu baterku,málem mi 450ka zamrzla za letu.
Jak to přijde zpět z Astry tak dám vědět.
Lítat se nedá páč je kosa a má ještě být tak času je dost. Dneska jsem vytáhnul 450ku,dal jednu baterku,málem mi 450ka zamrzla za letu.
Jak to přijde zpět z Astry tak dám vědět.
gobi píše:Na to si netroufám,
dělal jsi kalibraci plynu atd?
V originál manuálu, tak i od Astry není o kalibraci plynu vůbec žádné info. Nemůže být Talon výrobcem nějak sw upraven?
nastavit lze:
1.hodnoty vypínacího napětí
2.brzda
3.typ vypínací napětí
4.frekvence měniče regulátoru
Zbytek se odvolává na oficiální stránky a USB kabel Castle Link.
nastavit lze:
2.brzda
3.typ vypínací napětí
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
petsild píše:V originál manuálu, tak i od Astry není o kalibraci plynu vůbec žádné info. Nemůže být Talon výrobcem nějak sw upraven?
nastavit lze:
2.brzda
3.typ vypínací napětí
každej regl se kalibruje na rozsah kniplu rádia aby chodil po celý dráze
a je to jednoduchý zapneš rádio dáš knipl plynu do max polohy( a zapnout motor- trotl hold když je aktivovanej)
připojíš baterku k reglu regl zapípá stáhneš knipl do nuly regl zapípá odpojíš baterku a jeto
Je obecné pravidlo regulátorů, aby dokázal spolupracovat s nespočtem různých vysílačů. Jenže tenhle Talon musí být od výroby kalibrovaný na Spektrum vysílače proto tuhle proceduru nevyžaduje.
http://petsild.rajce.idnes.cz
DX7
DX7
až na to, že každý z vysílačů spektrum tu dráhu plynu mají trošku jinou......