Autoelektrikář

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
OK2BUH

Re: Autoelektrikář

#76 Příspěvek od OK2BUH »

Dnes se dá koupit všechno, ale ty kvalitní jsou drahé. Jenom pozor abyste se nevydrbali jako jeden můj kamarád. Ten si omylem koupil skutečně dalekohledové brýle které ostřily od 5 m do nekonečna, takže na práci v dílně se moc nehodily. Daly se použít jen na pozorování jak se vysvlíkají baby v protějším paneláku. :)
Lark

#77 Příspěvek od Lark »

Tak si měl prodloužit ruce. :lol: U těch co jsem dal odkazy, jsou právě pracovní vzdálenosti uvedené.
pepin

#78 Příspěvek od pepin »

noo, trošku odbočím od brejlí, páč jak mě vypekla ta řemenice tak jsem trošilinku chytil nervy, co teda rozvodák a zadal jsem do vyhledávače---po kolika kilometrech měnit rozvodák v mazdě 626 a vyplivlo mi to tady to vlákno

http://auto.idnes.cz/test-ojete-mazdy-6 ... jetiny_fdv

mojemu autu je tuším cca 18 let, technickou pravidelně jen projíždím dovnitř a ven se 100 body a loni techničák něco mumlal z doury pod autem o tom, že je to neskutečný v jak perfektnim stavu je po těch letech spodek auta , což mě teda naprdlo, páč něco mi tam na výmolech mlátí, tak jsem ho prudil, at to najde :lol:

nenašel, že prej možná asi stabilizáky na přední nápravě.

no a zpátky k optice--kšilt mi vyhovuje maximálně, jen do něj drcnu loktem a zese čumím jen přez brýle--běžně s ním pobíhám po bytě, páč si ani už neuvědomuji, že ho mám na hlavě, jako bejzbolku.

za těch cca 350 kč rozhodně doporučuji vyzkoušet --neřeším kvalitu, mě vzalo v dobrém smyslu slova, že nijak nešachuji co si na ty oči nasadit---když modelařím, bez klasických brýlí se ani neuprdnu, potřebuji vidět na blízko víc--sklopím ještě přez brýle kišilt--nešachuji, co sundat a co nasadit.
zdzd

#79 Příspěvek od zdzd »

Lark

#80 Příspěvek od Lark »

Brrrr. Nějak si nedovedu představit, že bych si před prací cpal do očí kontaktví čočky. Zažil jsem to u otce a každou chvíli s tím měl problém. Navíc nutnost nějakého desinfikování. Já je mám voperované a vůbec o nich nevím. Třeba jednou budou nahrazovat celé oko nějakou kamerou s proměnným zoomem. :lol:
OK2BUH

#81 Příspěvek od OK2BUH »

A implantovaným FPV přijímačem. :)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“