DAF píše:Tak dobrovolně přiznávám, že nevím, jestli něco takového MP Jet má a vyrábí. Musel bych projet jejich sortiment. Stejně si tam hodlám pár věcí k motorům objednat (náhradní žhavící vložky do té .061 a pár dalších drobností). Tu svorku na fotce jsem vyráběl pro čínského WASPa, měl by stačit i na MP Jeta.
No, krokosvorky má Wasserfták skoro všude, také to předělávám. Mám Power panel (jó, není ideální, vím) a všechno je na banánky, krokosvorky se tam (minimálně) blbě chytají. Já je budu muset sundat z palivového čerpadla a vyměnit. Jen si už nepamatuju, jak jsem to měl se žhavící (trubkovou) koncovkou, ale protože tam mám také teď mnou používané banánky, takže jsem to určitě měnil. Hmmm, po otevření jeho stránek tam jsou krokosvorky

.
No, ta otázka byla určena spíš pro MPml než pro Tebe. Nicméně jsem teď projel celý eshop MP-Jetu, je tam toho hodně užitečného, ale koncovku na žhavení jsem tam nikde nenašel. Každopádně je to ale slušný, kvalitní sortiment

a tak jsem si ho dal do oblíbených. V budoucnu si odtud určitě nějaké věci objednám.
Zaujaly mne třeba ta různá příslušenství palivových instalací, např. plnící ventily a pod. Já jsem v tomto furt 100let za opicemi,

prostě sundám hadičku tlakování z tlumiče a přes ní plním, pak ji tam zas navleču a letím. Pravda, aspoň na odvzdušňovací mám otočný páčkový ventil, i když na některých modelech taky jen zátky, pro které používám 3mm Al nýty. Zaujaly mne taky svíčky se závitem M2 na centrální elektrodě. Pro žhavící boxer se to může hodit (nebo pro vrtulník).
Každopádně takovou kolíčkovou svorku si určitě dovedu sám vyrobit, jen se mi nechce s tím nimrat, myslel jsem, že MP-Jet bude mít pro své motory něco hotového.
Já jsem Power-panel nikdy neměl a asi ho ani nikdy mít nebudu. Mám radši, když je vše autonomní bez zbytečných plandajících se kabelů, které mají navíc tu vlastnost, že se velmi rády motají a dostávají třeba do točící se vrtule (to je pak dvojnásobná škoda, i kabelu i vrtule). Takže startér má svůj akumulátor (LiPol 3s 5000mAh), žhavítko je taku autonomní, jednočlánkové, rozebíratelné na velikost D NiCd 4000mAh, nebo i menší nerozebíratelné na C2/3 (to mím v kapse pro případ, když motor při startu zhasne a ja ho startuji na dráze). Ale mám i žhavič na 2 ks NiCd velikosti D, kde je přepínačem dovedu spojit jak paralelně tak i do série, napřímo, nebo přes výkonnou usměrňovací diodu, která sráží 0,7V z napětí bez toho, že by zvyšovala vnitřní odpor zdroje. K tomu je kabel na banánky a to buď s tou kleštinovou trubkovou koncovkou pro větší motory, nebo podobným kolíčkem pro dvaapůlky. Ten kolíček mi ale na MP-Jet nesedí, musím sehnat/vyrobit menší.