Turnigy 9X 9Ch
Ríšo to vypadá mooc dobře -mńam těším se- kdy to plánuješ spustit? Jinak taky jsem uvažoval nad nějakými stránkami kam bych dal nějaký postupy- třeba ohledně pájení či lepení. Nebo mě napadlo udělat s někým(i více lidmi) společný web kam by každý "naházel" nějaký fotoseriály toho co umí nebo dělal. 
ICQ 638556901
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Ríšo to vypadá mooc dobře -mńam těším se- kdy to plánuješ spustit? Jinak taky jsem uvažoval nad nějakými stránkami kam bych dal nějaký postupy- třeba ohledně pájení či lepení. Nebo mě napadlo udělat s někým(i více lidmi) společný web kam by každý "naházel" nějaký fotoseriály toho co umí nebo dělal.
Když to napíšeš, není problém to tam pověsit. No ale proč to nepověsíš sem? Případně aj aj? Tady je přece jen jiná návštěvnost než bude kdy na těch mých amapidi...
RiMr píše:Ty svoje amatérské pidistránečky už připravuju, udělal jsem si nějaký design, manželka mi upravuje template, "jen" to naplnit...![]()
http://img594.imageshack.us/img594/998/ ... 1at122.png
blahopreju k povedenemu navrhu i manzelce - co bych za to dal, kdyby ta moje umela upravovat sablony
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
hotovson píše:RiMr píše:Ty svoje amatérské pidistránečky už připravuju, udělal jsem si nějaký design, manželka mi upravuje template, "jen" to naplnit...![]()
http://img594.imageshack.us/img594/998/ ... 1at122.png
blahopreju k povedenemu navrhu i manzelce - co bych za to dal, kdyby ta moje umela upravovat sablony
Děkuju, musím jí to říct, bude mít radost a snad trochu ubere v kritice času který modelařině věnuju...
- LV
- Kontaktovat uživatele:
RiMr píše:
Ano Laco. Ale toto jsme tady už řešili a následně proflamovali tisíckrát, jak mizerná je kvalita zpracování.
a) buď jsi sklerotik a nevzpomínáš si na to (potom doufám nosíš klíče na krku)
b) chceš vyvolat flame (pak prosím použij příslušné téma)
Prepáč, že som sa spýtal...
a) sklerotik nie som, ale nečítam vlákna o sračkách každý deň, tak mi niečo uniklo
b) ohne tu vyvolať nechcem, bože chráň, ja predsa taký nie som
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
LV píše:RiMr píše:
Ano Laco. Ale toto jsme tady už řešili a následně proflamovali tisíckrát, jak mizerná je kvalita zpracování.
a) buď jsi sklerotik a nevzpomínáš si na to (potom doufám nosíš klíče na krku)
b) chceš vyvolat flame (pak prosím použij příslušné téma)
Prepáč, že som sa spýtal...
a) sklerotik nie som, ale nečítam vlákna o sračkách každý deň, tak mi niečo uniklo
b) ohne tu vyvolať nechcem, bože chráň, ja predsa taký nie som
Né, vůbec... Úplná Matka Tereza...
Poslouchej, ty jsi znalý. K čemu jsou u těch přijímačů (nejen Turnigy, ale i Hitec třeba) anténky zasmrštěny do bužírky? U těch tříkanálových to ani není zasmrštěno, je tam ta bužírka jen přiložena v pytlíku jako "option". TO je kvůli statické el., nebo kýho čerta?