Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Tak panove. Tento podvecer si dobre zapamatujte. Takove pocasicko uz nikdy nebude. Byl jsem na OK (Obransky kopec) a tam se nehnul ani listecek.
Vcera jsem prekalibroval DX6i (http://www.jirisrba.cz/dx6i/) a tak jsem se dnes pustil do lopasu. Sice takove vselijake, ale par jsem jich strihnul. S modraskama je to ten spravnej adrenalin. Helina pri konci lopasu se muze potrhat jak se rozvibruje. Se divim, ze ten Beast si stim poradi.
Myslim, ze nastal cas Savoxů.
Vcera jsem prekalibroval DX6i (http://www.jirisrba.cz/dx6i/) a tak jsem se dnes pustil do lopasu. Sice takove vselijake, ale par jsem jich strihnul. S modraskama je to ten spravnej adrenalin. Helina pri konci lopasu se muze potrhat jak se rozvibruje. Se divim, ze ten Beast si stim poradi.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Penax píše:Tak panove. Tento podvecer si dobre zapamatujte. Takove pocasicko uz nikdy nebude. Byl jsem na OK (Obransky kopec) a tam se nehnul ani listecek.
Má pravdu, předsedo.
Ani v Babicích se to nehýbalo, jenom mě štvalo že kolegové už prej měli lítání dost a jeli domů, zůstal jsem tam sám a to mě zas tak moc nebaví..
Penaxi dej tam ty savoxy, bude to stát za to..
Já jsem se dneska plácl přes kapsu a do mikrobestiální 450 koupil za osm stovek FBL SABy. Brní mě hlava, jak jsem se do ní celý odpoledne kopal, že jsem to neudělal už dávno. Myslel jsem si, že jako začátečník nějaký nóbl listy zas tak neocením, opak je pravdou. Teď to lítá jak po šňůrce, za kolektivem to jde jak přibitý (předtím to bylo jak na kloboukový gumě), hotovej orgasmus. Po stručné rekapitulaci cože to na mým HKčku zůstalo "originál HK" jsem došel k závěru, že bočnice trupu, držáky serv, trubka a torzní tyč náhonu vrtulky. Suma sumárum postupnou obměnou jsem na jedenapůlnásobku ceny originálního Pročka. Zato ale umím šroubkovat, nastavovat, hledat vibrace a hlasitě klít.
OK2WY
hmm, musim rict, ze to tam mate luxusni plac .. dneska jsem byl litat u univerzitniho kampusu a hned prvni pristani jsem zadni vrtulkou ryl hlinu a travu
Chtelo by to koberecek, ale auto nemam, tak nezbyva nic jineho nez se naucit pristavat na centimetry
btw kdyz se heli naklani dopredu (a baterkou do letadla to neni
dela to i se settswatovyma nanotechama), tak se to da spravit i jinak nez pridanim zavazi nekam dozadu? Naklon je moc velky na vytrimovani. Deska cykliky je snad rovne.
btw kdyz se heli naklani dopredu (a baterkou do letadla to neni
T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
Kra píše:hmm, musim rict, ze to tam mate luxusni plac .. dneska jsem byl litat u univerzitniho kampusu a hned prvni pristani jsem zadni vrtulkou ryl hlinu a travuChtelo by to koberecek, ale auto nemam, tak nezbyva nic jineho nez se naucit pristavat na centimetry
btw kdyz se heli naklani dopredu (a baterkou do letadla to nenidela to i se settswatovyma nanotechama), tak se to da spravit i jinak nez pridanim zavazi nekam dozadu? Naklon je moc velky na vytrimovani. Deska cykliky je snad rovne.
Pokud ma desku cykliky "snad" rovne tezko radit no
Kra píše:hmm, musim rict, ze to tam mate luxusni plac .. dneska jsem byl litat u univerzitniho kampusu a hned prvni pristani jsem zadni vrtulkou ryl hlinu a travuChtelo by to koberecek, ale auto nemam, tak nezbyva nic jineho nez se naucit pristavat na centimetry
btw kdyz se heli naklani dopredu (a baterkou do letadla to nenidela to i se settswatovyma nanotechama), tak se to da spravit i jinak nez pridanim zavazi nekam dozadu? Naklon je moc velky na vytrimovani. Deska cykliky je snad rovne.
Pročko a dopředu? Co tam máš za obr baterku?
Jinak dej vědět, až půjdeš do kampusu, chodím tam poletovat o pauzách v práci. Na těch kanálech co jsou na cestě se dá s trochou snahy sednout bez rytí vrtulkou v zemi
Tom