Dakujem.
Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
-
bonifac137
Re: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Mám chaos v označovaní výrobkov DJI. Niekto uvádza DJI Phantom FC40 ako Phantom 1 niekde píšu, že je to odlišný výrobok. Mohli by ste mi prosím toto objasniť?
Dakujem.
Dakujem.
, Sky Surfer X8,
Poradi nekdo kopteru v rozmezi 10-15 tisic?
dobry den, jsem s kopterami zacatecnik, moje prvni koptera byla syma x8c , necekal jsem za ty prachy nejake extra zazraky ale po chvili jsem pochopil ze v teto cenove relaci nema smysl cekat nejake pouzitelne video. Proto bych chtel prejit na nejaky trosku lepsi model, neco starsiho v cenove relaci 10-15 tisic. Velmi zvazuji dji phantom 2, ale milerad si necham poradit popripade kdyby mi mohl nekdo o te dvojce neco povedet, tech modelu je vice a ruznych oznaceni a docela se v tom ztracim. Diky vsem
Re: Poradi nekdo kopteru v rozmezi 10-15 tisic?
Podívej se tady do inzerátů.
Lehce nad limit https://www.alza.cz/dji-phantom-3-stand ... GwodGWsISA
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
ta trojka by se mi libila ale je uz to nad me momentalni financni moznosti, proto spis asi do te dvojky chci jit
S Quanum Nova PRO z EU skladu HK se vejdeš do 10 tisíc. Momentálně je skladem v EU skladu v provedení Lite viz tento odkaz tj. bez setové nabíječky, bez které se klidně obejdeš pokud máš na lipolky vlastní nabíječku a v tom Lite balení chybí ještě lipolka, která se dá přiobjednat navíc opět v EU skladu.
Na tomto serveru je ke Quanum Nova i samostatné vlákno ohledně různých zkušeností viz tento odkaz.
Na tomto serveru je ke Quanum Nova i samostatné vlákno ohledně různých zkušeností viz tento odkaz.
Viděl jsem v akci nejednou tento stroj
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -rtf-mod-1
...i když nelítám koptéry,oslovil mě!!.
Je jak pro začátečníky,pokročilé natáčet videa,lítat i divočinu,prostě takový univerzál.
Umí být jak beránek a je to taky pěknej divoch.Na vysílačce je myslím 5 režimů.Je tam nastavení prostoru v kterém létat přes GPS ,jakmile se překročí,sama se vrátí zpět.Pak tlačítko záchrany,atd.Vše je v setu perfektně funkční,jen se jej naučit používat.
Nohy se dají odmontovat a kameru dát případně nahoru,je pak daleko hezčí.
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -rtf-mod-1
...i když nelítám koptéry,oslovil mě!!.
Je jak pro začátečníky,pokročilé natáčet videa,lítat i divočinu,prostě takový univerzál.
Umí být jak beránek a je to taky pěknej divoch.Na vysílačce je myslím 5 režimů.Je tam nastavení prostoru v kterém létat přes GPS ,jakmile se překročí,sama se vrátí zpět.Pak tlačítko záchrany,atd.Vše je v setu perfektně funkční,jen se jej naučit používat.
Nohy se dají odmontovat a kameru dát případně nahoru,je pak daleko hezčí.
Atona mám, je perfektní. Natáčení mě přestalo bavit za chvíli, ale na lítání super.
DX9 / HERON / XENO / Meridian / Edge 540QQ / Visionaire / Radian Pro / Bl 120S / Bl 230S / TRX Aton
Treba ale dodať, že ten ATON je BEZ kamery, čo je ďalších X tisíc...
To je spíš výhoda, že tam neni kamera - někdo nutně potřebuje Gopro Black, jinému stačí XIAO XING za 500. Každopádně tě natáčení videí, kterých je plnej internet za chvíli přestane bavit, shodíš podvozek a chodíš lítat v expert modu.
DX9 / HERON / XENO / Meridian / Edge 540QQ / Visionaire / Radian Pro / Bl 120S / Bl 230S / TRX Aton
To si nemyslím jelikož mým koníčkem je focení a na létání mě láká právě ta možnost dělat fotky a videa z ptačí respektivy
V tom případě Aton není pro tebe a připrav víc jak 15 litrů, klíčová je kvalita a velikost optiky a dobrou ostrou fotku krajiny akční kamerou neuděláš ať je to třeba Gopro4. Musel bys tam namoutnout alespoň nějaký mirrorless.
Za me taky Aton. Je to ma první a je to úplná paráda. Natáčení úplně o ničem, ikdyz gimbal funguje dobre, ale nikoho to nebavi, zato litani to je velka zabava. Kvalitu Traxxas netreba komentovat a nejak kor drahy to taky neni. Je pěkně videt i v noci a kdyz se rozvasni je to dobrý hovado, navic do budoucna s predpokladem FPV. Proste hodnotný stroj, doporučuji. Edit: ted ctu, ze rad fotis a natacis...tak na to zapomen, Aton neni nudny stroj a neni pro tebe...
Jeste jedna vec. U DJi Phantom i Inspire by me teda velice sral (a nejen me, kdyz ctu ohlasy) ten GPS fencing. Tedy nemoznost letat, kde chci a otevirat lokace pres DJi jejich sragoru, to je fakt pakarna a sikana. Balit GPS do alobalu taky o nicem, ikdyz dle youtubu dobre fungujici vec. Regulaci z principu ne e ikdyz si za to mnozicimi se incidenty dron-u lidi muzou sami. Nemuzete todleee, nemuzete tamdletooo. Ovecky Omg
Jeste jedna vec. U DJi Phantom i Inspire by me teda velice sral (a nejen me, kdyz ctu ohlasy) ten GPS fencing. Tedy nemoznost letat, kde chci a otevirat lokace pres DJi jejich sragoru, to je fakt pakarna a sikana. Balit GPS do alobalu taky o nicem, ikdyz dle youtubu dobre fungujici vec. Regulaci z principu ne e ikdyz si za to mnozicimi se incidenty dron-u lidi muzou sami. Nemuzete todleee, nemuzete tamdletooo. Ovecky Omg
Zdravím,
chtěl bych synkovi k vánocům pořídit kvadroptéru - připravit jako stavebnici, asi tak tu 250ku,
pouze na polétání, časem třeba malou kamerku - spíše pro zábavu.
Vysílač, nabíječku mám. Elektroniky se nebojím.
Pročetl jsem fora, tak hledám někoho, kdo si ji sám postavil, popřípadě poradí kdo má 3D tiskárnu.
Taky nechci studovat rozdíly v řídících jednotkách - ideál když by mi někdo sepal z čeho má on složenou tu jeho - jako odrazový můsek.
Cenou bych se mohl vejít do 3-5k ?
chtěl bych synkovi k vánocům pořídit kvadroptéru - připravit jako stavebnici, asi tak tu 250ku,
pouze na polétání, časem třeba malou kamerku - spíše pro zábavu.
Vysílač, nabíječku mám. Elektroniky se nebojím.
Pročetl jsem fora, tak hledám někoho, kdo si ji sám postavil, popřípadě poradí kdo má 3D tiskárnu.
Taky nechci studovat rozdíly v řídících jednotkách - ideál když by mi někdo sepal z čeho má on složenou tu jeho - jako odrazový můsek.
Cenou bych se mohl vejít do 3-5k ?
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
A co třeba do startu něco takového
Ale je to jen takový nápad, sám ji nemám a ani jsem ji nevidě, rámy si vyrábím sám
https://www.aliexpress.com/item/RC-plan ... .14.9nLogf
https://www.aliexpress.com/item/RC-plan ... .14.9nLogf
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/