ad heliport : tak klidne tam neco udelame,ale jak rikam, nevim jak se k tomu postavi RPG
,ale v tom pripade tomu chce nastolit nejaky rad (řád)[/quote]
spise jako ze tam bude heliport oficialne a pak si napriklad ja vedu seznam "domacich" letcu (s cimkoliv) a ti se podileji alespon trosku na provozu letiste (najem a sekani) ... Pokud chodi casto !
jestli mi tam prijde obcas nekdo politat tak at chodi klidne zadara ja jsem jen rad ze se tam nekdo ukaze a treba se casem prida, ale vite jak je to v dnesni dobe.
ale jak rikam, je to spise o tom jak se domluvime. Idee se nebráním, ba dokonce se mi líbí.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Nac platit za sekani ? Pustime tam kraliky a bude poseceno Jsem pro, heliport by nebyl spatny a s tim provozem se urcite nejak domluvime.Pro helinare.... dnes je hezky den, tak co DN ? Ja tam asi budu kolem 14h, jelikoz potom jedu na nocni. Takze kdo se prida ? A probereme taktiku na heliport
Kluci heliport se dá udělat z čehokoliv. Původně jsme měli HP z koberců. Vzhledem k nerovnosti terénu jsme teď položili starou chodníkovou dlažbu 30x30 a je to super. Pak máme ještě jeden boční HP, kde je krásná hladká dřevěná paleta 2x3m. Přemýšleli jsem i o vybetonování ale pak jsme zvolili tu dlažbu, ono záleží na to co je to za plac a zda to pak nebudete muset uvést do původního stavu. Hlavně to udělejte tak ať vám tam nestojí voda Nic méně z trávy jsme startovali jen výjimečně stejně tak jako z cesty.
Podle mého to máte supr a nic bych s tím nedělal.
Máte tam takové malé kopečky které jsem si oblíbil protože vrtulním dám na kopeček a vrtulku mám pěkně vysoko nad zemí.
Přistávám opět na kopeček .
Pro ty co tam nebyli nejedná se o krtince ale hezky táhle vyvýšení .
Zdravím chlapci.Mám dotaz na gyro ltg 2100t,protože jsem viděl,že ho máte.Když seřídím a pořád zvedám zisk až do 100%,tak sice drží,ale nezačne vrtulka kmitat.Je to normální nebo mám někde chybu.Servo mám digitální a páku tak 10 mm a optika 6ku.Poraďte prosím neumětelovi.