Som tu nový a čo sa týka RC toho za sebou tiež nemám moc, ale tak raz treba začať
Mám doma helinu HK 450. Celú som si ju viac menej poskladal sám aj nastavil a všetko okolo toho. Aj čo sa týka vysielačky tak všetko pracuje ako má, ale je pár vecí ktoré mi ležia v žalúdku a nedá sa mi s nimi popasovať.
Jednou z nich je, že potrebujem nastaviť krivku plynu pri pohybe kolektivu hore dole od stredu aby pri zmene kolektivu zostávali konštantne otáčky. V menu modelu nastaveniach krivky plynu sa mi podarilo nastaviť tú zmenu plynu ale len jedným smerom. V preklade, že sa mi krivka plynu hýbe len jedným smerom od nuly do maxima. Ale potrebujem vytvorit tzv. "V" graf aby mi pri pohybe kolektivu smerom dolu od stredu tiež pridávalo plyn a nie stále uberalo.
Neviete kde to zmením, upravím?
Druhá vec čo ma trápi je, že v nastaveniach reg. otáčiek mi nejdú tie otáčky regulovať, nech robím čo robím, stále mi idú do maxima. Jedný spôsob ako ich môžem zregulovať, je reguláciou koncového bodu. Mám to dané na trojpolohovom prepínači a chcel by som nejakým spôsobom spraviť aby mi to postupne pridávalo otáčky, nie skokovo a hlavne aby som si móhol prednastaviť otáčky pre rôzne letové režimy.
Lustroval som manuál k tomu, ale neúspesne.
Ak by mi vedel niekto poradiť čo a ako, veľmi by mi pomohol...